![]() |
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269) |
RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ بچه ها چند روز ژلوفن خوردن پشت سرهم مشکلی نداره؟ حدود یه هفته اس همش سردرد دارم، یه وقت مشکلی نداشته باشه همش دارم ژلوفن می خورم... من کلا سعی می کردم مقاومت کنم در برابر درد، اما دیگه نمی تونم... احیانا کسی می دونه که باید برای همچین سردردی برم دکتر یا نه مهم نیست؟ RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Paula - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ رز، میگرن نداری؟ اگه میگرن داری داروهای خودش رو داره RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Sufii - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ رز جان اگه ادامه دار شد حتما دکتر برو ولی از خوردن ژلوفن اینقدر هم نترس من کل عمرم به دلیل پریودای دردناک هر ماه حداقل یک بسته بروفن رو تموم کردم...با چند روز خوردن مسکن هیچ اتفاقی نمیوفته مگه اینکه تو یک روز چند برابر دوز مجاز بخوری RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Paula - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ برای سردرد من یک طب خونگی انجام میدم و در کمال تعجب تأثیر خوبی داره؛ آب رو با گلاب قاطی میکنم و اولش که سردرد بخواد شروع شه میخورم. معمولاً جواب داده حالا نمیدونم واقعاً تأثیر داره یا مبحث تلقین دخیله البته اگر سردرد هات ادامه داره بهتره دکتر بری RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ نه با یه هفته اتفاقی نمیفته نگران نباش ![]() RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ پائولا والا حدود ۲ سالیه که میگرن چشمی برام تشخیص داده شده اما گفتن فقط وقتی دوباره ظاهر شد باید برم متخصص مغز و اعصاب... مرسی این روش رو حتما تست می کنم. مرسی بچه ها RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - رخشید - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ وای رز الهی که میگرن نباشه ولی اگر خیلی اذیت هستی و زندگیت مختل شده باید بری سرم بزنی و کترولاک تا آروم بگیری RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - lady - ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ رز جان امیدوارم مورد خاصی نباشه. استرس نداری من وقتایی که استرس دارم سردرد می شم. برای خط لبخند و اخم چی پیشنهاد می دید. تزریق ژل، بوتاکس و .... پیش چه دکتری برم. دکتر پوست یا گوش و حلق و بینی یا ...؟ RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ لیدی جون اگه خط لبخندت عمیقه ،باید فیلر بزنی ک پر بشه بوتاکس واسه خط خنده قیافه ی آدم رو زیادی فریز میکنه ،خندیدنت از حالت همیشگی در میاد ... من پارسال واسه عید بوتاکس کردم پیشونی و خط اخم رو خودم اون موقع دوس داشتم و ب نظرم خوب بود اما الان عکسا و فیلم ها رو نگاه میکنم میبینم ،وقتی میخندیدم ،از چشم ب بالا حالت فریز شده داره چهره م لبا میخنده ولی چشما نه RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۱/۱۲/۶ سلام بچه ها متخصص گوش و حلق و بینی برای کودکان داریم؟ من یه جا پیدا کردم توی ولیعصر، ولی متاسفانه منشی خیلیییی بدی داشت، دقیق متوجه نشدم که آیا تخصصشون برای اطفاله یا نه... ولی دنبال یکی هستم که کارش واقعا درست باشه... نمی خوام مشکلات پسرم به مغزش و اینها بزنه... 2-3 روزه همش دلشم درد می کنه... البته پی پیش خون و اینا نداره و یکم انگار داره اسهال میشه ![]() |