دورهمی خانم ها
برنامه ریزی بارداری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

برنامه ریزی بارداری - admin - ۱۴۰۰/۳/۱۴

مامان هایی که قراره وارد فاز اقدام بشید، اینجا برای شماست می تونید با بقیه ی دوستانی که توی این مرحله هستن صحبت و گفتگو کنید
Heart Heart Heart Heart Heart

RE: برنامه ریزی بارداری - Sufii - ۱۴۰۰/۸/۱۱

من اعلام حضور میکنم?

ماهور جان اونور گفتی ذخیره تخمکت کم هست میشه بپرسم عددش چنده؟ من آخه پارسال که دکتر رفتم چیزی نگفت ولی با توجه به سنم نگرانش هستم

۳۸سالمه سیما جون، میدونم که دیره ولی خوب تا امسال بفکرش نبودم

RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۰/۸/۱۱

منم اعلام حضور کنم Smile ایشالا تا اواسط یا اواخر سال بعد که اقدام کنم انگیزه بگیرم ازتون

سوفی جان هیچم دیر نیست نگران نباش

RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۱۱

به به میبینم که چراغ تاپیک رو روشن کردین آب و جاروش کردین. احسنت
سوفی جون سن یه عدده. منم که میگم ۳۳ هستم و دیر شده دارم با توجه به وضعیت سلامتیم و سیستم باروریم میگم. وگرنه بودن زنهایی که حتی بالای ۴۰ هستن و خیلی هم سر و سالمن
من ذخیرم ۱.۵ بود حدودا. تو رنج نرمال آزمایشگاهیش بودم ولی دکتر که دید گفت تو سن تو اگه حدود ۳.۵-۴ بود خوب بود، مال تو یکم پایینه.
به به نونا خانم عضو فعال گروه تاپیک اقدام  Big Grin از تر و فرز بودنت خوشم میاد. افرین. باور کن تو بچه دوم هم میاری من هنوز اندر خم یه کوچم.

سیما جون کار خوبی میکنی. اول تدارکات اولیش رو ببین بعد راحت اقدام کن. منم والا از پارسال تو فکرشم. رفتم دکتر چکاپ دادم دندونپزشکی رفتم بعد هی وسطاش بخاطر کیستم وقفه افتاد، بعد خودم پشیمون شدم، بعد باز اقدامو شروع کردم وسطش فهمیدم قندم لب مرزه دست نگه داشتم. خلاصه از پارسال حتی یه ماه هم کامل اقدام نکردم، همش دست پا شکسته بوده یا کلا نبوده. این ماه اولین ماهه که کامل اقدام کردیم.

چاککککریم Smile

نه دیگه شماها رو ایشالا ازینجا راهی تاپیک مامانای ۱۴۰۱ میکنم بعد ایشالا

RE: برنامه ریزی بارداری - sims s - ۱۴۰۰/۸/۱۱

پس ماهور جون من و شما هم سن هستیم

نه صوفی جان دیر نیست اصلا

RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۱۱

ایشالله نونا جون. امیدوارم
به سلامتی سیما جون. ایشالله شما هم بی دردسر هروقت خودت دوست داشتی باردار بشی

بچه ها آز هورمونی و ذخیره هر شش ماه باید تجدید بشه حواستون باشه
اگه هم سه ماه اقدام کردید و جواب نگرفتید اگر ذخیره پایین دارید یا سنتون بالای ۳۵ هست یه عمس رنگی رحم هم بندازید
صبر نکنید یکسال اقدام کنید بعد برید سراغ اینکارا

ممنون از همتون بچه ها، ذخیره من پارسال همین موقع ۳.۳۸ بود...که دکتر برای سنم گفت خوبه ولی الانو نمیدونم، ۲۶ام وقت دکتر زنان گرفتم احتمالا دوباره ازمایشا رو تکرار کنه....والله ما سه ماه اقدام کردیم ولی خیلیم اقدام واقعی و منظم و اینا نبود، منم بعدش بلافاصله میرفتم دستشویی! همه رو هدر میدادم! فکر کنم اینبار دیگه باید واقعی و منظم اقدام کنم تا خدا چی بخواد