دورهمی خانم ها
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44)
+--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62)
+--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - شیدا - ۱۴۰۱/۲/۱۲

رز جان فکر کنم به خاطر همون فشار یا تغییرات هورمونی هست.
چون همه جاش با همه و همیشه هست.
خدای نکرده اگه مشکل خاصی بود همه جاش با هم درد نمی‌ کرد.
ولی دکتر برو. بدون نگرانی

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۱/۲/۱۶

مرسی عزیزم از راهنماییت
این مرکز جهاد دانشگاهی که میگی کجا میشه عزیزم؟
پس من فکر کنم برم دکتر زنان، هم پاپ اسمیر بدم هم این موضوع رو بگم خوب باشه... بعد اگر صلاح دید، برم سراغ جراح... چون اصلا آشنایی ندارم...
بچه ها فقط من از بعد از زایمانم دیگه نرفتم پیش دکترم... یکم احساس خجالت می کنم مجددا... به نظرتون برم پیش خودش، یا برم پیش دکتری که قبل از بارداری میرفتم برای چکاپ و درمان و اینها؟ مساله ی مهمیه که دکتری که خودش زایمانم رو انجام داده ویزیتم کنه؟ یا اصلا ربطی نداره؟

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۲/۱۶

بچه ها یه دکتر قلب و عروق خوب میشه بهم معرفی کنین؟ دکتر مامانم فوت شد متاسفانه ، الان میخواد بره چکاپ نمیدونم از کی وقت بگیرم

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - رخشید - ۱۴۰۱/۲/۱۷

(۱۴۰۱/۲/۱۶، ۰۹:۵۰ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها یه دکتر قلب و عروق خوب میشه بهم معرفی کنین؟ دکتر مامانم فوت شد متاسفانه ، الان میخواد بره چکاپ نمیدونم از کی وقت بگیرم

دکتر فضل ا.. صفی دکار خوبیه مطبش ظفر هست

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - مونا ۹۶ - ۱۴۰۱/۲/۱۷

رز عزیز منم این مشکل رو بعد از شیر گرفتن پسرم داشتم پیش جراح عمومی که رفتم برام سونو نوشت که برا من از عفونت بود
البته تو شیردهی هم تو یکی از سینه هام درد داشتم طوری که به زیر بغلم هم میزد همون موقع هم که سونو دادم به خاطر کیست سینه بود
برا شما هم احتمالا یا عفونته یا کیست به خاطر مشکلات هورمونی هم مبتونه باشه

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - youtab - ۱۴۰۱/۲/۱۷

ندا جون دکتر هادی رجبی توی پاسداانه
خیلیییی دکتر خوب و با حوصله ایه همکارم بهم معرفی کرد برای فشار خون همسرم و مامانش، پدر همکارم پیشش انژیو کرد 2سال پیش و خیلی خوبه خداروشکر حالش الان
خداروشکر خیلی بهترن، همسر منکه خداروشکر کلا دیگه روی 11، 12 مینیمم هم 7،8 ثابت شده
مادرشم خیلی بهتره 
بعد از ایناس که ممکنه نیم ساعت یا بیشتر با مریضش با حوصله حرف بزنه 
باز برو کامنتاشو تو سایتا بخون عزیزم

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۱/۲/۱۸

وای یوتاب ببخشید امروز دیدم تو صفحه اصلی این تاپیک آخرین ارسالی یادم افتاد قرار بود برات روماتولوژ معرفی کنم
ببین خواهرم دکتر محمد مهدی امام رو معرفی کرد

رز جون بچه ها خوب راهنمایی کردن حراح سینه و جراح عمومی بهتره برای ویزیت ولی زنان هم اکی هست
خجالت نداره که والا منم بعد زایمان نرفتم پیش دکترم هنوز
ندا جان دکتر محمدرضا سلیمانپور اهری هم دکتر خوبین دکتر مامانمه

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - youtab - ۱۴۰۱/۲/۱۸

فدات بشم نونای عزیزم نرسی، اره دکتر امام که ارزومه برم سالهاست اما بیمار جدید نوبت اصلا نمیده و اگرم بده برای سال بعده

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۱/۲/۱۸

میده ها برو اصرار کن وقت میگیری مدل آقاحسینیه دیگه تلفن بزن کلی خواهش کن به منشیش بگو نوزاد دارم و این حرفا

ببین اگه نداد بهت یه فامیلی میدم بگو برادرشوهرم معرفی کردن از دانشجوهاشون بودن

شاید اینجوری وقت داد Smile دکتر معروفا معمولا به دانشجوهای سابقشون وقت میدن

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۱/۲/۱۸

مرسی نونا جون
والا همون دکتر زنان رفتم...
گفت احححتمالا فیبروکیستیک هست و فعلا سونوی سینه داده که وقت گرفتم...
آره دیگه خجالت رو گذاشتم کنار... پاپ هم دادم خدا رو شکر...
بحث نامنظمی پریود بعد از قطع شیردهی هم بود که پرولاکتین و تیروئید نوشت (برای اینکه سینه و رحم هر دو رو بررسی کنه) و سونوی رحمی هم داد

ولی واقعا این چه وضع قیمته؟
یعنی خدا نکنه مریض بشی...
110 تومن ویزیت دکتر!!!! سر گردنه شده همه جا...........
50 تومن نمونه گیری (که یادمه تا 97 رایگان و روی پول خود ویزیت انجام میشد...)
250 پاپ
آز هم حتما 200-300 هست دیگه... سونو هم همون 200-300 باشه... (حالا میام قیمت دقیق رو میگم)
واقعا واقعا نه تنها کیفیت زندگیمون پایین اومده، پیگیری مشکلاتمون هم با سختی باید انجام بشه...
یعنی یکی پول نداشته باشه، چطور باید از سلامت زنانه ی خودش مطلع بشه؟
بعد هی میگن بزایید بزایید... به خدا با یه بچه ما به خاک فنا رفتیم... پطور ملت هی بچه بیارن؟
هزینه ی بچه اصلا جدا... خود سلامت مادر مهم نیست؟

+++++++++++++++++++
درباره ی زانودردم هم من از چند نفر پرسیدم، گفتن بهتره اول بری توانبخشی که ببینه مشکل چیه، ارتوپدها معمولا انگار جراح هستن بیشتر... اگر نیاز باشه توانبخش ارجاع میده به ارتوپد... خلاصه اینم دنبال وقتم که گیر بیارم برم ببینم و رسیدگی کنم...