![]() |
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623) |
RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نورا بانو - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ برای گل پسر ۸ ماه م صبحانه:دو عدد زرده تخم بلدرچین+کمی شیر پاستوریزه کم چرب میان وعده :۱۵۰میل شیر خشک+نصف سیب ناهار :سوپ مرغ با ترکیب اسفناج و هویج و لوبیا سبز میان وعده:شیر خشک ۱۵۰میل+سه چهارم موز با کمی شیر پاستوریزه کم چرب شام:فقط ماست مخصوص کودک خورد قبل خواب :شیر خشک RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ صبحانه املت قارچ و بروکلی و پنیر نون جو دوسر میان وعده سیب و نارنگی+خرما شکلاتی ناهار کباب تابه ای و گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای میان وعده دنت و بادام و پسته شام ماهی سبزی پلو و زیتون RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - ستیلیته - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ صبحانه: خاگینه با شیره انگور سفیدِ بروجرد و عسل اردبیل میانوعده: یه مشت کشمش و مویز و بادوم و یه پر پشمک با چای و یه قاچ کوچیک هندونه ناهار: پلو ماهی هامور و سیبس با سالاد مفصل و زیتون و ترشی سیر اینا وعده غذایی خودم بود که گفتم بهتون بگم برای بچههاتون الهام بگیرین. RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - 2015 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ ستی از دست تو....یه لحظه هنگ کردم که چه چیزهایی خورده بچه ت.. RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ صبحانه املت و پنیر و گردو ناهار ماش پلو به زور خورد و ماست و بادام میان وعده موز و سیب شام برنج و مرغ و فلفل دلمه و ماست و بادمجون و زیتون پرورده امروز ناهار تخم مرغ و پنیر و گردو ( فقط ی کوچولو و پنیر گردو خورد با دق دادن من ) ناهار برنج و خورشت به ( به زور چند قاشق خورد) میان وعده سیب و موز و شاتوت شام برنج و مرغ و سوپ مرغ امیدوارم بخورم RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ من اومدم یه ای بابا بگم و برم ای باباااااااااااا ![]() RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ صبحانه نصف زرده+پنیر خامه ای + نصف گردو + یه تکه نان بربری میان وعده برگه زردآلو ، چوب شور ناهار دو تکه جوجه کباب ، نصف گوجه کبابی ، بروکلی ، زیتون عصرانه کدوحلوایی+سیب+موز+خامه شام آش ماست RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ صبحانه فرنی ک نخورد ناهار عدس پلو با گوشت چرخکرده دوس داشت دو پر پرتقال آبجوش و شیره انگور شامم سوپ گندم و کوفته ریزه و گوجه و عدس و ماش و سیب زمینی پیاز RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ صبحانه نون پنیر گردو و نصف تخم مرغ آبپز میان وعده میکس اناناس، موز، سیب با آب یه پرتقال و یه لیموشیرین، کمی آجیل کمی سوهان ناهار چلو گردن با ماست بورانی چغندر میان وعده بعدی قراره فرنی باشه شام هم سوپ با ترکیبات سلیقه همسر RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - *روناک* - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ دیروز: صبحانه عدسی نهار آبگوشت شام سوپ جو میام وعده بیسکوییت با شهدتوت و میوه امروز: صبحانه یدونه تخم مرغ+۲قاشق اوتمیل حلیم شده نهار: پلو میگو شام:لوبیا چیتی میان وعده:ویفر موزی |