دورهمی خانم ها
برنامه ریزی بارداری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۱/۹/۱۱

اره بابا صحبت در مورد باجناق و برادر زن که نقل مجالسشونه اصلا Smile در مورد بچه و اقدام هم میحرفن. من میدونم اینو Big Grin
نونا منم نفهمیدم،همسرش دقیقا چه جوابی به تو میتونسته بده Big Grin

RE: برنامه ریزی بارداری - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۱۱

ممنون الهام جان Heart

RE: برنامه ریزی بارداری - maryam_na - ۱۴۰۱/۹/۱۱

همه ولی راجع به بچه و اقدام حرف نمی زنن. مثلا برای همسر من پیش نیومده راجع به این موضوع با دوست یا همکاری حرف بزنن. من خودمم راستش پیش نیومده بود قبل اقدام سر دخترم تو خارج از فرومها راجع بهش حرف بزنم و فکر می کردم آدم همون تا اقدام کنه سریع باردار میشه مگه مشکلی وجود داشته باشه تو خانم یا آقا.
البته دکتری که دوره اقدام می رفتم سر پسرم بهم می گفت وقتی یکی بعد از یکی دو ماه اقدام باردار نشه یعنی یه مشکلی وجود داره، البته کلا یه پرفسور از خود متشکر و یه جوری بود و همه چیم با اطمینان می گفت و اگه یه چیزی پیش می اومد که ثابت می کرد حرفیش به قولی چرت بوده، سریع ماست مالی می کرد و یه بهونه دیگه تحویل می داد. یادم رفته بود برم نظرمو راجع بهش بذارم و یادم باشه برم بذارم.

RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۱۱

نه همسرش دکترتی مهندسیه از بس دیگه علاقمند شده به رشته همسرش دیگه قشنگ بلده
مثلا من راحع به عکس رنگی پرسیده بودم قشنگ جواب داده بود منم فکر کرده بودم دوستمه بعد اونجا که به همسرم کفته بود راستی فلان قرصو باید بخوره یادم رفت بنویسم همسرم کفته بود دهن سرویس حداقل یه ندا بده تویی شاید سوال خصوصی داشت

RE: برنامه ریزی بارداری - Heven - ۱۴۰۱/۹/۱۱

بچه ها چرا بعضیا اینقد بارداری پردردسری دارن که زندگی رو مختل میکنه و یکی بارداری بدون علامت داره سرکارشو ، مهمونی میره اینگار نه انگار بارداره
من که ماشاالله همه ی علائمو داشتم از لکه بینی و حالت تهوع تا بی خواب شدن
میشه قبلش کاری کرد این علائم حداقل جوری نباشه آدمو از زندگی بندازه

RE: برنامه ریزی بارداری - رخشید - ۱۴۰۱/۹/۱۱

نونا بس ک۶ دکتر ها تو خونه و مهمونی و ... از کارشون صحبت میکنن ...

آرزو چون بدن آدمها با هم متفاوته ژنتیک تغذیه محیط زندگی آب و هوا ...همه اینا تاثیرگذار هست
کلا هر انسانی منحصر به فرد هست

مریم منم مثل توام قبل صحبت در این جا با کسی صحبت نکردم حتی نزدیکانم

RE: برنامه ریزی بارداری - Heven - ۱۴۰۱/۹/۱۲

رخشید والا من یکسال تغذیم سالمه به همراه ورزش و به دور از آلودگی

RE: برنامه ریزی بارداری - مینو - ۱۴۰۱/۹/۱۲

یکی از همکارای همسرم خانمش متخصص زنانه،اینقد این آقا همه چی رو قشنگ یاد گرفته بود که نگو.Big Grinیکی دو مدل دیگه هم تو اطرافیانم دیدم که همین جوری بودن.

RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۹/۱۲

اره مینو جون دقیقا کافیه علاقمندم باشن
هون حان واقعا بدن با بدن فرق داره به وراثت و ژنتیک هم ربط داره ازونور قطعا ورزش و اینها هم موثره اما نه به اندازه ژنتیک و وراثت
منم خواهر همسرم ورزش حرفه ای انجام میده ( از بچگی تا الان) تغذیه و زندگی سالمیم داره سر هم پسرش هم این دو قلوها افتضاح همه علائم رو نشون داد ویار بد تهوع تا اخر بارداریاش قبل پسرش یه سقط هم داشت تقریبا عین مامانش علائم رو نشون داد

RE: برنامه ریزی بارداری - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۹/۱۲

به نظر منم ویار و بارداری خیلی ارثیه