![]() |
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623) |
RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Donya - ۱۴۰۲/۳/۱۲ مرسی یوتاب گلی. من نمیدونم چرا اصلا جابجایی برام عذاب الیمه. یادش بخیر دوستم همیشه بهم میگفت مگه تو درختی؟؟ خخخ حالا سعادت آباد نیمساعت هم نمیشه.... RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Saghar685 - ۱۴۰۲/۳/۱۲ بچه ها چه چيزاي خوبي مينويسيد ممنون از چند ماهگي شروع كردين؟ پسر من پنج ماهش داره تموم ميشه بچه ها دكترتون در مورد غذا و اين موارد باهاتون صحبت ميكنه ؟ دكتر پسر من اينطوري نيست مگر اينكه خودم موردي رو ازش بپرسم مثلا همين واكسن پرونار رو بهم نگفت اما وقتي بهش گفتم گفت حتما حتما بزن RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Donya - ۱۴۰۲/۳/۱۲ ساغر جون دکتر شاهان هر ماه سه تا برگه بهمون میده: یکی قد و وزن شاهان و دورسرش یکی داروها و ویتامین هایی که باید استفاده کنه حتی شیرخشکش که من اون شیرخشک و نمیدم و شیربهتری برای درمان رفلاکسش پیدا کردم اونو میدم یکی هم لیست خوراکی های مجاز و یه خط طرز تهیه شون به ما گفت از 6 ماهگی غذای کمکی شروع میشه ولی برای رفلاکسی ها زودتر شروع میکنیم. برا شاهان از 5 ماهگی شروع کرد. ممنون از راهنماییت صنوبر جون. RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Saghar685 - ۱۴۰۲/۳/۱۲ چه جالب فکر کنم باید دکترشپ عوض کنم RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Donya - ۱۴۰۲/۳/۱۲ ساغر جون منم اول پیش یک دکتر خیلی پرمدعا با یه مطب خیلی جذاب برا بچه ها می بردم خیلی سهل انگارانه به نوزاد نگاه میکرد.. زیادی ریلکس بود.. عوض کن دکترو.. من خیلی میترسیدم بعد دوتا ویزیت دکترشو عوض کنم ولی خب اشتباه میکردم. شاید اگر زودتر پیش دکتر برادران میبردم کارش اون روز به بیمارستان نمیکشید. RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - youtab - ۱۴۰۲/۳/۱۳ دنیا جون این پاک لند پیج معروفی تقریبا داره میتونی نتی خرید کنی کلا ازش همه جیم داره هم برای بچه هم خونه و بزرگسال از شوینده و خوراکی و همه جی خارجی ... ساغر جون نه دکتر پسر من برنامه غذایی نمیده و نداد اصلا فقط روی واکسنا خساس بود و از اول تولد روی پرونار برای غذا فقط اوایل گفت با جی شروع کنم و همین دیگه خودم ادامه دادم ریز ریز، البته 90 درصدشو از مامانای اینجا تقلید مردم و پرسیدم بقیشم از گوگل جااان عزیز دلم، که استادراهنمامه خخخ RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Donya - ۱۴۰۲/۳/۱۳ مرسی یوتاب جون. RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۶/۱۷ بچههایی که مثل بچهی من بدغذا هستن وقتی از شیر کامل گرفته میشن به غذا میفتن. چون دختر من انقدر نمیخورد که آخر شب بالاخره شیر بهش برسه. امروز: صبح بستنی با شیر بز و چهارمغز ( چون به شیرگاو آلرژی داره همه چیز با شیر بز براش میگیریم)، پسته و آجیل، نون، آبمیوه، هندوانه میان وعده: سوپ جو و قارچ و مرغ نصف پیاله، چند قاشق هم نودالیت ناهار: سوپ ترکیبی که دستورش رو توی غذای کودک میذارم خیلی لذیذ میشه عصرانه: کیک و شیر بز، آبمیوه طبیعی، میوه هرچی میلش بکشه! شام: از غذای خودمون و یکمم از ناهارش قبل خواب هم عادت کرده آبمیوه حتما باید بخوره!!! بینش هم کلی بهش آب میدم حالا نه اینکه خوش خوراک باشه با کلی ترفند حتی شده به زور بهش میدیم. |