![]() |
ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی (/showthread.php?tid=21) |
RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - nona - ۱۴۰۲/۱/۲۹ (۱۴۰۲/۱/۲۹، ۱۲:۱۱ عصر)نسیمه جااان نوشته است: نونا ۴۷ سالشهنه متاسفانه برای حداکثر سن ۴۳ هست ای بابا ![]() تخمک اهدایی نمیخواد استفاده کنه ؟ بعد هم رحم اجاره ای؟ یا اصلا به فرزندی بپذیره از بهزیستی؟ RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۱/۲۹ نمیدونم نونا میگم ک ،مگه خودش چیزی برام تعریف کنه روم نمیشه بپرسم ازش فرزند خوندگی خیلی خوبه ب نظرم ،حالا نمیدونم نظر اونا چیه RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۹ روم به دیوار من تا بارداری دکتر زنان نرفته بودم ![]() میدونم کار زشتی کردم ولی شماها برید ![]() RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - tinaaa91 - ۱۴۰۲/۱/۲۹ رخشید منم تا بارداری دکتر زنان نرفته بودم میخواست پاپ اسمیر بگیره گفت آخرین بار کی تست دادی گفتم تاحالا ندادم خیلی تعجب کرد RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - **ماهور** - ۱۴۰۲/۱/۲۹ رخشید یعنی تو ۱۰ سال دکتر نرفتی؟؟؟؟؟؟ یا للعجب ![]() خدایی دل گنده ای ها من اولین بار دقیقا ۱ سال بعد از اولین رابطه رفتم دکتر واسه چکاپ و پاپ اسمیر.هنوز توی عقد بودم ![]() ![]() (۱۴۰۲/۱/۲۹، ۰۱:۰۳ عصر)nona نوشته است:(۱۴۰۲/۱/۲۹، ۱۲:۱۱ عصر)نسیمه جااان نوشته است: نونا ۴۷ سالشهنه متاسفانه برای حداکثر سن ۴۳ هست تخمک اهدایی توی رحم یه زن دیگه؟؟؟؟ خب چه کاریه؟ انگار لقمه رو دور سرت بچرخونی، خب یه راست برن از بهزیستی بگیرن دیگه. RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - nona - ۱۴۰۲/۱/۲۹ خب ماهور در اینحالت اسپرم از همسره برای بعضیا خیلی مهمه یه وابستگی زنتیکی باشه اصلا بحثش جداست با فرزندخواندگی RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - **ماهور** - ۱۴۰۲/۱/۲۹ به نظر من که وقتی زنه تو ژنتیک بچه سهمی نداره واقعا لزومی هم نداره حتما مرده وابستگی ژنتیکی داشته باشه. یا جفتشون یا هیچ کدوم ![]() RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - Targol - ۱۴۰۲/۱/۲۹ ماهور من زیاد دیدم کسانی که به هر آویزی چنگ میزنن که بچه یه رد و نشونی از خودشون داشته باشه. خیلی سخته. میخوان شاهد مراحل رشدش باشن و حس مادرانگی از اول داشته باشن حتی اگه تو بدنشون حس نکنن. درک کردنشون سخت و ناراحت کننده است. RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - **ماهور** - ۱۴۰۲/۱/۲۹ چی بگم والا. کلا این داستان ناباروری ازش غم و بدبختی میباره اصلا ![]() راستی مهتا، اگه ذخیرت خیلی پایینه میتونی با تغییر سبک غذا خوردن و رعایت یه سری چیزا و ورزش کردن بیاریش بالا. من خودم این کارو کردم. از ۱.۵ اوردمش ۲.۵ . البته الان فکر کنم اوضاعم بیریخته. یه پیج هست تو اینستا. یه ماما هست به نام فلور یا فلورا. اسم پیجشو بچه ها دارن. خیلی خوب راهنمایی کرده. RE: ناباروری، سختباروری، راهکارها و همدردی - miss shin - ۱۴۰۲/۱/۲۹ ماهور مگه میشه ذخیره رو تغیر داد؟؟؟؟؟ من از چندین پزشک شنیدم هر خانوم با تعداد تخمک مشخصی متولد میشه یعنی نه زیاد میشه نه کم بسته به سنی که قاعدگی شروع میشه دوره قاعدگی و سبک زندگی تا ی زمانی موجودن بعد صفر میشن منظورم اینه یا سبک زندگی میشه جلوی کاهشش رو گرفت اما افزایش نه لطفا اگه کسی دقیق میدونه بگه |