![]() |
برنامه ریزی بارداری - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20) |
RE: برنامه ریزی بارداری - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۵ مریم جان انشاالله به سلامتی گل پسرت رو بغل کنی و سختیا تموم بشه چند هفته میشی؟ من رکورد دارم تا هفته ۴۱ منتظر بودم RE: برنامه ریزی بارداری - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۰/۵ سلین چرا ۴۱ ؟ مگه سزارین انتخابی نبودی؟ مریم جون ،لطفا به یاد منم باش راحت بگذرونم و سالم بیاد بغلم نی نی م RE: برنامه ریزی بارداری - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۵ نه عزیزم مثلا طبیعی بودم! اما روز زایمان ماما و دکتر مردد شدن بذارن طبیعی بیاد یا نه درد رو کشیدم اما سزارین شدم تو سونوها وزن بچه ۳۲۰۰ بود با این وزن دکترم گفت اوکیه طبیعی اما سر بچه پایین نمیومد طفلک انقدر فشار داد کلی خونریزی کردم آخرش! تو اتاق عمل دکتر گفت خداروشکر قبول کردی سزارین بشی بچه ۳۷۰۰ بود دور سرش هم ۳۶.۵ RE: برنامه ریزی بارداری - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۱۰/۵ اخی عزیزم چقد اذیت شدی خدا رو شکر ک بچه ت سالم بدنیا اومد RE: برنامه ریزی بارداری - maryam_na - ۱۴۰۱/۱۰/۵ آخی عزیزم، چقدر اذیت شدی سلین جان. من وقت سزارین دارم چون اولیم سزارین شده. سی و نه هفته و چهار روز میشم. منم دخترمو طبیعی می خواستم و ۳۹ هفته و دو روز کیسه آبم ترکید و رفتم برای طبیعی که نشد و البته من زود اپیدورال زدم و یه ساعت درد طبیعی کشیدم. دختر منم درشت بود و اصلا پایین نیومد بعد دوازده ساعت و با القا اینام دهانه رحمم باز نمی شد. الان نگران اینم که کیسه آبم قبل تاریخی که بهم دادن بترکه. بعد بارداریمم خیلی با دخترم فرق داره. سر دخترم تا آخر راحت و خوب بودم و برام فرقی نمی کرد کی بیاد ولی یر این اذیتم تنگی نفس، یه ده روز ایناست معده امم فکر کنم جا نداره و یه حسی تو معده ام دارم. سنگینممممم واقعا و تکون خوردن برام واقعا سخته. فکر کنم از قطع پروژسترونم هست الان یه دو هفته ایه انقباضم دارم. خسته ام واقعا ازین بارداریم. نسیمه جون قابل باشم حتما و ان شاالله که همه چی برات عالی و راحت پیش بره و گل پسر اردیبهشت سلامت بیاد بغلت بچه دومو معمولا زیاد نگه نمی دارن چون ریسک نازک شدن رحم هم وجود داره جای برش سزارین قبلی. کار خوبی کردی قبول کردی وگرنه با وکیوم اینا بچه رو می کشیدن بیرون. RE: برنامه ریزی بارداری - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۵ مریم جان امیدوارم همون تاریخی که مد نظرته سزارین بشی عزیزم انشاالله گل پسرت رو سلامت بغل کنی همه خستگیات رفع بشه RE: برنامه ریزی بارداری - maryam_na - ۱۴۰۱/۱۰/۵ مرسی سلین جان و خدا گل پسرتو برات حفظ کنه. دیگه خیلی فرقی نمی کنه و یه هفته مونده به تاریخی که دادن و خوبی اون روزم اینه که تعطیلات تموم شده و دخترمو میشه بذاریم مهد و بعدا شوهرم بره بیارتشو دوباره شب دو تایی برن خونه. چون به خاطر کرونا همراه نمیشه داشت مگه تو اتاق خانواده که اونم به درد ما نمی خوره چون دخترمو راه نمیدن و خب تا حالا نشده دخترم شب پیش لااقل من یا باباش نباشه و دوست ندارم شب بدون ما خونه دوستمون بمونه و گناه داره بچه ام. شوهرم میگه عیب نداره مدل بچه امون عوضش ۲۰۲۳ میشه جای ۲۰۲۲ RE: برنامه ریزی بارداری - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۵ مریم جان خیلی خوب کاری میکنی دختر گلت رو تنها نمیذاری حس خوبی نیست فرد جدید میخواد بیاد روتینش بهم بخوره من ۳ سالم بود خواهرم دنیا امد هنوز بغضم خونه باباجونم رو یادمه که چرا مامانم نمیاد شام هم نخوردم با قهر خوابیدم حالا قبلش به زور باید میبردنم خونه ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - maryam_na - ۱۴۰۱/۱۰/۵ مرسی آرزو جون و ان شاالله سال دیگه این موقع، نی نی به بغل باشی آخی عزیزم سلین چه سخت بهت گذشته. |