دورهمی خانم ها
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44)
+--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62)
+--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۹

عجب!!!!!!!

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Seti69 - ۱۴۰۰/۹/۹

آره متأسفانه اینجوریه که نوشتم، یعنی گفتن اون پولیپ باعث دردت نیست اگه عمل هم کنی و برش داری اون درد هست، من اینارو برام گفته مامانم چون بخاطر بارداریم باهاش دکتر نرفتم ،
حتما زنگ زدم سوال میکنم ممنونم نونا

باردارم ۳۷ هفته م ، الان نمیدونم فکرمو تمرکزم رو بذارم رو خودم و زایمانم یا مامانم!

نه رز جان ارجاع نداده

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۹

ستی جان حتما لازمه یه دکتر خوب ایشونو ببینه شما که تمرکزت رو زایمانت باشه اما اگر میتونی هماهنگیا رو بکن مامانت با بابات یا خواهر برادر ( اکه داری) بیان تهران

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Seti69 - ۱۴۰۰/۹/۹

ممنونم نونا جان
ایشالا بعد از زایمانم حتما پیگیری میکنم،الان بخاطر من نمیره تهران که وقت زایمانم اینور اونور شه پیشم باشه
همین که یه دکتر حاذق بهم معرفی کردی خوش کلی لطف بزرگیه ،ممنونم واقعا

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۹

ستی جان آخه بعد زایمان تازه شروع گرفتاریاست Smile به نظر من زودتر چک بشن بهتره زودتر درمان میشن
خواهش میکنم عزیزم کاری نبود که ایشالا سلامتیشونو کامل بدست بیارن

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - مونا ۹۶ - ۱۴۰۰/۹/۱۰

یوتاب جان منم بعد زایمان این مشکل برام پیش اومد دقیقا ی جایی بین ناف و پهلو سمت راست شکمم
سونوی کامل شکم دادم سالم بود که دکترم گفت از روده هاته و برام قرص تحویزکرد که شکر خدا بهتر شدم

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - youtab - ۱۴۰۰/۹/۱۰

ممنونم مونای عریز که گفتی بهم
خودمم حس میکنم همینطوریه
حتلا شاید هفته اینده برم سونو ببینم چیه

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - ترانه خانوم - ۱۴۰۰/۹/۱۴

سلام صنوبر جان من چون مادرم سرطان سینه گرفته بود سونوگرافی رو میرم البته نه منظم.یکی دو ماه دیگه هم ماموگرافی میرم.مادرم که سالی یکی دوبار بسته به جواب آزمایشش سونوگرافی انجام میده.ولی مثلا مادرشوهرمم با اینکه مشکلی نداره و سابقه خانوادگی ندارن سالی یه بار انجام میده و چک میکنه

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - ستی‌لیته - ۱۴۰۰/۹/۱۴

(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۱۱:۳۹ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام بچه‌ها
بچه‌ها شما سونوگرافی سینه هم میرید یا اطرافیان و آشناهاتون مخصوصا کسایی که سنشون بالاتره مثلا ماماناتون انجام میدن سونوگرافی و ماموگرافی رو؟

من سعی می‌کنم برم مرتب سونوگرافی سینه، چون فیبروآدنوم که خوش‌خیم هست داشتم از بیست سالگی و الان که سی رو رد کردم باز سونوگرافی می‌رم، ولی ماموگرافی با توجه به نداشتن سابقه‌ی خانوادگی برام تجویز نمی‌کنن.

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Nedaa28 - ۱۴۰۰/۹/۱۴

ستی جان دکتر زمانی ۱ تا ۶ تو مطبه وقت گرفتن هم نمیخواد بری بشینی ویزیت میکنه ، شلوغه ولی وقت میذاره
حتماا زود پیگیری کنین
زنگ بزن مطب قبلش چون از شهرستان میاین