![]() |
برنامه ریزی بارداری - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20) |
RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۱۲ آیسان خودمم تو فکرشم. میخوام ببینم اصلا فولیکول بالغ دارم یا نه. بچه ها من یه نسخه از دکتر گرفتم که توش برام سونوگرافی واژینال نوشته واسه چک کردن وضعیت کیستم. اگه با همون نسخه روز ۱۱-۱۲ دورم برم برام سونوی فولیکول هم میکنن؟ RE: برنامه ریزی بارداری - Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۲ (۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۲:۴۳ عصر)**ماهور** نوشته است: آیسان خودمم تو فکرشم. میخوام ببینم اصلا فولیکول بالغ دارم یا نه. ماهور جان اگه توی تایم تخمک گذاری باشی، اگه تخمک باشه توی گزارش هست وگرنه جای خالیش گزارش میشه ![]() تخمک گذاری هم برای هر کسی متفاوته... و میشه 14 روز قبل از پریود بعدی... این یه اشتباه مصطلحه که میگن روز 11-12 پریود تخمک گذاریه... این برای خانمهایی درسته که دوره هاشون 25 تا 26 روز باشه... اگه مثلا کسی هر 28 روز یکبار میشه، ت.گ میشه روز 14، و اگه مثلا 35 روزه باشه، میشه روز 21 دوره... پس خیلی متفاوته... برای خودت رو به دست بیار و حواست باشه و آمار دوره هات رو داشته باش (اگرچه خیلیا با شروع اقدام، پریوداشون بهم میریزه...) RE: برنامه ریزی بارداری - Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۲ (۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۸:۲۹ عصر)Hami99 نوشته است: رز عزیز منظور از روز ۱۱-۱۲ این نیست که اون روز تخمک گذاریه، منظور اینه که تو اون روز که حوالیه تخمک گذاری هست، فولیکول غالب که احتمال آزاد شدنش بیشتره رویت بشه نه عزیزم وقتی میگیم تخمک گذاری کلا منظور حدود 12 تا نهایتا 24 ساعته که تخمک آزاد شده و حول و حوشش مهم نیست چون بعدش دیگه تخمک نیست... ولی اسپرم چون 1 تا 5 و حتی 6 روز می تونه زندنه بمونه، همین اسپرم های مونده، می تونه منجر به باروری بشه و در حقیقت تایم باروری زنه، نه لزوما زمان تخمک گذاری... و برای سونوی تعیین سایز تخمک، توی تخمک گذاریه که تخمک تازه و سرحال، آماده ی باروریه و سایز درستش رو میشه به دست آورد و تفاوت مثلا 10-12 روزه اصلا کم نیست... برای کل زنان دنیا این 10-12 روز دوره ی باروری محسوب میشه، اما برای هر فرد یه دوره ی 24 ساعته اس که تخمک گذاری انجام میشه... و اگه می خوایم تخمکی ببینیم و سایزش رو بگیریم و ضخامت دقیق رحم رو هم بگیریم، همین زمان باید باشه... یکی دو روز اینور و اونور کلا تخمک از دست میره... چه برسه 10 روز ولی اگه 14 روز قبل از پریود قبلی باشه، خیلی راحت تر بدست میاد و حوالی تخمک گذاری هم مشخص میشه... وگرنه کسی که دوره ش مثلا 35 روزه هستش، اگه روز 12 بره هیچ خبری نیست... برای همینم باید بدونیم دوره هامون چند روزه اس... و حتی مثلا میگن از 6 ماه تا 1 سال قبل شروع کنید و یادداشت کنید که دقیقتر دستتون باشه... بخاطر تغییرات هورمونی که رحم توی خودش داره چیز خارجی با خواص متفاوتی حس می کنه و منجر به یه سری پاسخ ها میشه... برای همین نامنظم میشه... دلیل دقیق علمیش یادم نمیاد.... یه نکته ی خیلی مهم دیگه هم استرسه... و تاثیرش روی پریود خانمها انکار نشدنیه... اگه استرس وارد کار شده، سعی کنید حتما بیخیالش بشید... من خودم چون اضافه وزن داشتم امیدم به یکی دو سال اقدام بود و بنا رو گذاشته بودم بر اساس لذت بردن از رابطه ی دو نفره مون... ولی فکر می کنم دقیقا بخاطر همین دلیل استرس نداشتن که حتما بشه، اولین اقدام باردار شدم... استرس فوق العاده مهمه... RE: برنامه ریزی بارداری - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۸/۱۳ حامی جان فکر کنم منظور رز اینه که مثلا کسی که دوره هاش ۳۵ روزه هست تخمک گذاریش حول و حوش روز ۲۱ ام سیکلش هست و این آدم اگر روز ۱۱ یا ۱۲ سیکلش بره سونوگرافی در اصل با اختلاف حدود ۹ یا ۱۰ روز زود رفته.منظورش از تفاوت ۱۰ روزه فکر کنم همچین چیزی بود حالا باز خودش بهتر میتونه توضیح بده این چیزی بود که به ذهن من رسید RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۱۳ هامی فکر کنم کیت هم واسه من مناسب نباشه. چون ممکنه تخمک ازاد هم بشه ولی از سمتی که لولش بسته هستش. من فقط میخوام بدونم دقیقا از کدوم سمت ازاد میشه.جهتش برام مهمه. ولی اگه این ماه باردار نشدم ماه بعد حالا اون روز خاص که تخمک قراره ازاد بشه میرم سونو ببینم اصلا چیزی ازاد میشه یا نه کلا . RE: برنامه ریزی بارداری - Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۳ دقیقا صنوبر جان منظور منم همین بود. مرسی از توضیحت عزیزم❤ RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۱۳ هامی واسه منم باید حتما از راستم آزاد بشه.چپیه بسته هستش. ای خداا RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۲۴ بچه هایی که پیش دکتر مرضیه آقاحسینی رفتین، من اگه بخوام توی یک تاریخ خاص برم پیشش، از چند وقت قبلش باید وقت بگیرم؟ و اینکه حضوری وقت میدن یا با تلفن؟ RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۰/۸/۲۴ ماهور جان تلفنی مدام بگیر روزهای فرد از حدود ساعت ۹-۱۰ ایشالا موفق بشی صحبت کنی( من هیچوقت موفق نشدم ولی دیدم که منشی پایین تلفناروجواب میده و خیلیا تلفنی نوبت کرفتن) معمولا برای همون انتهای ماه یا ماه بعدش وقت میده. اگر تلفنی موفق نشدی یکی رو باید بفرستی یا خودت بری حضوری نوبت بگیری. همون تلاش تلفنی بکن بدو بدو اومدم ببینم تاپیک اومده بالا کدومتون حامله اید ![]() از دکتر آل یاسینم میتونی روزای زوج زنگ بزنی وقت بگیری ایشونم که عااااالین فقط نوبتاشون شاید برای شش هفت ماه بعد باشه ضمن اینکه دکتر آقا خسینی با حوصله ترن کمی ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۲۴ مرسی بچه ها. من میخوام واسه هفته اول اسفند وقت بگیرم(تا اون موقع یه سری برنامه ها دارم که حتما باید انجام بشه)، پس اگه اول بهمن زنگ بزنم بهم واسه اوایل اسفند وقت میده دیگه؟ نونا جون آل یاسین یعنی از اقا حسینی هم بی حوصله تره؟؟؟؟؟ اخه شنیدم اقاحسینی زیاد نمیزاره مریض صحبت کنه و کلا ارتباط برقرار نمیکنه با مریض و تند تند ویزیت میکنه میفرسته بیرون. |