دورهمی خانم ها
خونه تکونی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: خونه تکونی (/showthread.php?tid=137)

RE: خونه تکونی - رخشید - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰

مری مبلاتو نیاوردن

ابنمای آماده بخر از این ابشاری ها که تو دیوار کار گذاشته میشه خیلی باحال و شیک هستن خودشونم نصاب معرفی میکنن

RE: خونه تکونی - Mari90 - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰

نه هنوز رخشید! رفتیم دعوا کنیم یه میز تلویزیون هم خریدیم خخخخ
کاش انقدر قبلش نمیگفتیم رفتیم اونجا ال می کنیم بل میکنیم خخخ

دلم میخواست خود همسر درست کنه، پمپش هم خریده ها
ولی قسمت نشده هنوووووز

RE: خونه تکونی - Rose - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰

(۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۸:۱۰ عصر)Mari90 نوشته است: رز به نظرم تعداد گل محدود کن ٣-۴ تا کافیه

ماری یعنی بهار که نزدیک میشه من انگار دارم شکوفه میدم خودم Big Grin Big Grin بعد تقریبا اولین سالیه بعد از بچه وقت رسیدگی دارم، الان فرت و فرت هر گلی به دلم داره میشینه Big Grin Big Grin دلم می خواد از همه چیز قلمه بگیرم Big Grin Big Grin Big Grin ما سه تامون بهاری هستیم، فوووق العاده بهار رو خودم دوست دارم، بعد باورت نمیشه یه دونه سنبل از قبل داشتم، داشتم تراس رو مرتب می کردم دیدم 3 تا برگ داده رشد هم کرده  Heart Heart Heart الا از وقتی اون رو دیدم انگار نوید یه سال خوب رو بهم داده!!!! شوکه شدم که خودش در اومده اصلا Big Grin Big Grin الان احساس مسئولیت نسبت به گل ها و گیاهان پیدا کردم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin 3-4 تا گلدون حالت روتین خونه مونه خب... جوابگوی نیاز و حس و حال من نیست، بعد رفتم 7 تا ماهی هم خریدم به خاطر دل پسرم که مسئولیت پذیری و اینا یاد بگیره مثلااااااا، 1 هفته ای همه شون دونه دونه مردن................ بعد با همسر تصمیم گرفتیم که احساس مسئولیت پذیری رو با گیاهان تمرین کنیم Big Grin Big Grin Big Grin خلاصه نگو کم کن که نمیشه Big Grin Big Grin Big Grin 

رخشید بالا نوشتم Big Grin Big Grin درختچه تو کار من نیست Big Grin Big Grin Big Grin از این قرطی بازیا بلد نیستم Big Grin Big Grin Big Grin

رز اول بگو برای داخل میخوای یا بالکن ؟

رخشید بالکن رفت برای سبزیکاری Smile
مونده داخل خونه Smile

RE: خونه تکونی - شیدا - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰

وای الهام منم امروز کابینت زیر سینک رو تمیز کردم.
هر چند اونطور که میخوام نشد و خیلی کار داره خود اون لگن سینک انگار کمی حالت زنگ زدگی پیدا کرده بود-_-
اما باز مرتب شد
با اینکه یه ماه پیش تمیز کرده بودم،اما بهم ریخته بود دوباره
قوز شده بود برام-_-

RE: خونه تکونی - liyane - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰

كابينت زير سينك من تا قبل از نصب دستگاه تصفيه آب خيلي بيشتر به دلم ميشست
الانم خوبه ولي فيلتراي دستگاهه حجم زيادي از كابينت رو گرفته دست و بالم بسته تره

گیاههای این مدلی بخر
که بالا میرن و کمتر عریض هستن با گلدون استوانه ای بلند که جای کمی هم بگیره

[تصویر:  20230311_193445_1oi.jpg]

[تصویر:  20230311_193457_snrg.jpg]

مرسی رخشید Smile زاموفیلیا خریدم، سانسوریا هم قراره قلمه بزنم Smile
البته کلا این مدل گلدون های دراز ق*ا*ت*ل گل ها هستن... چون همیشه خیس می مونن و ریشه ها رو فاسد می کنن... البته فکر کنم که میشه گلدون کوچیک رو گذاشت داخل گلدون بزرگ که نمای کشیده پیدا کنه...

رز پایینش جزیره درست کن و خاکش سبک باشه هیچیش نمیشه
من دارم چند ساله حالشون خوبه و کلی بچه برامون اوردن
عکسشو چند وقت پیش گداشتم برای بچه ها