دورهمی خانم ها
برنامه ریزی بارداری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: برنامه ریزی بارداری - Heven - ۱۴۰۱/۹/۲۰

بچه ها چند تا ماما دیدم گفتن وقتی چند ماه قرص ویتامین مصرف میکنی یک ماه بینش استراحت بدین بعد دوباره مصرف کنید
درسته یا نه؟
و اینکه پارسال دکترم یدوفولیک داد گفت همسرم بخوره مگه اسید فولیک آقایون نیاز بخورن؟

RE: برنامه ریزی بارداری - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۹/۲۰

آرزو اسید فولیک به عنوان مکمل باروری مردان تجویز میشه
در کل زن و مرد بهش احتیاج دارن ولی چون واسه جنین ضروری هست ،بیشتر دیده میشه ک زنان استفاده میکنن

RE: برنامه ریزی بارداری - Rose - ۱۴۰۱/۹/۲۰

(۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۱:۲۵ صبح)Heven نوشته است: بچه ها چند تا ماما دیدم گفتن وقتی چند ماه قرص ویتامین مصرف میکنی یک ماه بینش استراحت بدین بعد دوباره مصرف کنید
درسته یا نه؟
و اینکه پارسال دکترم یدوفولیک داد گفت همسرم بخوره مگه اسید فولیک آقایون نیاز بخورن؟

درباره ی سوال اولت حضور ذهن ندارم، اما اسیدفولیک چون روی خون و در نتیجه خون رسانی تاثیر میذاره، خیلی خوبه که آقا هم بخوره... ما هم خوردیم...

آمادگی های دارویی همسر من اینا بود:
3 ماه قبل از زمان برنامه ریزی شده برای شروع اقداممون، فرستادم آزمایش بده و چون حرکت پیشرونده ی تیپ A ش کم بود، یه سری چیزا رو با تحقیقات خودم و اصرار به دکتر اورولوژیست، بهش دادم مثل اسید فولیک و ال کارنیتین...

امگا3 و روی بصورت منظم و هفته ای، انواع مرکبات در هر زمان،سلنیوم، 2 ماه اسید فولیک، 2 ماه ول من، ویتامین دی 50000 تقریبا هر 2 هفته تا 1 ماه برای مدت طولانی تر

RE: برنامه ریزی بارداری - Heven - ۱۴۰۱/۹/۲۰

ممنونم رز جان

RE: برنامه ریزی بارداری - سحری.... - ۱۴۰۱/۱۰/۴

سلام بچه ها خوبین؟ من ابان رفتم دکنر ازمایش دادم رفتم دوباره پیشش نگاه کرد و گفت همه چی خوبه اگه میخوای اقدام کنی اقدام کن فقط بهم فیفول داد که شبی یه دونه میخورم چیز دیگه ای بهم نداد ولی میبینم شما خیلی قرصای دیگه میخورین.دکترم هم مژگان شهاب الدینی هست. به نظرتون چیز دیگه ای باید بخور.ت ازمایش هورمونی برات نمیدم که استرس نگیری برو اقدام کن 6 ماه اگه شدی که شد اگه نه بعدش بیا

RE: برنامه ریزی بارداری - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۴

سلام سحر جان پاپ اسمیرم دادی؟ سونوگرافی و اینا چی؟ توی ازمایش خونت تیروئیدو اینام بود؟

RE: برنامه ریزی بارداری - Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۴

سلام سحری جان
ببین کلا امید نداشته باش که دکترا پیگیر باشن... اونا یه چیز روتین رو به همه میگن...
خودت سرچ کن قشنگ، زیر و بم کار دستت بیاد... البته اگه برات مهمه که حتما انجام بدی...
سونو، آز اسپرم، پاپ اسمیر و بررسی عفونت و اینا... تیروئید و قند و پرولاکتین... بحث تیترهایی که بهتره در جریان باشی که توی بدنت به چه صورتی هست... اینا چیزاییه که بد نیست در جریانشون باشی...
برای آمادگی قبل بارداری هم که خب اگه منظور تقویت بدنه یه موضوعه... اگه منظور ویتامین ها و ایناست باز یه بحث دیگه اس...

تیروئید و سونو اینا دادم مشکلی نداشتم یه آزمایش کامل واسم نوشت بعد اینارو گفت فقط ذخیره ندادم

بچه ها قبل از پریود جلوگیری نکنیم بچه میاد یا نه؟

RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۴

دکتر شهاب الدینی دکتر خوبیه
دخیره بده و آز هورمونی شش ماه چون زیاده اگه ذخیره کم باشه ممکنه خیلی کمتر شه