دورهمی خانم ها
تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44)
+--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62)
+--- موضوع: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها (/showthread.php?tid=148)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Rose - ۱۴۰۱/۹/۲۰

آره خب من خودمم پزشک داشتم و مامای خصوصی که صحبت کرده بودم اما قالم گذاشت بی شعور...
ولی ببین رخشید اون ویلیامزی که متخصص زنان توی 2 سال می خونه، ماماها توی 4 سال می خونن... منظورم اینه... که عمیق تر یاد می گیرن... و تبحر هم 100% مهمه به قول شما... چون کارشون طبیعیه و اصلا سز هم که نمی کنن... ولی همون طبیعی هم به نظر میاد دیگه ماماها داره یادشون میره و ماماهای محدودی هستن که واقعا ماما باشن... مامای واقعی کلی ورزش و ماساژ و مثلا غذا چی بخور، چه بویی باشه، چه روغنی بمالی و اینا بلده که به مادر میده و کل مسیر زایمان طبیعی رو پیشش هست... اما متخصص زنان هیچچچچچوقت اون وقت رو برای مادر نمیذاره... اصلا متخصص زنان ماساژ بلد نیست که... ولی من چند تا مامایی که می رفتم، بدن های به شدت ورزیده و دست های قوی داشتن... اما دست های متخصص های زنان، فقط تا بحث معاینه ی واژینال خوبه Smile، برای بیرون کشیدن بچه متاسفانه خیلیاشون انگار بدنشون زور لازم رو نداره... توی کلیپاشون هم نگاه کنی من شخصا خیلی از بچه های طبیعی متخصصا رو که می دیدم، کله هاشون خربزه ای شده بود، رنگ بچه به بنفش می رفت... اکثرا صدا ندارن چون مادر داره پاااره میشه از درد (دکتر خودم چند بار حین طبیعی جوابمو داد یا وویس فرستاد، از صداشون مو به تن آدم سیخ میشه) اما اکثر زایمان هایی که مامای درست و حسابی داره می گیره رو که نگاه می کنی، مادر هشیاره، جیغ و داد نمی کنه آنچنان، بچه ها اکثرا فرم نرمالی دارن، رنگ و روی نرمالی دارن...
حالا اینا مشاهدات شخصیمه و برداشت شخصی خودم هستا... شما خودت هم می تونی ببینی و مقایسه انجام بدی و برداشت خودت رو داشته باشی...

و در کل متخصص زنان توی طبیعی فقط چند بار سر میزنه و به 8-9 سانت که رسید تازه میاد و می مونه... با اینکه اصل زمانبر همون اولش تا 8-9 سانته دیگه... بعد از 7 سانت، معمولا اپیدورال می زنن، و اگه هم نزنن معمولا از درد دیگه آدم چیزی نمی فهمه... ولی اگه به امید متخصص زنان باشی، متخصص زنان اون موقع نیستش که بگه مثلا کدوم حرکتا رو بزن... واقعا بلد نیستن خب... با اینکه ماما اینا رو بلده و وقت هم میذاره...

متخصص زنان باید برای سز، بیماری های زنانه، جراحی های زنان، سرطان های زنانه و این مسائل باشه به نظرم.... ولی چون اکثرا سز می کنیم، متخصصای زنان مسئولیت طبیعی رو هم قبول به نوعی دزدیدن و تلاشی برای مادر و بچه هم نمی کنن و فقط آخرش هستن که اکثرا هم به سز می رسه... با اینکه موقعی که داری انتخابشون می کنی این رو نمی گن که آره ما از کل پروسه ی 10-15 ساعته ی زایمان طبیعی جنابعالی، فقط نیم ساعت رو نهایتا پیشتیم!!!! میگن ما باهاتیم و ال و بل... اما در بدترین شرایط هم باشی، کلا 2-3 بار میان سر میزنن و میرن تا به اون حد لازم باز شی... و اگه مامای خصوصی نداشته باشی، توی بهترین بیمارستان هم باشی، هیچکس نمیاد بهت ورزش بده یا ماساژ بده ووو... می ندازنت یه گوشه تا درد بکشی...
در کل برای طبیعی، مامایی که خصوصی آدم بگیره به نظرم عالیه... آخرشم دکتر خود آدم میاد دوتایی بچه رو بگیرن...

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۲۰

اره واقعا واسه طبیعی دکتر نقش پررنگی نداره ،فقط لحظات آخر میاد ک بگه بودم
کسی ک طبیعی میخواد حتما باید مامای خصوصی با تجربه بگیره

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۲۰

رز رزیدنتی زنان ۴ ساله نه ۲ سال Smile
حالا اگر پای حرفای پزشکی زنان بشینی میبینی که ماما ها هم اشتباه زیاد میکنن Blush و طبق قانون هم هیچ مسئولیتی ندارن و همه چی متوجه پزشک هست و خب طبیعی هست ساعتها نیاد وایسه هیچ جای دنیا واسه طبیعی دکتر زود نمیاد وقتی فول شد یا اگر مشکلی باشه پزشک میاد
من که اصلا به طبیعی فکر نمیکنم استرسش از توانم خارجه ولی کسی که بدن ورزیده و توانایی داره خیلی خوبه

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۲۰

اره ماما تجربه داره ،اونم نه هر مامایی
وگرنه معلومه ک علم پزشک زنان بالاتر هست
اما تو بحث تکنیک و ورزش برای زایمان بهتر ،سطح پایین تری دارن
بیشتر تمرکزشون روی سز هست و دارو درمانی

