![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ امروز من ناهار درست نکردم به جاش اتاق خواب خودمو گردگیری کردم حمام و دستشویی رو حسابی شستم وای افتضاح بودا الان هی میرم دستشویی ![]() مرسی ترگل ازززت RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ بچه ها من اینستاگرام ندارم از دیروزاینقد تعریف کردین رفتم با گوشی همسر چنبره زدم رو پیج این خانومه خدایی دیگه اون یخچال تمیز کردنش رو مخه ولی تمیز کاریش خیلی خوبه ،آدم انگیزه میگیره RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - لیدان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ صنوبر .... چه حرفی بود زدی مااااادر بچه ها مسخرم نکنیدا من مامانم میاد خونمون هی میگه وای پاشم برم انقدر که تو حساسی وای خدا ![]() من همش یه دستمال دستمه خدایی اگر آب از دست کسی(همسر طفلکم) بچکه رو سرامیک به شدت لجم میگیره و میگم خب آب دستتو بگیرررررر وای موهای ریز همسرم رو سرامیکها.. این برام تحملش خیلی سخته همشششش دارم جمعشون میکنم تو گیلتی پلژر هم گفتم بعد روی کانتر و میزها رو همش دارم دستمال میکشم... عااااااشق وایتکس و چندمنظوره و پودر و صابونم... یعنی بوی وایتکس بپیچه تو سرویس ها من عشق میکنم ![]() همییییشه باید سرویس و روشویی برررررق بزنه و لکه آب خشک شده نداشته باشه... بعضی وقتا که تازه شستمشون هر یکی دو ساعت میرم در سرویس رو باز میکنم و نگاش میکنم و میخندم. ![]() اما وسواس ندارم :| این از اونجایی معلوم میشه که بازیافت هام چهار روزه گوشه خونست کسی نمیبره پایین. کلی هم سیمان چسبیده به سرامیک پاک نمیکنمش ندا ادم دستشوییش کثیف باشه که بهتره تا ناهار نداشته باشه RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ لیدان مامانم ناهار داده بود یعنی این شام و ناهار اگه نبود هیچ کاری نداشتیما هییچی لیدان تو دیگه خییلی تمیزی من اینجوری نبودم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - لیدان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ قبول دارم ندا تمام وقت آدمو تو روز اول فکر کردن به اینکه چی غذا بپزم میگذره بعدم درست کردنش. منم روزایی که غذا دارم خیلی خوشحالم خخخ اما من فقط رو همین چنتا مورد خیلی حساسم یعنی تا الان پیش نیومده دستمال بکشم تو یخجال دو بار فقط شستمش. هربار بعد شستن تمام طبقاتشو سلفون میکشم چون دیدم که ذرات ریز گیر میکنه بین بین شیشه و نگهدارنده واسه همین سلفون کامل روشو مپوشونه بعدم یه سری کفی میذارم تو طبقات خیلی قشنگن خدایی سفیدن با دو سه تا توت فرنگی ریز قرمز ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۳/۱۲ ندا جون فدات نسیمه منم منتظرم هی تمیز کنه. احساس میکنم داره کم کاری میکنه ![]() من چرا یخچال تمیز کردنش رو مخم نیست؟ ![]() به هر حال امروز گاز و سابیدم. کاشی پشتش هم پریروز سابیده بودم. امروز مجدد دستمال کشیدم و بله چون چربی مقاوم نداشت به قول صبورا جون، به راحتی پاک شد ![]() کلا پروژه تمیزکاری به سبک صبورا رو استارت زدم. در حد تیکههای کوچولو کوچولو از خونه لیدان مثلا رفتی خودتو تبرئه کنی با اون خاطره یخچالت ولی خیلی ببخشید خیلی ببخشید کاری کردی که آب قطع نباشه هم کارساز نیست. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ یخچال تمیز کردن لیدان از اون خانومه صبورا هم بدتره ک خخخخ RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - لیدان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ تررررگل!!!! :| :| :/ تا این حد؟؟ ![]() فکر کردی فقط صبورا جونت تمیزه؟؟ RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ دقیقا من مثل سیامک انصاری فقط تو دوربین زل زدم با یخچال لیدان RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - لیدان - ۱۴۰۱/۳/۱۲ نسیمه امتحان کن هر 40. 50 روز اون سلفون رو بردار و طبقه یخچال رو دربیار بذار روی کانتر یه سلفون جدید بکش. باور کن نوی نو مثل روزه اول میمونه. بعد سلفون اصلا پیدا هم نیست انگار نکشیدی اصلا وای ندا خیلی خندیدم ![]() |