دورهمی خانم ها
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

میوه چی؟ من خیلی رو میوه گیرم یه روز نخوره حس میکنم ویتامین بهش نرسیده
همشم از بچگی مامانم تو مغزم کرده ها

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۴۳ عصر)Nedaaa28 نوشته است: ولی خب دکترش گفت همین فرمون بلو جلو
نمیخوام دیگه وزنش بره بالا
ولی گفتی از شیر بگیریم یک کیلو کم میشن باز استرس گرفتم
البته همیشه رو نمودار بوده

آخه فرشید صادقی میگفت ۵ وعده هر وعده ۲۰ قاشق

Big Grin Big Grin  وای ندا سر اون خندیدیم دکتر صادقی رو اگه ببینی میفهمی چرا گفته 
ماشالا خودش خانومش بچه هاش بخورن اساس با احترام به لرها اندازه هاش لریه
خودشم بهم کفت اگه همین رژیم کارشناسو دخترت بخوره کافیه

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - رخشید - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

من فهمیدم بد غذا حساب میشم Big Grin چون دنت خوشم نمیاد

نونا بشقاب نهاری هم که تو گذاشتی به من باشه فقط کته رو میخورم نهایت یه اسلایس مرغ

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

آره ماشالا درشته
اینستا ندارم مغزم در امانه یه کم Smile

هر روز از تره بار یه دونه سیب ، یه دونه گلابی ، یه دونه موز میخرم که تازه باشه اولاش دعوام میکردن الان باهام دوست شدن هیچی نمیگن تره باریا

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

نونا جان دخترت شامشو خورد؟

ندا منم رو میوه حساسم یعنی واقعا خوردن یه قاشق غذاخوری میوه کاری داره؟ اما خب الان یه هفتست میوه رو تعطیل کرده
ترگل باز خدارو شکر بخورن اسکال نداره
رخشید Smile

صنوبر داره سرو میشه

خوب میکنی اتفاقا نوشیدنیش بهتره من چند بار دسرشو دادم خوشش نمیاد

ترگل متاسفانه دخترم هیچ نوع میکس و پوره و غذای رقیق یه دست نمیخوره که نمیخوره فیبر اشکال نداره حداقل ویتامین تامین میشه

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲

نونا دخترت سالاد فصل دوست نداره؟ با ماست و روغن زیتون و اب لیمو قاطی کنی سالاد رو با تیکه های ک*ت*ل*ت بدی؟ من دیشب اینجوری میدادم. یه دخترم ک*ت*ل*ت ‌هاشو نمیخورد گفتم ساری گلم، سالاد فقط با ک*ت*ل*ت سرو میشه Big Grin دیگه میخورد. کلا ۵ تا تیکه ۱ سانتی ک*ت*ل*ت .

سلین جان ما هنوز نتونستیم اینکه برای بقا نیاز به غذا دارن رو براشون عادی سازی کنیم. چه توقعاتی از ما داری Smile)

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲

دخترم دیشب کمی تب کرد
امروز کاملا بی اشتها بود
تااااااااا ساعت ۸ شب ک دو سه قاشق فرنی خورد و دو قاشق برنج و مرغ و بعد یک ساعت یک سوم بيسکوئيت مادر و دور پرتقال

کاملا روز بی برکتی بود برام