![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - لیدان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ وا.... ترگل این چرا همچینه؟؟؟؟ چرا انقدر یخچالو دستمال میکشه؟؟؟؟ والا منم با یه جمله ترک کردم پیجو :| بعد چرا ماکارونی رو تو یخچال گذاشته؟؟!! صنوبر مگه سقف حمام چقدر ارتفاع داره؟؟ من بدون چارپایه میرسه قدم اخه آپارتمانها اصولا سقفش بلند نیست که.. بعدم این سفیدکهای دیوار حمام خیلی راحت پاک میشن اصلا مقاوم نیستن فقط کمی چندمنظوره سطوح با دستمال بکش بعدم آب بگیر بعد بچه ها مونا واقعا درست میگه اینکه وسایلی که کاربرد نداره جمع نکنیم تو کابینها خیلی جلومون میندازه من موقع اسباب کشی انقدرررررر وسایل غير قابل استفاده ریختم دور اصلا خودم تعجب کردم اینا چیه من دست و پام نگه داشتم واقعاً RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ من جوگیر شدم امشب گاز و سینک رو بعد مدددت ها تمیز کردم ظرفارم شستم صبح که برم تو آشپزخونه همه جا برق میزنه ![]() ارواح عمم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - 2015 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ ندا اشپزخونه من الان کاملا برعکس مال توئه!!خوش به حالت ندا تحریکم کردی رفتم ظرفا رو شستم...دوبار سینک پر و خالی شد.الان تموم شد ولی شرمنده دیگه حال ندارم گاز تمیز کنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۳/۱۲ فاطمه جان فدات عشقم. ایشالله بچه هات بزرگ میشن تو هم دوباره به روال قبلت برمیگردی ستی لیته جان چون که مجبورم ![]() ترگل برم این خانمه رو ببینم چطوریه. ولی از الان بگم من اعصاب مصاب این ادم وسواسیا رو ندارم ![]() این چرا بانکه چای و گل محمدی و دارچین رو گذاشت تو یخچال؟؟؟ چرا همه چیو میزاره تو یخچال؟ ![]() آقا عضو این صفحه ها نشین.بدآموزی دارن ![]() به نظر من خونه انقدر سابیدن نیاز نداره. خونه محل آرامشه، هروقت هم یه جاش کثیف شد ادم تمیز میکنه. چه کاریه آخه؟مگه ربات خدمتکاره؟؟؟؟ RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Almam - ۱۴۰۱/۳/۱۲ (۱۴۰۱/۳/۱۱، ۱۰:۴۳ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: آلما بعد همه کاشیارو تمیز میکنی اخه دست ادم که نمیرسه کف شو با نصف دیوارا ، البته بالا هم دستم میرسه ، میپرم یه دستمالی میکشم ![]() (۱۴۰۱/۳/۱۱، ۱۱:۴۴ عصر)Targol نوشته است: آلما مهمون مهمتون حموم هم میرن؟ آره ترگل میرن دستاشونو بشورن مثلا ![]() یا مثلا خیلی ببخشید میرن فرنگی استفاده کنن ![]() سلیقه م ته کشیده فعلا ![]() ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۳/۱۲ ![]() در مورد یخچال کدوم هایلایتو دیدین؟؟ من اصلا نمیدونستم همه چی رو میذاره یخچال ![]() راستی ماهور منم گل محمدی رو میذارم یخچال چون مصرفم کمه بیرون بمونه رنگش تیره میشه ![]() من میبینم اسپری میزنه تمیز میکنه خوشم میاد. و البته گفتم هیچ وقت بهش نزدیک هم نبودم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ندایا - ۱۴۰۱/۳/۱۲ منم با اینکه عملا کاره ای نیستم رفتم این پیج فالو کردم ولی هنوز ندیدم - ولی به نظم و تمیزی اهمیت میدم و دوست دارم - البته که گاهی از دستم در میره مثل الان ک اتاقم شتر با بارش گم میشه RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ من حالا با دقت ندیدم چیکارا میکنه ولی خودم همه زندگیم تمیز و براق بود قبل بچه وسواسم نیستم چون اگه بودم الان مرده بودم ![]() اون حال خوش بعد تمیزی خونه رو خیلی دوست داشتم و اینکه در هفته چند ساعت وقت میذاشتم و به ورزش و تمرینات و شاگردامم میرسیدم اصلا اینجوری نبود که همش دستمال دستم باشه هر روزم غذا میپختم قبل بچه خیییییلی وقت آدم آزاده الان اگه برگردم عقب هزار تا کار میکنم ![]() شاید خونخ اش مرطوبه که میذاره یخچال وسایلو RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Elhamgoli - ۱۴۰۱/۳/۱۲ ترگل این چه سمی بود ![]() هر چند منو جوگیر نکرد متاسفانه ![]() من هایلاایت لباسشویی دیدم از روی لباسشویی خودم خجل شدم ولی بنظر منم وسواس داره یخچالو چرا اینقد میسابید ![]() اره ندا شماله ولی دیگه ماکارونی ک رطوبت نمبگیره منم حبوبات این چبرارو یخچال میذارم خراب مبشه اینجا RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ندایا - ۱۴۰۱/۳/۱۲ الهام گلی ما حتی حبوبات هم یخچال نمیزاریم |