![]() |
برنامه ریزی بارداری - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20) |
RE: برنامه ریزی بارداری - youtab - ۱۴۰۰/۸/۲۴ ماهور جانم آل یاسینو نمیدونم اما آقا حسبنی درسته همینجوری ویریت میکنه اما اگر نیاز به توضیح یا توجیه یا دلداری حتی باشه کاملا جوری اینکارو میکنه که تو لذت میبری برای منم همینکارو کرد بار اول که گفت بذو آی وی اف نمیدونم خونتون کدوم سمته اما کلینیکش به من خیلی دور بود سمت دروازه شمرونه تلفنیبگیر ببین این شماره از اونی که توی سایتاس بهت مبگیره ۷۷۶۷۰۶۹۲ RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۲۴ مرسی بوتاب جونم، فدای محبتت که شمارشو بهم دادی. حامی جونم یعنی الان من به فرض مثال برم بگم ۲ سال پیش کیست داشتم عمل کردم چند ماه پیش آز دادم و ذخیره تخمدانم زیاد جالب نیست الان دوباره کیست دارم لوله ای که تخمدانش کیست داره انسداد داده شوهرم پارسال عمل واریکوسل کرده و الان نمیدونم وضعیتش چطوره، بعد ۲ ساله اقدام نکردم ولی جلوگیری خیلی خاصی هم بیشتر مواقع نداشتم و فقط یکی دوماه اخیر اقدام مرتب داشتم، با این همه مشکل و ایراد و چپر چلاق بودنم ![]() ![]() تازه اضافه وزن هم دارم و باید ۱۰-۱۵ کیلو کم کنم. و مطمئنم صد در صد اول از همه به وزنم گیر میده. چون همه دکترا گیر میدن.خخخخ قندنم لب مرزه و باید حداقل ۲ ماه متفورمین بخورم و در نتیجه نمیتونم اقدام کنم.شوهرمم مشکل دیسک کمر و چربی خون داره و به یک دوره درمان و داروی درست حسابی احتیاج داره. کلا اوضاع پیچیدس. ![]() حالا با این اوصاف به نظرت همین الان برم پیشش؟ ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۰/۸/۲۴ ماهور جان آل یاسین خیلی سختگیرتر و جدیتر و مم حوصله تر از آقاحسینیه و البته بسیاااااااار ماهر هرچی بگم کمه در موردشون از تبحرشون. ولی چه ایشون چه آقاحسینی ایشالا میری میبینیشون اصلا به حرف و برنامه ریزی شما نیستن همون که هامی جان گفتن اونها روش خودشون رو دارند شما بنظرم خیلیذطولانی نکن همون ماه بعد اینها برو. ولی یادت باشه با پوشش مناسب بری قر و فری نری پیششون آرایش زیاد اینا نداشته باش همه اینا تاثیر داره تو برخوردش ضمنا همسر دکتر که میشه داداش دکتر ال یاسین همونجا هستن و اورولوژیستن لازم باشه همسرت رو هم ارجاع میدن. اما آزمایشاتشونو با خودت ببر اگر در حد تقویت باشه خود این خانم دکترا دارو میدن داروشونم عالیه همچین رو همسر من با یه دوره جواب داد که نگو ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۰/۸/۲۵ هامی جون هر دو یه سطحن فرقی ندارند اصلا با هم یه دانشگاه رفتند با هم جبهه رفتند و طبابت کردند با هم تخصص گرفتند دکتر آل یاسین مرتبه علمی دانشگاهیش یه پله بالاتر از دکتر آقاحسینیه . نه هامی جون امید پویان فکر نکنم باشه. برادر دکتر آل یاسین هست عزیزم که میشه همسر دکتر آقاحسینی باید فامیلیش هم فامیلی دکتر آل یاسین باشه. بذار میپرسم بهرحال میدونم برادر خانم دکتر که اورولوژیستن همسر اون یکی خانم دکترن ![]() بعدم هامی جان کنار اومدن با آقا حسینی راحتتره عزیزم. خواهر خودم بهم گفت برو پیش ایشون حداقل اشکتو درنمیاره ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۲۵ نونا جون همسرم همون موقع هم که واریکوسل درجه ۳ داشت ازمایش اسپرمش عالی بود و اصلا مشکل نداشت. ولی خب یکسال از عملش گذشته و اصلا نمیدونم بعد عمل و توی این یک سال چه اتفاقاتی برای اسپرماش و اوضاع واریکوسلش افتاده.