دورهمی خانم ها
خونه تکونی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: خونه تکونی (/showthread.php?tid=137)

RE: خونه تکونی - Mari90 - ۱۴۰۱/۱۲/۹

حیفه ترگل
انقد فرش گرون شده که نگو

RE: خونه تکونی - **ماهور** - ۱۴۰۱/۱۲/۹

حالا تو این گرونی ها خودتو کنترل کن دخترم Big Grin فرصت خوبی واسه تنقر و دور انداختن نیست Smile)

RE: خونه تکونی - freebird - ۱۴۰۱/۱۲/۹

من دلم میخواست امسال یه سری لباسامو که نمیپوشم بدم بره
ولی تو این اوضاع فکر کنم زیاد رد نکنم به خدا آدم همش فکر آینده اس که همونا رو مجبور بشه بپوشه دیگه نتونه لباس بخره

RE: خونه تکونی - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۲/۹

ترگل بده بشورن حتما هیچیش نمیشه

RE: خونه تکونی - نورا بانو - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

صحبت فرش شد
من فرش قسمت نشیمن و راهرو رو هم دادم بشورن
چون پرده های خونه قبلی اندازه ش برای اینجا خوب نبود آقاهه گفت اونا گرونتر شدن حیفه ببر و بدوزی خونه خودت هم نیست
برا دوتا اتاق خودمون و گل پسر پرده اسپورت ارزون خریدم
جمعه قراره بیان نصب کنن
یه میز جلو مبلی و میز تی وی سفارش دادیم حالا کی بیارن خدا میدونه البته تا عید قراره برسه دستمون
باید برم اطراف خونه دنبال کابینت ساز بگردم یه سری کابینتها درشون خراب بود یه سری هم خراب شده

RE: خونه تکونی - Targol - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

بچه‌ها به همسرم میگم بشوریم. میگه ول کن باشه بچه‌ها بزرگتر شن انشالله سال بعد اون خونه رو بسازیم اینو بدیم قالیشویی مستقیم ببریم شمال Undecided

RE: خونه تکونی - پروانه ابریشم - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

بچه ها واسه شستن پرده حریر با ماشین چیکار کنم چه شوینده هایی استفاده کنم تا خوب سفید و براق بشه؟

RE: خونه تکونی - رخشید - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

(۱۴۰۱/۱۲/۱۰، ۱۰:۵۹ صبح)Targol نوشته است: بچه‌ها به همسرم میگم بشوریم. میگه ول کن باشه بچه‌ها بزرگتر شن انشالله سال بعد اون خونه رو بسازیم اینو بدیم قالیشویی مستقیم ببریم شمال Undecided

ترگل یه روز که نیست ز بزن بیان ببرن بابا
من بعد عید میدم بشورن قبل عید هل هولکی و بی کیفیت کارشون

(۱۴۰۱/۱۲/۱۰، ۱۲:۱۵ عصر)پروانه ابریشم نوشته است: بچه ها واسه شستن پرده حریر با ماشین چیکار کنم چه شوینده هایی استفاده کنم تا خوب سفید و براق بشه؟

فکر کنم ندا یه راهکار خوبی گذاشته بود فقط مرحله اخرش یادمه که مایع پرده شور رافونه زد
منم خریدم ولی هنوز استفاده نکردم

RE: خونه تکونی - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

(۱۴۰۱/۱۱/۲۳، ۰۳:۲۸ عصر)Nedaaa28 نوشته است: پروژه پرده موفقیت آمیز بووود 
اول تو تشت با آب سرد خیس کردم چند بار آبشو خالی کردم سیاه بود ماشالا ، بعد مایع ظرفشویی ریختم یک ساعت خوب خیس خورد یه کم کفشو گرفتم انداختم تو ماشین حالت پرده شور (  delicated ) 
دو تا در مایع پرده شوی رافونه ریختم با یه ق مرباخوری نمک 
سففففففییییید شده ها 

دمتون گرررررم

پروانه حان من اینجوری شستم
اگه پرده زیاد کثیف نیست همون اول بنداز تو ماشین یکربع آبکشی کنه اولش که خاک پرده گرفته بشه بعد مراحل رو برو 
قرص ماشین ظرفشویی بنداز لای پرده به جای مایع خیلی تمیز میکنه

RE: خونه تکونی - سِودا - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

دوستان من یه چمدون داشتم‌‌ که تو سوئیت خونه م ش اینا بود، خیلی بوی رطوبت گرفت، یه هفته ای تقریبا تو آفتاب مستقیم هم خوابوندم ولی فایده نداشت.
چیکار کنم از بو بگذرم و ندید بگیرم یا فکری برای شستن کنم؟