![]() |
برنامه ریزی بارداری - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20) |
RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۹ اورین رخشید بریکلا صنوبر بچه ها بیایین فولیک روشروع کنیم من باید بپرسم ببینم دوره شیردهی مشکل نداره اگه نداره از فردا شروع کنیم رخشید تنبل نباش محتاطن نباش ول کن مسیریه که باید رفت من قبل اقدام هر سال یه چند ماه فولیک میخوردم هی میگفتم امسال اقدام میکنم فکر کنم یه سه سالی خوردم ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۹ من از مرداد دارم میخورم شهریور هم واکسن سه گانه بعد ۱۰ سال زدم ماه پیشم چکاپ دندانپزشکی رفتم کار خاصی دیگه ای هم انجام ندادم ![]() نونا تنبل نیستم امروز روز ۳ام سردرد گرامی میباشد و من از خانه پامو نمیتونم بذارم بیرون حتی ![]() سردرد خر است RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۹ دیگه همه کار کردی که افرین رخشید فقط مونده بری تو کارش ![]() من دی ماه یه اندو دارم یه جراحی عقل و یه ایمپلنت ( البته فقط پودر استخوانشو میزنم مابقیش میمونه ایشالا بعد تولد بچه ( اگه بچه ای در کار بود)) فولیکم از فردا یا شنبه شروع میکنم ( چون باید فایلشو درست کنم رو سیستم قبلش بعیده به فردا برسم) ایشالا بهمنم میرم پیش دکترم برای آز خون RE: برنامه ریزی بارداری - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۹ صنوبر باید بیاریم تو گروه ![]() ![]() نونا فایل چی درست میکنی RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۹ فکر کنم با نوجه به شیوع سرخک منم باید نست بدم لازم شد واکسن بزنم رخشید فایل شروع اقدام همه چی رو با نا یخ میزنم بارداری اولم از لحظه اقدام و ازمایشا دارم تا حال و اوضاعم تو هفته های بارداری تا روز زایمان الانم دخترمم همه چیش نوشته شده اع*تص*اب غذاهاش مریضیاش بد قلقیاش علایقش چه غذایی رو کی شروع کردم واکنشاش و … RE: برنامه ریزی بارداری - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۹ چه جالب من فایل ایجاد نکردم ولی داخل نت نوشتم کارهایی که انجام دادم تا الان نونا یه سوال دارم بعد پاک میکنم به دکتر زنانت گفته بودی اعضای خانواده ات پزشک هستن یا نه بنظرت گفتنش تاثیر مثبت داره یا منفی RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۹ رخشید خواهر من شاگرد دکترم بود یه دوره ای اکه دکترت بشناسدشون تاثیر مثبت عموما بجز بیمارستان شریعتی با خواهرم و برادرمم تو بهمن همکار بود ولی خب اخه کاری پیش نمیاد که بخواد تاثیری داشته باشه مخصوصا در مورد دکترای خیلی خوب تنها تاثیرش احتمالا ویزیت نگرفتن باشه و یه سلام رسوندن و البته خیال جمعی دکترت ازینکه یکی خونه هست که هواشو داره ولی خب بی انصافیم نکنم سر عمل اورژانسیم سنگ تموم گذاشت تیم پزشکی بخاطر خواهر و برادرم همه اونهایی که میخواستیم باشن اومدن حتی جراح اصلیم سفر خارجشو لغو کرد چون تو تعطیلات عید بود RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۹ بریکلا آرزو جان ایشالا اقدامت از کی شروع میشه؟ خیلی دوست دارم هامی هم بیاد یه خبری از خودش بده من وزن خیلی کم کردم تا اقدامم باید دو سه کیلو زیاد بکنم حتما RE: برنامه ریزی بارداری - Heven - ۱۴۰۱/۹/۹ نونا جان دی عروسی دختر خواهرشوهر بعدش انشاالله خیلی بدو بدو دارم این ماه و میخوام موهام هایلایت کنم انشاالله از بهمن RE: برنامه ریزی بارداری - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۹/۹ رخشید دکتر انتخاب کردی؟ بچه ها سمت خیابون دولت دکتر زنان خوبی میشناسین؟ من باید: اسید فولیک رو شروع کنم. دکتر زنان پیدا کنم. آزمایش کامل خون و سونوگرافی و کلا چکاپ انجام بدم. یه عکس از دندونم بگیرم فکر نمیکنم ولی کار زیادی بعدش داشته باشم شاید یه ترمیم. مصرف شکلات و کلا قند رو محدود کنم و قندم رو پایین بیارم. اگر چند کیلو هم کم کنم وزنم رو خیلی خوب میشه. و همچنان به تحقیقاتم ادامه بدم ![]() |