دورهمی خانم ها
ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی (/showthread.php?tid=21)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۳/۱۴

مونا جان پیج شون رو میذاری

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - مونا ۹۶ - ۱۴۰۲/۳/۱۴

Bardari_ flora این پیج خانم تاجیک هست
مامایی هم که من خودم زیر نظرشون هستم sarafathi_mama

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - Paula - ۱۴۰۲/۳/۱۴

(۱۴۰۲/۳/۱۴، ۰۱:۴۱ صبح)مونا ۹۶ نوشته است: عزیزم این رژیمی،که میگم درمانگر تخصصیش خانم فلورا تاجیک هستن که ماماهای زیادی دانش اموخته ی ایشونن و الان به کار درمان مشغولن خودمم زیر نظر یکی از،همین ماماها هستم
مهم ترینش،اینه که اصلن دارو هورمونی تجویز نمیشه چون با این داروها درمان که نمیشی هیچ فقط،ی پریود مصنوعی اتفاق میفته و بعد قطع داروها دوباره علایمت ظاهر میشه
رژیمش،زیادم سخت نیست قطع تموم مواد  غذایی که نگهدارنده دارن ،حذف شکر و مشتقات شکر کلا هر چی،که شکر و قند مصنوعی داره ، حذف روغن  صنعتی جایگزینش روغن کنجد و زیتون ، حذف مصرف تنقلات ناسالم ،تنظیم ساعت خواب که مهم ترینش همینه حذف شیر و لبنیات  ،مصرف جوانه ها و میان وعده های سالم که بادام و جوانه ها اصلی ترینش هستن . با توجه به سونو و سایز تخمدانها روغن هایی تجویز میکنن برای ماساژ رحم و با توجه به ازمایشها هم مکمل تجویز،میشه براتون .البته رژیم غذایی سالم و متنوع هم تجویز،میشه
خیلیا درمان شدن با این روش پیجش رو هم که نگاه کنید اکثرا باردار شدن و بارداری سالمی داشتن

ولی بچه‌ها از دیدگاه من، علم این همه پیشرفت کرده و در طول صدها سال افراد زیادی در راه پیشرفت علم پزشکی زحمت کشیدند تا ما به قدم به جلو برداریم!
داروهای هورمونی هم همینه، اگر تجویز میشه لازمه و برای ساخت اون‌ها سال‌ها تحقیق و تلاش شده و اون هیولایی نیست که ازش ساختن
خیلی وقت‌ها همین مواد خوراکی اگر نابه‌جا مصرف بشن اثرات سوء زیادی در پی دارن
وانگهی، امروزه ما نمی‌تونیم صدرصد ارگانیک مصرف کنیم و بیشتر مواد غذایی که استفاده می‌کنیم مواد افزوده داره
البته مونا جون من منظورم به شما نیست، این رو در راستای تبادل نظر و صرفاً به عنوان عقیدۀ خودم گفتم که این همه گارد مردم رو نسبت به علم پزشکی درک نمی‌کنم

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - مونا ۹۶ - ۱۴۰۲/۳/۱۴

عزیزم حرف شما متین و منطقی اما چیزی که الان باعث هنین بیماریهای هورمونی شده کلا به خاطر سبک غلط زندگیه اگه دقت کنی زمان مادرا و مادر بزرگامون همچی بیماریهایی مثل کیست، تنبلی و... نبود
درسته الان خبلی کم مواد ارگانیک پیدا میشه ولی خیلی چیزا هم دست خودمونه مثل ساعات خواب،میان وعده های سالم مثلا مغز و مبوه به جای تنقلات ناسالم
چیزی که تو این رژیم تجویز میشه اصلن عجیب غریب نیست و طوری هم نیس که به بدن آسیب بزنه
منظور من اینه وقتی راهش هست که با سالم خوری درمان شی چرا بری دنبال دارو هورمونی
من از ۱۸ سالگی پریود تامنظم دارم کلی دکتر رفتم از ساوه تا تهران میرفتم پیش بهترین متخصصا ولی خوب درمان موقت بود به سختی باردار شدم و کل این سالها رو دارو خوردم فعلا که با این روش،پیش مبرم به امید اینکه درمان شم

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - samin** - ۱۴۰۲/۳/۱۴

بچه ها من هم با اصلاح سبک نصفه و نیمه باردار شدم
البته زیر نطر کسی نبودم و خودم سعی کردم سالم تر زندگی کنم
چند ماه داروهای تحریک تخمک گذاری خوردم ولی فایده نداشت
دو ماه بعد از اصلاح سبک جدی باردار شدم، به نظرم ورزش و تنظیم خواب مهمتر از موارد دیگه بودن

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - پروانه ابریشم - ۱۴۰۲/۳/۱۶

یه سوال
من خودم چند ماه رعایت کردم و واقعا ریزش مو هام خوب شد که تنها نشونه تنبلی ام بود
من پریودام منظمه فقط تو سونو نشون داد که تنبلی دارم
الان دوباره از عید زیاد رعایت نکردم و دوباره ریزش مو گرفتم
چه جوریه درمان نمیشه یعنی؟
ثمین جان چه ورزشی میکردی پیاده روی هم خوبه؟

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - samin** - ۱۴۰۲/۳/۱۶

پروانه جان درمان که نمیشه ولی با سبک زندگی سالم کامل کنترل میشه
ببین نسبت به الانت هر طور بتونی فعالیتت رو زیاد کنی خیلی خوبه
من قبل از اصلاح سبک توی خونه ورزش میکردم و دو روز هم میرفتم دو، ولی هرسری بیشتر از نیم ساعت نمیشد
وقتی تصمیم به ورزش جدی گرفتم باشگاه ثبت نام کردم و یک روز درمیون دو ساعت ورزش سنگین می کردم
اونموقع فهمیدم بدن من فقط 20 دقیقه طول میکشه گرم بشه، عملا تا گرم میشدم ورزش رو قطع میکردم!

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - مونا ۹۶ - ۱۴۰۲/۳/۱۶

(۱۴۰۲/۳/۱۶، ۱۱:۵۱ صبح)پروانه ابریشم نوشته است: یه سوال
من خودم چند ماه رعایت کردم و واقعا ریزش مو هام خوب شد که تنها نشونه تنبلی ام بود 
من پریودام منظمه فقط تو سونو نشون داد که تنبلی دارم
الان دوباره از عید زیاد رعایت نکردم و دوباره ریزش مو گرفتم
چه جوریه درمان نمیشه یعنی؟
ثمین جان چه ورزشی میکردی پیاده روی هم خوبه؟

منم ریزش مو داشتم ولی الان که رعایت مبکنم خیلی کمتر شده 
ورزش هم پیاده روی تند ی روز در میون ۳۰ دقیقه ،رقص و یوگا بابد انجام بدی

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - پروانه ابریشم - ۱۴۰۲/۳/۱۸

موتا جان شما موهات نازکم شده؟
دکتر سونو به من گف نمیخواد بری دنبال درمان دارویی تحرکت بیشتر بشه و قهوه و شکلات نخوری خوبه منم نرفتم زنان
الان ولی خیلی ریزش دارم میخوام برم زنان
شما درمان دارویی نداشتید؟

RE: ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی - Rose - ۱۴۰۲/۳/۱۸

بچه ها اگه می تونید لبنیات رو هم حداقل 1 ماه حذف کنید، نتیجه ش رو روی بدنتون (مو، پوست و جوش و اینا) ببینید...
کم کم تاثیرش روی کارکردهای زنانه هم معلوم میشه...