![]() |
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623) |
RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۴ هایا به زور به بچه غذا نده خودت خوشت میاد یکی به زور قاشق غذا بکنه تو دهنت وقتی میل نداری؟ گناه داره شیر خشک حداکثر ۵۰۰ سی سیه تازه اگه ماست پنیر میخوره باید کم کنی بیشتر نده کم خون میشه کالری میگیره بدون اشتها به غذا مواد مغذی بهش نمیرسه مودشه شایدم داره دندون در میاره بهرحال بچه ممکنه به مدت نخوره با روش درست باید باهاش مدارا کرد RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۰/۴ نونا خب نمیخوره هیچی دکتر گفت ۲۵۰ تا ۲۶۰ سی سی سه وعده در روز بهش بدم! وزنش ۹۴۰۰ قدش ۷۵ یا ۷۸ دور سرش گفت ۴۵ فکر کنم یا برعکسش تولد وزنش ۱۴۸۵ قد ۴۶ دور سر ۲۹ اول گفت قدش خوبه وزن نگرفته دکتر جدید بود بعد که وزن تولد گفتم گفت خب نسبت به تولدش خیلی عالیه! بیشتر از اونی که بایدم رشد کرده بعد پرسید چند هفته متولد شده گفتم ۳۳ هفته و ۶ روز یعنی روز بعدش که وارد ۳۴ هفتگی میشد به دنیا آوردنش ساعت ۰۰:۰۳ بامداد دوشنبه هههی چه روزایی بود کاش بیشتر لذت میبردم یاد اون دوره که توی شکمم بود الهی قربونش برم خداروشکر دارمش تنها مونسم هست بچهها شمام شده بعضی وقتا خیره بشید به بچه تون باورتون نشه بچه ی شماست؟ بعد براش ذوق کنید برید تو فکر؟ من بعضی وقتا میترسم تو خواب شیرین باشم پلک بزنم ببینم نیست خخخ مثلا میاد خودشو لوس میکنه اااای دلم میخواد بمیرم براشششششش RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۴ یعنی ۷۵۰ سی سی؟ زیاده حدقل ۳۲۰ حداکثر ۵۰۰ سی سیه وگرنه غذا نمیخورن که بعدم بنظرم دکتر با تجربه ای قطعا نبوده بدون اینکه سوابق تولدشو بگیره سریع از روی سن نظر داده رو وزن و قد RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۰/۴ سنش که زیاد بود پیرزن بود دکتر قبلی نبود امروز حالا ماه بعدی دوباره میبرمش نونا بالای یکسال هم ماهیانه باید ببریمشون؟ اره منم همه جا خوندم بیشتر از ۵۰۰ بالای یک سال نباید داد وای چقدر کیف کردم با پست لیانه که ۱۸ ماهگی میخواد از شیر بگیرتش دختر من فکر کنم پاره ام کنه RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۴ هليا بچه اي كه روزي ٧٥٠ سي سي بخوره عمرا غذاخور بشه عمرنا توي سن بچه هاي ما اگر ماست و پنير و دوغ و ..بخوره ٣٠٠ سي سي هم بسه شيطون خانوم شيربرنج بايد شبيه يه پوره خيلي لطيف دربياد اصلا نبايد شبيه پلو باشه البته دست اولت بود عزيزم RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۰/۴ اره لیانه جان از فردا کم میکنم راستی اگر براتون مقدور بود سوالم تو تاپیک مامانا پاسخ بده RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - *روناک* - ۱۴۰۱/۱۰/۴ دیروز: صبحانه 2/3 یه تخم مرغ +یک قاشق اوتمیل پخته شده(حلیم شده) نهار :پلو میگو(خیلی دوس داره) میان وعده:بستنی وانیلی (به همراه مغزیجات بادام درختی و بادام هندی و پسته و فندق رنده شده داخلش) شام:سوپ ورمیشل RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - youtab - ۱۴۰۱/۱۰/۴ چقدر خوشحال میشم اسمتو میبینم روناک جووووووون ![]() ... صبحانه کاچی با ارد ذرت و فندق و کنجد کوبیده یه تیکه سنگک 5در 10 میان وعده 1خیار ناهار استانبولی با گوشت قلقلی میان وعده عصر کیوی و ماست و خیار و گردو و نعنا شام سوپ قلم و سبزیجات (کدو حلوایی شوید، هویج، جو، پیاز، سیر) RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - *روناک* - ۱۴۰۱/۱۰/۴ (۱۴۰۱/۱۰/۴، ۰۱:۳۷ عصر)youtab نوشته است: چقدر خوشحال میشم اسمتو میبینم روناک جووووووون از بس ماهی تو دختررررر خوش قلب ![]() من اینجا خیلی ایده میگیرم از همتون برای تنوع غذای پسرم دیگه خودمم گفتم بنویسم شاید شاید به درد کسی بخوره ![]() RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - youtab - ۱۴۰۱/۱۰/۴ عزیییییییز دلممممممی ![]() |