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Rose - ۱۴۰۱/۹/۲۰

رخشید آره خب خارج آخرش ممکنه پزشک بیاد ولی مثلا کانادا اگه درست یادم باشه، در صورتیه که مشکل خاصی باشه که مثلا چند قلویی یا بارداری پرریسک باشه... وگرنه ماما می گیره... ولی ماماهاشون چند تا چند تا از اول یا حداقل از اول فاز فعال، کامل کنار مادر و بچه هستن و ورزش میدن، نیروهای خدمات قوی دارن که مادر رو ورزش بده... حتی توی خونه میرن و بچه رو بدنیا میارن... اما اینجا چی... من خصوصی بودم، تنهای تنها... فقط میومدن هی می خوابوندن که از این صدای قلب ها بچسبونن و منم تکون نخورم و درد بکشم و بچه به رگ فشار بیاره (که شاید سز بشم که شدم)........................

کلا با اینکه سعی کردم انتخاب های خوبی داشته باشم، اما اصلا انتظاراتم توی زایمان برآورده نشد و یکی از ترس های من برای بارداری احتمالی مجدد، همین بحث زایمان هست که انگار هیچکس براش مادر مهم نیست... کلا اولین باره که جایی دارم از این ناراحتیم میگم......... خیلی برام سخته....

والا رخشید ماماهایی که کلاساشون رو می رفتم، می گفتن متخصصا دو سال ویلیامز رو می خونن... دیگه من سرچ نکردم 2 ساله یا 4 سال...

آره نسیمه، اصلا نباید با طناب دکتر زنان برای طبیعی توی چاه رفت... من به شدت پشیمونم... اگرچه آخرم سز شدم ولی 10-12 ساعت درد که کشیدم بخاطر بی معرفتی مامای خصوصی که باهاش حرف زده بودم، تنهایی با همسر بودم و دیگه فقط طبق اطلاعات خودم جلو می رفتم و با اینکه خصوصی هم بودم، ماماهای خودشون اصلا و ابدا بگو اومده باشن یه ورزشی چیزی بدن، اصلللللللللا...
آره به نظر منم متخصصای زنان باید برن سراغ بحث های درمانی و سز.. ماماهامون هم حرفه ای تر بشن... دخترامون قوی تر بشن که بتونن طبیعی زایمان کنن تا حد امکان.. اگرچه برای من هم واقعا سز راحت تر از طبیعی بود... طبیعی زمان زیادی درد کشیدم اما باز نمی شد... ولی همونجا از دردش متنفر شدم... اما سز برام خیلی عالی بود واقعا... اما به نظرم اگه متخصصا فرت و فرت زخم های زنان رو فریز نکنن، دخترامون تغذیه ها و ورزش های خوب انجام بدن، همون طبیعی خیلی عالیه... منم اگه بازم بخوام انتخاب کنم سز رو انتخاب خواهم کرد... ولی فعلا که ابدا ابدا دلم نمی خواد دوباره اون راه رو برم....

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Heven - ۱۴۰۱/۹/۲۰

بچه ها یه دکتر زنان خوب توی مشهد میشناسین
من هرکدوم رو میرم نظرات رو در موردشون میخونم ناراضی هم دارن
دکتر اولی هم که رفتم پارسال آبان چون میخواستم کارم رو زود راه بندازه اگر دارو لازمه بده مجبور شدم دروغ بگم که همه رو نوشته توی پروندم الان روم نمیشه برم پیشش

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Sepi - ۱۴۰۱/۹/۲۰

هون دکتر متین عطاران.

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Heven - ۱۴۰۱/۹/۲۰

سپی جان اخلاقشم خوبه؟ من دکتری که آبان رفتم فاطمه هاشمیان بود
دکتری هم که بعد بارداری زیر نظرش بودم محبوبه رستمی بود
دکتر خوبی بود ولی الان حالم بد میشه وارد مطبش میشم

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Sepi - ۱۴۰۱/۹/۲۰

آره من‌ یکی دو بار باهاش ویزیت شدم،خوش اخلاق بود.متخصص نازاییه البته.
دکتر سمیرا شهابی نژاد هم‌خوب بود.

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - maryam_na - ۱۴۰۱/۹/۲۱

آره برای طبیعی اینجا هم ماما کلا بالای سر فرد هست و دکتر کار خاصی نداره. مثلا اگه کسی اپیدورال بخواد متخصص بی هوشی یه میاد وصلش می کنه و یه مشکل خاصی پیش بیاد دکتر میاد. مثلا اگه کسیو محبور بشن برش بزنن و بخیه بخواد اینجا دکتر میاد. کلا اینجا دکترها بخیه می زنن نه پرستارها. سر سزارینم خود دکتر بخیه می زد. ولی حتی المقدور تمام تلاششونو می کنن که بدون برش باشه یا اگه لازم بشه بچه با وکیوم دربیاد هم دکتر میاد فکر کنم. به قول رز، کلاسهای آمادگی برای زایمان، ماساژ، طب سوزنی و راهکارها و مشاوره های مختلف هم اکثرا ماما میده یا کسی که همه شرایطش خوبه و بارداریش بدون هیچ مشکلیه اینجا ماما تو خونه هم می تونه تجهیزات حتی وان مخصوص ببره برای زایمان.