![]() |
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269) |
RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - youtab - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ سحر جان پادردت چجوریه صبحاست؟ حالت خشکی داره؟ با راه رفتن بهتر میشه و انگار از خشکی در میاد؟ اگر اره یه دکتر داخلی برو بده یه آزمایش کلی و روماتیسمی برات بنویسه بعد بهش نشون بده اکر لازم بود بری روماتولوژ اما اکر نه فقط درده فکر کنم اورتوپد بری اما باز اگر یه آزمایش کلی چکاپ بدی هم خوبه شاید چیزبت بالا و پایین شده باشه عزیزم RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - سحر بانی - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ نه یوتاب جون دردش دایمیه همیشه هست مخصوصا وقتی میشینم زمین بلند میشم خیلی اولش اذیت میشم اره مثل خشکیه مثل وقتایی که مثلا خیلی پیاده روی میکنی اما شدیدشه RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - لیدان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ بچه ها من دیشب قسمت راست شکمم درد میکرد معده نبود سمت کناره یه درد خیلی کم بعد به پشت هم سرایت کرد اندازه یه کف دست تو قسمت پشت پهلو که فکر کنم بشه کلیه دردی هم نبود که بی قرارم کنه اما مدوام بود و تا نصف شب حسش میکردم الان اما خیلی بهتر شده فقط یکم همون پشت سمت راست فقط ؛ یه حالیه شبیه به گرفتگی اگر دوباره خدایی نکرده اومدش باید به چه پزشکی مراجعه کنم؟ البته دو روز قبل مهمون بودم خونه بشدت گرم بود دو باری اومدم توی حیاط RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ لیدان جان حالت تهوع داری؟ از صبحانه چی خورده بودی تا شب؟ سونوشکمی آخرین بار کی دادی؟ همین الان هم بری دکتر یه سونو بنویسه یا بری سونوگرافی بگی سونوشکمی میخوای خوبه... کلیه دردش از توی لگنه و انگار یه میخ کلفت توی اون قسمت فرو شده و دائم دارن تکونش میدن و تهو شدید صبحگاهی ممولا داره و کل روز حتی آب نمی تونی بخوری و معمولا ولت نمی کنه و حتما کارت رو به دکتر می کشونه... یوتاب جان شما سونو رفتی؟ RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - لیدان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ نه رز جان تهوع ندارم یکم احساس سنگینی معده دارم الان. صبحانه هم خوردم مشکلی نبود نمیدونم گرفتگی عضلات هست اخه فقط اندازه یه کف دست بجز انگشتها انگار حالتش طبیعی نیست و یه درد خفيف بگیر و ندار نداره بعد زیر شکممو با دست فشار میدم درد میگیره درحالت عادی نه ![]() اون حالت درد لگن و میخ فرو کردن هم ندارم RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ (۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۱۹ عصر)لیدان نوشته است: نه رز جان تهوع ندارماولین بار بود اینجوری شدی؟ یا تا حالا بوده و توجهت رو جلب نکرده؟ از صبح چیا خورده بودی؟ شب یعنی از کی شروع شد؟ ببین به نظر من یه سونوی کامل بدی هم بعنوان چکاپ سالانه ت میشه هم اگه جایی التهاب و... باشه مشخص میشه... RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - لیدان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ نه بار اول بود صبحانه کره بادام زمینی وعسل ناهار گوشت چرخ شده با سیب زمینی قبا از شام کمی دلم درد گرفت واسه همین شامم خوراک لوبیا بود نخوردم اشتباه کردم تخم مرغ و سبزیجات ابپز خوردم بعد احساس سنگينی معده هم بهش اضافه شد واسه همین فقط یه سیب خوردم و چیز دیگه نخوردم الان خوبم هیچ دردی ندارم اما چون یکم بدمریضم اشتها ندارم RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ لیدان جان یه سونو بده به نظرم... ضرر نداره... چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه که بگم عزیزم ![]() RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ سلام دوستان این کیست مویی بالای دنبالچه چیه؟ باید به چه دکتری مراجعه کنیم؟ RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ رز جون باید عمل شه و برداشته بشه باید برید حراح عمومی برش داره |