دورهمی خانم ها
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۱۰/۵

صبحانه چیز خاصی نخورد 
ناهار دمی گوجه
عصرونه موز
شام کته و خورشت کرفس

من وقتی سر کارم بچم هیچی نمیخوره.  میگن هر کاری میکنیم هر راهی میریم هی تف میکنه. من خیلی ناراحتم. کسی این طوری بوده؟ قبلا این طوری نبود مامانم بهش غذا میداد خوب می‌خورد ولی از بعد مریضی اش میگن فقط وقتی من هستم غذا میخوره وگرنه همش بهانه میگیره

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۵

شيطون خانوم من اينجور موقع ها به چالش ميكشونمش
مثلا يه وسيله كه درش باز و بسته ميشه رو ميدم دستش داخلشم چرت و پرت ميزارم كه براش جذابيت داشته باشه حواسش پرت بشه تا وقتي اون مشغوله منم تند تند غذا ميزارم دهنش
يا كيف لوازم آرايشمو ميدم دستش
نميدونم اين روش ها روش جواب ميده يا نه

الان به پسرم گفتم وقت خوابه چي ميخواي بخوري؟
گفت : شير
گفتم شير دوست داري؟
گفت : خيلي
ديگه من مردم براش

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۵

وااااای لیانه من مردم واسش
منم همش میخونم میخوریم شیر و میشیم شیر مثل شمشیر
پسرمم راه میره هی میگه شیر شیر شیر

شیطون خانوم منم همه براش های آرایشیمو شستم میذارم جلوش میگم خودتو آرایش کن موهاتو شونه کن میذارم دهنش
یه روز با کتاب ، یه روز ۵ تا گردو میندازم تو ظرف میذارم جلوش
یه روز بطری های خالی ، یه روز آب بازی
اوووف سرویسم بخدا

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۵

قوربون زبون شيرينشون به خدا

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۱۰/۵

مرسی لیانه و ندا عزیز.
چه ناز حرف میزنن خدااا. پسر من فقط بابا میگه اونم به سختی  Big Grin

بچه ها این روش ها رو انجام میدم ولی وقتی خودم هستم با این روش ها غذا میخوره. من نباشم مامانم اینا اصلا با هیچ روشی نمیتونن بهش غذا بدن. حتی جاروبرقی که عشقش روشن میکنن میگن فقط یا دهنش قفل میکنه. یا میخوره تو چشمات نگاه میکنه تف میکنه خخخ

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۵

عادیه شیطون خانم کلا بچه غالبا از دست مامان باباش غذا میخوره تازه بچه های ما با جمیع این روشها
سعی کن وقتی خونه هستی حبران کنی همین

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۶

صبحانه: تخم مرغ آبپز
میان وعده: یک عدد کیک برنج
ناهار: لوبیا پلو و سالاد شیرازی و ترشی
میان وعده: خاگینه
شام: سوفله مرغ و سیب زمینی

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۶

صبحانه هلیم
میان وعده پرتقال و سیب و موز
ناهار کوکو سبزی و خیارشور و گوجه و دوغ
میان وعده میکس شیر و خرما و پسته و بادام و موز و یه تیکه شکلات
شام پیتزا رست بیف خونگی و دوغ

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۱/۱۰/۶

صبحانه اوتمیل موز
ناهار قیمه و پلو
عصر بیسکوییت‌مادر بعلاوه پودر بادام
شام سوپ <گندم .مرغ.پیاز. کدو حلوایی. کینوا . فلفل دلمه و گوجه >

بعدش تو شیشه شیر یکم آب انار رقیق شده با آب ریختم خییییلی کم خورد و ی پر پرتقال شیرین
من پوست نازک دور پرتقال رو میگیرم و فقط پالپشو میدم بهش نمیدونم اون پوست باشه یا نباشه؟

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Elhamgoli - ۱۴۰۱/۱۰/۶

شیطون خانم عادیه دختر منم اینجوریه 
تا ی مدت ک فقط فرنی از دست مادرشوهرم میخورد امروز میگفت فرنی هم نمیخوره من ک دیگه رد دادم و نمیپرسم اصلا 
سر پسرم همش زنگ میزدم غذا خورد نخورذ کی خوابیذ بیدار شد 
الان دیگه سعی میکنم پرس و جو نکنم وفتی خونه اس خوذم بهش غذاشو ی حوری بدم