دورهمی خانم ها
گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: انجمن قوانین سایت (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: صفحه ی مکالمات مهمان ها و گزارش مشکلات ثبت نام و... (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=61)
+--- موضوع: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان (/showthread.php?tid=155)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۹/۱۹

بچه ها فقط منم که دوست ندارم کسی جدید عضو سایت بشه؟ Smile)

RE: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - sims s - ۱۴۰۱/۹/۱۹

صنوبر من حتى دوست دارم صفحه گپ خانم هاى باردار فقط براى اعضاى سايت باز باشه

RE: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - youtab - ۱۴۰۱/۹/۱۹

منم اصلا دلم نمیخواد صنوبری 
انگار اینجا خونه ماست فقط  Big Grin

وای اقایون چیه دیگهههههههه نههههههه
رزی Confused

RE: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - Rose - ۱۴۰۱/۹/۱۹

سلام بچه ها
نگران نباشید، سایت رو نزدیم که همین چند نفر دور هم باشیم که... همه هم اولش غریبن باهم، کم کم باهم اشنا میشن... و من از رشد سایت استقبال می کنم... چون فکر می کنم مدل فکری ما در سایت، مناسب تکثیر شدنه... خیلی هم عالیه که دوستای جدید بهمون اضافه بشن... واقعا من ذوق کردم که از سایتمون توی جاهای دیگه هم حرف زدن... همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشده اند Smile من دوست دارم تفکر محدود کننده مون رو کنار بذاریم و آغوشمون رو برای دوستی های جدید باز کنیم Smile
گذشته از این، اینجا یه فضای عمومیه، خصوصی نیستش بچه ها، شما برید پارک، رستوران، کافی شاپ، می تونید بگید که فقط ما توش باشیم، دوست نداریم کسی بیاد توی اینجا؟ و اصلا اینکه چند نفر هی دورهم باهم حرف بزنن، چه فایده ای داره؟ چه اطلاعاتی به ما اضافه خواهد کرد؟ اگر کسی حرف خصوصی داره، پیام خصوصی هم در اختیار همه هستش...

واقعا هم دیدیم که معلوم نیست کی پشت هر کاربری هست خب... فضای مجازیه دیگه... همینطور که شما رو کسی نمی شناسه، شما هم کسی رو توی سایت نمی شناسید (به جز افراد محدودی که شاید در واقعیت باهم در ارتباط باشن)

من خوشحال و ممنونتون میشم که سایت رو به بقیه هم معرفی کنید بچه ها Smile

RE: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۹/۱۹

دخترا کاربریش مرد نیست
از این شخصیتای کره ای مورد علاقه دختراست دیگه خودتونم دختربچه و پسر بچه نوجوان شاید داشته باشید یا توی فامیل در جریانید
زود قضاوت نکنید
سایت هم باید ارتقا پیدا کنه و باعث رشد خیلی ها بشه و خیلی چیزام به ما اضافه بشه
دوستی های جدید
ادم های جدید
کاربرهای جدید
اطلاعات جدید

آفرین هلیا، دیدگاه منم همینه، ممنونم که سایت رو به دیگران معرفی کردی :*

هر کی توی سایت میاد قدمش روی چشم Smile

رز من مثل اون استیکره شدم که میگفت : میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم Smile) میدونم چی میگیا ولی اینجا رو انگار خیلی اختصاصی و صمیمانه میدونم انگار دوست ندارم از دست بره این صمیمیتش.هرچند شاید کسای دیگه هم بیان و با اونا هم صمیمی بشیم.
منم توی نی نی سایت اتفاقا دیدم از کاربرای نوعروس تاپیک زدنیکی نوشته بود وقتی نوعروس منحل شد یک نفر (اسم شما رو هم گفتن) یه سایت زد با دوستاش ولی اسم سایت که اینجا باشه رو یادشون نمیومد چون کسی که تاپیک میخواستش هم مشتاق بود اسم سایت رو بدونه.خلاصه من که یه کاربری توی نی نی سایت هم داشتم ولی تعلیق شدم به خاطر مسایل سیاسی ولی اگر نمیشدم هم اسم اینجارو فکر کنم نمیگفتم که بمونه برا خودمون Smile)

وای رز من دقیقا توی رستوران و کافی شاپم تا حدی اینجوریم دوست دارم خودم با اون جمعی که رفتم باشن زیاد کسی دیگه نیاد Smile

البته بماند که خب خیلیا به صورت مهمان میان و اصلا نمیفهمیم کی هستن.و حرفت در مورد رواج اطلاعات خوب درسته ها.ولی باز اون دنج بودن و اختصاصی بودنشو من خیلیییی دوست دارم از نوعروسم بیشتر دوست دارم اینجارو

صنوبر متوجه هستم چی میگی و خیلی خوشحالم که این حس رو به سایت داری عزیزم :*
ولی به نظرم خوب میشه که بتونیم ارتقاش بدیم... واقعیتش من هیچوقت از درجا زدن خوشم نیومده... الان بزرگتر شدن دورهمیمون هم به نفعمونه دیگه... از هر جهتی که نگاه کنیم... وگرنه مثل آب راکد میشیم Smile وقتی همش اعضا ثابت باشن کسی نه چیزی یاد می گیره نه چالشی ایجاد میشه...
گذشته از اون، اینجا نمی تونه برای همیشه بصورت محدود بمونه صنوبر... وگرنه باید بسته بشه چون نگهداری سایت، اضافه کردن اطلاعات جدید، طراحی ها و خیلی چیزای دیگه هزینه های مختلفی داره... اگه قرار باشه همیشه در یک سطح بمونیم و رشدی اتفاق نیفته، مدت زیادی رو نمی تونیم با این روش ادامه بدیم... همین الان امکانات مختلفی هست که دوست دارم توی سایت داشته باشیم، ولی از توانم خارجه مثل سرور عکس یا پی دی اف و اینها که مسیر گذاشتن عکس مطالب خیلی ساده تر بشه، عکس ها توی سایت بمونه، محدودیت عکس نداشته باشه وووو... ولی واقعا همچین چیزی در ساده ترین حالتش که مثلا سروری داشته باشیم که هر کاربری فقط "چند تا دونه" عکس بتونه بذاره، ماهی 1 میلیون هزینه داره خودش... که "چند تا دونه عکس" برای چیزی که من مدنظرمه خیلی کمه... واقعا من خیلی به این چیزا فکر می کنم... یا بحث ارتقای پوسته ی سایت، خب دوستم داره مرامی این کارا رو برام می کنه... خیلی وقتا توی تایم استراحتشه چون خودش کار و زندگی داره... من نمی تونم خیلی بهش گیر بدم واقعا... ولی وقتی پول باشه، من می تونم خیلی بهتر به سایت رسیدگی کنم... پوسته های خیلی بهتری رو انتخاب کنم... متوجه منظورم میشی عزیزم؟

واقعا اگر سایت رو در حدی مفید و موثر می دونید که بتونید به بقیه معرفیش کنید، لطفا دریغ نکنید Smile مرسی بچه ها  Heart

درسته رز جان کاملا حق با توئه

RE: گزارش مشکلات کلی سایت برای مهمانان - (کژال) - ۱۴۰۱/۹/۱۹

رز جان من رمز عبورمو فراموش کردم و ایمیل بازیابی برام نمیاد
میخوام با یه گوشی دیگه وارد شم. نمیتونم.