دورهمی خانم ها
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106)

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹

آلما جون من گازو اول با اسکاچ کفی که خوب چلوندمش آب نداره ولی کف داره حسابی کف مالی میکنم بعدش با یه دستمال حوله ای خیس که توش آب نیستا فقط خیسه، کفارو پاک میکنم آخر سرم با یه دستمال حوله ای خشک دوباره دستمال میکشم.کابینتم فکر کنم با دستمال خیس بکشی همونجوری که گردگیری میکنی بقیه جاهارو یعنی غرق در آب نباشه دستمالت فقط یه نمی داشته باشه اوکیه.اگرم گثیف شده کابینت و هرچند وقت یه بار اگه روغنی چیزی پاشیده میخوای تمیزش کنی من با اسپری همه کاره و دستمال خشک تمیز میکنم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Almam - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

منم گازو اونطوری که گفتین پاک میکنم کف مالی کنم Big Grin
اون روز تلویزیون یه چی تبلیغ میکرد ، پاک کننده گاز شیشه ای ، خواستم ببینم از اونا استفاده میکنید یا روش سنتی؟ Big Grin
نه کابینت هام فقط جای انگشته! چیزی نیس روشون، پس همون دستمال نم و خشک میکشم روشون
مرسی که جوابمو دادین بچه ها Heart
راستی نسیمه جان چدنای گازو پاک کردی با لوله باز کن؟ تمیز شدن؟

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

منم چدنای گاز بزرگترین دغدغه م شده
یه بار یوتاب جان گفت چجوری تمیز میکنه ولی یادم رفت یادداشت کنم.تو همین گپ بود اونو امتحان نکردم هنوز

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - artatam - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

ممنونم ستی لته جان خیلی زحمت کشیدی مهربون Heart Heart
ندایا جان فقط شما نیستی  Big Grin Big Grin
چدن گاز تو ظرفشویی هم بدک نمیشه

ستی لیته جون دیدمش خیلی دوستش داشتم ولی چطوری دلم بیاد 1/400بدم برا بند لباس؟ حالا فروش ویژه خورده

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - (کژال) - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

بچه ها من گاز شیشه ای رو با سیف کرمی تمیز میکنم. کلا به نظرم هیچی مثل سیف کرمی تمیز نمیکنه. من دیوار پشت گازم با همون تمیز میکنم.
چدن های گاز هم تند تند میزارم تو ماشین ظرفشویی. از اول که نو بود همین کارو کردم و الان بعد 4، 5 سال هنوز وضعیتشون خوبه
تو اینستا خوندم تو لوله باز کن بزاریشون خیلی تمیز میشن. ولی اینکار با شلختگی من همخونی نداره

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Saghar685 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

Huh Huh بچه ها من پرده رو دادم خشکشویی ازم 500 تومن گرفت

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

آلما جون نه هنو امتحان نکردم ولی واسه عید حتما انجام میدم،نتیجه رو بهت میگم

ساغر جان چقد گرون شده !!!
من تاحالا ندادم نمیدونم قیمتش چجوریاست !!!

اره همسرم برده داده بهش میگم چرا اینقدر گرون خب یه جای دیگه میدادی
میگه 4 ساله نشستیم هر سال 100 تومن در نظر بگیری همین حدودا میشه. یعنی من فدای نظریه پردازیش Blush

یه دونه پرده بود ولی دولایه پرده به هم متصل بود خودم الان در عجبم همش تو ذهنم حساب میکنم یعنی متری چند گرفته

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Almam - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

ساغرجان م ش من داد متری ۱۴ تومن شستن براش، حالا آقاهه خودش اومد پرده رو درآورد برد، بعدشم اومد نصبش کرد!

من چدنارو یه بار گذاشتم ظرفشویی، ولی نتیجه ای که میخواستم رو نگرفتم! همون لوله بازکنو امتحان کنیم برا عید Big Grin