![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Elhamgoli - ۱۴۰۱/۳/۱۴ ترگل چی بهت بگم این تاپیک زنده کردی ![]() من دخترم چهاردست و پارو شروغ کرده فقط دنبالشم ی لحظه غفلت میکنم تو سکوت نشسته دهنش میچنبه ی کاغذی کتابی اشغال زیزی چیزی دهنشه ![]() اینکه متاسفم نمیتونم همراهیتون کنم فعلا لباسای زمستونی پسرم جدا کردم تا کردم گوشه اتاقش تا جابجا کنم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۳/۱۶ الهام جالبه که من خودم اصلا وسواس نداشتم هیچ، تنبلم بودم. یعنی برخلاف تمیزها که سعی میکنن گوشههای دور از دسترس رو هم تمیز کنن من از گوشههای در دسترس هم صرفنظر میکردم. حالا الان جوری جوگیر شدم که اتفاقا دنبال گوشههام تا تمیییییز و سفیدشون کنم و لذت ببرم ![]() ![]() الان پشت پنجره اتاق خوابی که رو به پاسیو هست رو داشتم میسابیدم. فهمیدم واحد ما و واحد بغلیهایی که به این سمت پنجره دارن در تمامی طبقات امثال صبورا جون رو به چشم ندیدن. هممون یه کثافتیم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Heven - ۱۴۰۱/۳/۱۶ دیروز حیاط رو شستم و اشپزخونه رو اساسی گردگیری کردم امروز اشپزخونه و پذیرایی و یکی از اتاقا رو جارو، گردگیری و تی زدم کلید پریزا رو تمیز کردم سرویس بهداشتی تو خونه و حیاط رو شستم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - tinaaa91 - ۱۴۰۱/۳/۱۸ من از وقتی از مسافرت اومدیم خونه رو تمیز نکردم اصلا یه وضعی شده خونه کمد هم باید مرتب شه من خیلی جا کم دارم سریع بهم میریزه کمد امروز میخام رفتم خونه برم سراغ جمع کردن وسائل خونه کوچیک سریع شلوغی رو نشون میده RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Heven - ۱۴۰۱/۳/۱۹ امروز لباس رو همه رو از کمد دیواریا گذاشتم بیرون داخلش رو جارو شارژی کردم و بعدم دستمال کشیدم لباسایی که نمیخواستمو جمع کردم ، لباسای زمستونی رو هم جمع کردم اون یکی اتاقم جارو کشیدمو وتی زدم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۳/۲۰ امروز بنده بیدار که شدم صبحانه آماده کردم خوردیم. بعد ظرفارو شستم آشپزخونه رو مرتب کردم، کل خونه رو مرتب کردم.لباسارو آویزون کردم، همه جارو دستمال کشیدم و گردگیری کردم. وسایل برقی و پاسماوری ها و کانتر هارو دستمال کشیدم. همه خونه رو جاروبرقی کشیدم، تی کشیدم. ملافه روتختی و روبالشتی ها و حوله دست و صورتارو دراوردم انداختم لباسشویی. ۲ بار لباسشویی روشن کردم و لباسارو پهن کردم. بعد ناهار گذاشتم. شب هم رفتیم پیاده روی و خرید برگشتیم خونه خریدارو شستم جابه جا کردم. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - شیدا - ۱۴۰۱/۳/۲۰ سلام من الان پیج صبورا جانباز رو دیدم. به جز وسواس فکری عطر شوینده ها و گازی که از بعضیهاشون متصاعد میشه برای دستگاه تنفسی خیلی مضره خصوصا برای کسانی که بچه کوچیک دارند. و عجیب بود گذاشتن ماکارونی داخل یخچال. اما گل محمدی و دارچین و چای رو توی کابینت نگه داری میکنه. اون توری مشابه توری یخچال اما استند داخل کابینت بود. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۳/۲۱ ظهر از سرکار ک اومدم ناهار گذاشتم یه دوش گرفتم ،بعد ناهار یه چرت خوابیدیم شستن ظرف های ناهار شستن سینک و دستمال کشیدن گاز و کانتر و کابینت و یخچال میز نهار خوری رو دستمال کشیدم،دوباره چیدمش جاروبرقی زدم ،کف آشپزخونه و راهرو منتهی ب سرویس ها رو دستمال کشیدم تمیز کردن کلید پریزهای خونه گردگیری اتاق خواب خودمون RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۳/۲۲ به مرحله فقط لم بدم و صبورا رو ببینم رسیدم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - tinaaa91 - ۱۴۰۱/۳/۲۲ هلیا جون با سرکه و جوش شیرین هم امتحان کن گرانیتی سفید رو با دامستوس دوستم همیشه تمیز میکنه ولی مشکی رو نمیدونم |