![]() |
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269) |
RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۵ چه خوب رز جون و صنوبر جون، همیشه قبل دخترم از سرمار شب که برمیگشتبم حدود دیکه ۸-۹ شب میشد دیگه تا ۱۲-۱ شب که بخوابیم بلافاصله تلویزیون روشن میکردم معمولا دو سه تا برنامه مورد علاقه همیشه تو ماهواره داشتم البته معمولا پیش میومد یه سریال آی فیلمم میدیدم جمعه ها که کلا تی وی روشن بود الان والا راحتترم فکر میکردم عجیبه پس میبینم من عجیب بودم که پخش تلویزیون بودم ![]() RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۹/۲۵ آیسان جون همسر من به مرور عادت کرد و کلا مشغول یه سری کارا و کلاسا شد اینجوری شد که روش تاثیر گذاشتم وگرنه به خاطر من تلویزیونو کنار نذاشت ![]() RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۵ همسر منم خیلی اهل تی وی نبود ولی فوتبالا رو نکاه میکرد که بخاطر بچه گذاشت کنار ( البته اصلا وقت سر خاروندن نداریم) RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - ترانه خانوم - ۱۴۰۰/۹/۲۵ همسر منم اصلا اهل تی وی نبود از قبل در حدی که میگفت اصلا تلویزیون نگیریم ![]() منم شش سال خوابگاه بودم تی وی نمیدیدم اصلا RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۶ ترانه جون آشنامون جواب داد دکتر سعید. رضایی رو معرفی کرد که دکترای روانشناسی حوزه کودکان استثنایی هستند ۶۶۰۴۶۴۶۵ دکترای علوم اعصاب حوزه تیسم که کاردرمانگر هم هستند کلینیک دکتر پیشیاره که تو سعادت آباد خیابون صرافهاست شمارشم ۸۸۵۷۱۶۶۲ شیرین دخترجان فکر نکنم برای بچه سه ساله دو سه ساعت ( دیگه بیشتر نه) تی وی دیدن اشکال داشته باشه البته بهتره مامانای دیگه راهنمایی کنن ازین بازیهای فکری براش طراحی کنید خودش سرگرم بشه پیج اینستای دکتر هوش خیلی بازیای خوبی داره برای بچه های بالای یکسال قشنگ میشه خودشونو سرگرم کنن RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۶ (۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۵:۱۱ صبح)شیرین دخت نوشته است: خانمهایی که بچه دارین بچه ۳ساله روچطورسرگرم میکنین نوه من۳سالشه روزهاپیش منه اصلابااسباب بازی سرگرم نمیشه اگرم بشه شاید۱۰ دقیقه بیشتردوست داره خودم باهاش بازی کنم بدوبدو،مدرسه بازی،آب بازی،یابازیهای تخیلی مردعنکبوتی واین چیزا،خدامنوببخشه وقتی حوصله ندارم براش کارتون میزارم ولی خب این کارتون دیدنا زبانشوتقویت کرده خودجوش خیلی انگلیسیش پیشرفت کرده ماهم گذاشتیمش کلاس زبان ولی واقعاسرگرم کردنش برام یه معضل شدهسلام شیرین دخت جان پسر من 2.5 هست و دقیق شرایط بچه های بزرگتر رو آگاهی ندارم... نونا جون اشاره ی خوبی کردن، باید براش بازی بسازید... توی اینستا سرچ کنید بازی های 3 تا چهار سالگی... خیلی پیج های آموزشی فارسی و خارجی (در زبان های مختلف) هست که می تونید ازشون کلی ایده بگیرید. من چندتاش رو قبلا معرفی کردم درباره ی تی وی، تا 3 سالگی 1 ساعت ناپیوسته اکی هست... یعنی مثلا یه ربع یه ربع باشه... اگه قرار باشه بیشتر از این ببینه، می تونید باهاش بصورت تعاملی ببینید... مثلا کلیپ های آموزشی باشه و کنارش مثلا با نمد یا مقواهای رنگی اشکال اون کلیپ رو داشته باشید و مثلا داستان باهاش بگید و.... میتونید تعاملی باهاش مثلا ورزش کنید که خودش خیلی عالیه... یعنی هماهنگی حرکتیش رو میبره بالا یه کار خوب دیگه رفتن به محیط های مختلف هست... پارک های مختلف، خانه های بازی (از ساعتی 40 تومن دیدم تا 200 تومن)... برای دوستیابی و ارتباط گرفتن، حل مساله، خلاقیت و خیلی چیزای دیگه واقعا مفیده... مهمترین و بهترین و ساده ترین سرگرمی هم از نظر من کتابه.... کتابهای تعاملی هست، کتاب های کار هست، دیگه کم کم می تونید ازشون استفاده کنید و عااااالی هستن... ولی انتخاب کتاب خوب هم مهمه... مثلا کومن خوبه ولی یکم گرونه اگه توی تخفیف ها بخرید خیلی خوب درمیاد... پکیج های کار با کودک، کتاب های آموزشی خمیربازی، کاردستی های مختلف و... هم هست... یه روش دیگه درگیر کردن بچه توی کارهای خونه هست که عاااااااااااااااالیه... من یه دونه میز و صندلی پلاستیکی گرفتم، ولی چوبی و ایمنش هم وجود داره... کنار هم غذا و کیک و اینها درست می کنیم... میذارم وقتی خودم دارم با گاز کار می کنم، کنارم پیش گاز روشن بمونه... اکثر کارام رو روی زمین می کنم که با ایمنی پیش هم کار کنیم بخصوص خمیر و کیک و اینها رو... باز میام مبسوط تر میگم اگه خواستید... الان کار دارم باید برم جایی عزیزم ![]() RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۶ ترانه جان راستی اگه بردنش پیش دکتر ایداللهی ایشون اگر صلاح دونست یا ارجاعش میده متخصص اعصاب کودکان یا روانشناس. چه خوب رز، دوست منم یادمه روزی که رفتیم خونشون دخترش بدنیا اومده بود برای پسرش صندلی گذاشته بود تو ظرف کوچولو پسر ۴ سالش داشت آشپزی میکرد قشنگ سبزی میریخت خیلی خوب بود RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Samin - ۱۴۰۰/۹/۲۶ شیرین دخت جان فقط اسلایم خیییلی مضره اصلا براش نگیرین خیلی وقته گفتن حتی فروشش هم ممنوع بشه RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Targol - ۱۴۰۰/۹/۲۶ واقعا ثمین جون؟ چقدم چندشه. من از تصور اینکه دستمالیش کنم حالم بد میشه. RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Samin - ۱۴۰۰/۹/۲۶ بله ترگل جان وای منم همینجورم بنظرم خیلی چندشآوره دست زدن بهش ولی متاسفانه برای بچهها جذااابه |