![]() |
نکات خرید لوازم برقی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: لوازم و دکوراسیون منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=53) +--- موضوع: نکات خرید لوازم برقی (/showthread.php?tid=104) |
RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - ستیلیته - ۱۴۰۲/۴/۱ آره صنوبر، واسه همین خیلی تعجب کردم هیس با آبجوش خالی خوردی. آدم (=ستیلیته) آبجوش بذاره خب چای هم میذاره دیگه. یوتاب ریوالد شاید کشورای همسایه پیدا بشه. باید چشمم دنبالش باشه اگر واقعاَ اینطوری از صبح تا شب رو جوابه. راستی خونه مامانیت نرفتی؟ نمیخوای بری؟ برو ها، یه روز میاد که دیر میشه. RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۴/۱ اهااان راست میگی ![]() RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - شیدا - ۱۴۰۲/۴/۱ من از فرآیند شستن قوری بدم میاد برای همین ممکنه آب جوش بذارم بدون اینکه چای دم کنم حالا با نسکافه فوری یا تی بگی چیزی ![]() RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - youtab - ۱۴۰۲/۴/۱ اره ستی قول میدم خوبه، اگه اصلش باشه البته مامانی من با چای تلخ روزشو شروع میکنه و با همونم به خواب میره شب ![]() بعد هر بار اوقدر غلیییییظ دم میکنه که ادم معمولی معدش ضعف نیره بخوره ... نرفتم ستی اما میرم حتما، فعلا از اونبار 2بار دسگه زنگ زدم بهش بذار تکلیف خونه و اینام معلوم بشه مغزم خیلی درگیره باور کن وای شیدا حالا ما میریم دنبال چای میگردیم گزینش میکنیم خخخ RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - شیدا - ۱۴۰۲/۴/۱ حالا که چای خورید یه چای خوب به من معرفی کنید ![]() خوش عطر باشه جیگرم حال بیاااد اینقدر گفتید دلم چای خواست RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۴/۱ شیدا منم خیلی دنبال یه چای خوبم. هرچی رو امتحان کردیم چیزی پیدا نکردیم که آنچناااان متفاوت باشه نتیجه گرفتیم خودمون با هل و دارچین و عطر چای و این چیزا عطر و بوهای خوب و متفاوت بهش ببخشیم. RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - ستیلیته - ۱۴۰۲/۴/۱ شستن قوری منظورت خالی کردن تفالههاست؟ چون قوری چای و قهوه و کلاَ متعلاقتشون رو نباید مرتب با شوینده شست. ما انقدر تفالهگیر زیاد داریم که یه وقتایی حال نداریم تفاله خالی کنیم همونطوری میذاریمش تو سینک و یه تمیزش رو میندازیم تو قوری تا بعد سر فرصت خالیش کنیم. خود قوری رو هم فقط هر بار آب میزنیم، همین. از این بگهای مخصوص چای دم کردن هم میتونی تو قوری بندازی که یک بار مصرفه (مثل فیلتر قهوه، اینم فیلتر چای حسابه). بعد یه وقتایی من چند روز میرم مأموریت برمیگردم میبینم شوهرم ۳-۴ تا تفالهگیر برام ردیف کرده تو سینک که خالیشون کنم! البته بیچاره چون دوست داره خشک بشن و بعد یک راست تو سطل زباله خالیشون کنه میذارتشون تو سینک، ولی من همونطوری خیس خالیشون میکنم. من از وقتی چای فردوس پیدا نکردم دیگه از چایها راضی نیستم. فعلاَ همون احمدهای مختلف میگیرم. دوغزال هم خوبه. RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - freebird - ۱۴۰۲/۴/۱ من خونه اصلا چایی نمیخورم فقط سرکار اونم برای اینکه یه چیزی خورده باشم RE: جای من باشی چیکار می کنی؟ - شیدا - ۱۴۰۲/۴/۱ ستی آره متنفرم از این قسمت تفاله ها ببین قوری چایسازم از این تفاله گیرهای فلزی داره. آره اونو میخوام بشورم بدم میاد خوب گفتی باید از این بگای به بار مصرف بگیرم. وای همسرت حق داره ![]() ![]() صنوبر من از کاشان عرق هل و دارچین خریدم ، میریزم تو ماگ چایم خوش عطر میشه خیلی. پریشب شوهرم دم نوش آویشن و زنجبیل درست کرده بود، توش عرق دارچین و هل هم زده بود. بعد که سرد شده بودن ،بوی سوسیس آلمانی گرفته بودن ![]() RE: نکات خرید لوازم برقی - ستیلیته - ۱۴۰۲/۴/۲ پستهای مربوط به خرید لوازم برقی رو منتقل کردم اینجا. |