وگرنه که اصلا مشکل اسپرم نداشت میگما من ناخنام همیشه کاشته و لاک داره، موهامم هایلایت و بلونده ، لباسامم حالا تنگ و کوتاه و بدن نما نیست ولی سعی میکنم تیپم قشنگ باشه. موهامم همیشه مقدار زیادیش بیرونه. ![]() ![]() ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۰/۸/۲۵ ماهور جان متاسفانه مدل هر دوی این خانم دکترا اینطوره که رو حجاب حساسند. من با پوشیده ترین لباس ممکن، مقنعه همیشه میرفتم . تابستونم جوراب پام بود خدمتت عرض کنم مقنعمم کامل میکشیدم حلو. خانومای دیگه خیلیا راحت میان. اما خواهرم تاکید کرده بود کاملا پوشیده برم. خالا دیگه خودت هرطور دوست داری کلا من با لباس و فرم اداریم میرفتم. حتی روز زایمانم از ترس خانم دکتر با مقنعه رفتم بیمارستان ![]() ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۲۵ پس منم با پالتوی بلند و مقنعه میرم. رنگ لاکمم سعی میکنم موقع ترمیم ناخن رنگ لایت انتخاب کنم ![]() RE: برنامه ریزی بارداری - nona - ۱۴۰۰/۸/۲۵ هامی جان وظیفشون درسته چیز دیگست و اینموارد نباید تاثیرگذار باشه ولی بهرحال براشون مهمه. من هم از نقاط ضعفشون این مورد رو قبلا تو نوعروس گفتم . بهتره که رعایت کنید. به شما هم قبلا گفته بودم با پوشش مناسب برید اصولا به هرکی معرفی کنم اینو تاکید میکنم. البته این رفتارشون بیشتر تو دانشگاه و بیمارستان برای اینترنا و رزیدنتاست ولی خب قاعدتا خصوصیت اخلاقیشون تو کلینیک تغییر نمیکنه ![]() هامی نه منشی پایین و اتاقش پوشیده ان اما شهره خانم ( اگه استباه نکنم اسمشون رو) محجبه نیستن و همیشه برام سوال بود چجوریاست خانم دکتر بهش چیزی نمیگه ماهور مقنعه هم نذاشتی نذار اما روسری و شالت رو بکش جلو موهاتو بپوشونه همین کافیه از من چون انتظار بی حجابی نداشت من اونقدر خفن میرفتم RE: برنامه ریزی بارداری - youtab - ۱۴۰۰/۸/۲۵ ماهور عزیزم خواهش میکنم ببین نه اینجوری فکر نکن ببین خ ش من که با من باردار شد و سقط شد ماه پیش فکر کنم رفت پیشش و معطل نکرد یکشنبه رفت پیشش بهش گفت واسه پنجشنبه وقت عمل بگیره آخه دیواره رحم داشته الانم عمل کردو بهش دو هفته پیش گفته ۲۱ روز قرص بخور بیا که بگم چیکار کن اگه موردتو بگی و بگی عجله داری اهل معطل کردنت نیست اصلا RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۰/۸/۲۵ اخه یوتاب جون من الان باید ۲ ماه متفورمین بخورم و قاعدتا اقدام برام ممنوعه. بعد اضافه وزن هم دارم. با این شرایط به نظرت واسه منم سریع درمانو شروع میکنه؟ خودم دیشب فکر کردم که اخر اذر زنگ بزنم وقت بگیرم واسه اخر دی، تا اون موقع که برم پیشش دوره ی مصرف متفورمینم تموم شده و انشالله چند کیلویی هم لاغر شدم. حالا با این اوصاف به نظرتون همین هفته زنگ بزنم که ماه بعد وقت بده برم یا تازه ماه دیگه زنگ بزنم که اخر دی و بعد تموم شدت متفورمینم برم پیشش؟ |