دورهمی خانم ها
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106)

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - (کژال) - ۱۴۰۱/۳/۲۴

ترگل نمیدونم چرا اینجوری شده
حتی بغل شوهرمم نمیمونه
فقط میخواد تو بغل من باشه راه برم
هرچیزی که تو خونه هست دستشو دراز میکته طرفش و جیغ میزنه. ساعت. لوستر. تلویزیون
میخواد به همه چی دست بزنه
روانیم کرده
نه واقعا نرسیدم. صبحانشو دادم. سوپشو گذاشتم بپزه. دو بار پی پی کرده. فقط اندازه نصف میز نهارخوری برای خونه وقت داشتم
آرزومه ده دقیقه صدای جیغش نیاد

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - liyane - ۱۴۰۱/۳/۲۴

(۱۴۰۱/۳/۲۴، ۰۱:۵۶ عصر)Targol نوشته است: لیانه صبح دیدم تو تاپیک عکس خونه اخرین پیام برای توئه، فکر کردم رفتین خونه جدید عکسشو گذاشتی. خورد تو پرم Big Grin
انشالله به زودی تو خونه رویاییتی

ترگل خواهر دست روي دلم نذار كه خونه 
خونه مون فروش نرفته هنوز 
پول فروش خونه كوچيكه هم كه توي دستمون مونده بود ديديم دلار و سكه همينجور داره بالا ميره مجبور شديم با همين مقدار كه داريم يه خونه بخريم
پنجشنبه قولنامه كرديم يه خونه ي ١٠٠ متريه ١٠ سال ساخت توي يه برج معمولي توي ميني سيتي
البته توش نميريم منتظريم خونه فروش بره كه بتونيم يه جارو بخريم تازه اونم نه اون لعنتيه رويايي رو 
ولي حداعقل يه جاي بزرگتر 
توي زندگيه من يه جمله همش تكرار ميشه
چي فكر ميكرديم چي شد
بيشتر اوقات به اين جمله فكر ميكنم
خلاصه كه حال روحي خوبي ندارم
هيچي اونجور كه ميخوام پيش نميره

(۱۴۰۱/۳/۲۴، ۰۲:۰۷ عصر)(کژال) نوشته است: خوووب من هم بعد از مدت ها امروز ساعت 8 شروع کردم که یه خونه تکونی عمیق بکنم
تا الان که ساعت 1 شده فقط نصف میز نهارخوری رو دستمال کشیدم.
یعنی نصف دیگش هنوز خاک داره
شما چجوری با بچه میرسید اینکارارو بکنید؟ واقعا بچتون میمونه روی زمین؟ با اسباب بازیاش بازی میکنه؟ بعد شما جاروبرفی و تی و... میکشید؟
یعنی جیغ نمیزنه؟ نمیخواد بیاد بغل؟ مثل بچه کانگورو همیشه اویزنتون نیست؟؟؟
پس چرا روزگار من اینه؟؟.؟؟
كژال بچه هاي ماهم اخلال ايجاد ميكنن
مثلا در تمام مدت جاروبرقي دنبالم راه ميوفته كمين ميكنه تا با دكمه هاش بازي كنه
يا موقع تي كشيدن مدام بايد گوشزد كنم نري توي آشپزخونه ها. از روي فرش حركت نكنيااااا اسباب بازي بيارم پهن كنم كه سرگرم بشه
موقع سرويس شستن هم مياد پشت در از كاركردن من لذت ميبره يه موقع هايي يه كاسه آب ميذارم جلوي سرويس كه دستشو بكنه توش سرگرم بشه بذاره من به كارم برسم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - لیدان - ۱۴۰۱/۳/۲۴

وای لیانه جون انشالله که دو سر سود باشه خیلی بده که ماها همش داریم فکر سود و زیان میکنیم
حالا شما خونه و سکه جایگزین کردین امیدوارم سود باشه و خونه مورد نظرو بخرید
من چی بگم.... امروز دیدم بیت انقدر ریخته.... چقدرررررر من حرف زدم با این همسرم گفتم بفروش اما گوش نداد...

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۳/۲۴

عزیزم لیانه انشالله خیره. انشالله بهترش. نگران نباش. هنوز نمیدونی چی میخواد بشه. خداروشکر که پولتونو نقد نگه نداشتین. ولی حالتو میفهمم Sad

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۳/۲۴

بچه‌ها من چدنامو گذاشتم توی آب جوش و پودر دستی.بعد از یه مدت با اسکاچ آروم روشون کشیدم و کلا بعد یک ساعت از آب درشون آوردم آخرش با مایع ظرفشویی هم شستم به نظرم خیلی تمیز شدن.آبی که چدنا توش بودن هم مشخص بود کلی کثیفی ازش درومده بود.آب جوش و پودر هم از یکی از بچه‌های اینجا شنیده بودم فکر میکنم یوتاب بود

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۱/۳/۲۴

دقیقا ستی لیته جون تز همسر منم همینه و میگه هرچی بهش پیله کنم فکر میمنه خبریه فکری تر میشه
اما بین خودمون باشه واقعا خبریه خخخخ
اره صنوبری خوده خودم بودم، خیلی خوبه 
افرین تمیز بانو جووون
... 
لیانه عزیز و مهربوووون شک نکن ایندفعه نمیگی جمله معروفتم
قول میدم میای تو تاپیک عکس خونه و عکس خونه رویاییتو میذاری و میگی بجه ها این خونه از اون قبلیه خیلی قشنگتر و رویایی ترههههههه
چه کار درستی کردین که حتی برای موقت خونه معامله کردین چون اگر بالا بره که داره میره ضرری لااقل درکار نیست
انشالا که خوش خبری عزیزم تا اخر همین ماه
... 
کژال من موقع جارو برقی پسرم کلا سوارشه یا داره سیمشو میخوره منم هربار سیمشو میکشم تمیزش میکنم بعد میذارم بیاد سراغش
تی رو نه والا هرجارو بکشم میاد میره همونجا با انگشتاش یواش میکشه روی خیسیاش خخخخ
ببین من کلا هر روز صبح یه ملافه بزرگ دارم صورتیه اخه پسرم عاشق رنگ صورتیه میندازم وسط خونه و چندتا اسباب بازی و عروسک میذارم روش هر روز عوضشون میکنم جز 2،3 تا ثابت که اگه نباشه منو میکشه
نهایت نذاره هیچکاری کنم و مثلا ناها. نداشته باشیم لباسشویی میزنم با قفل کودک میاد وایمیسته پای اون دکمه هاشو هی میزنه و به من یه 20 دقیقه تا نیم ساعتی وقت میده

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - (کژال) - ۱۴۰۱/۳/۲۴

یوتاب مشکل من اینه که اصلا به اسباب بازی هاش و کاسه ملاقه ها نگاه نمیکنه.
فقط بغل میخواد
بعد مثلا دارم جاروبرقی میکشم نمیاد سمت جاروبرقی. جیغ میزنه که من جارو برقی رو ببرم پیشش. آقا باهاش بازی کنه.

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Seti69 - ۱۴۰۱/۳/۲۵

من اینجارو‌میخونم دلم تمیزی میخواد ، خونم افتضاحه، واقعا نمیرسم به هیچکاری ، ناهار شام هم با نق و گریه ی دختری میذارم ، نصفشم بغلمه :/

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۱/۳/۲۵

ای ننه کژال ضعف رفت دلم براش
ببین یه چیزی که گاهی به دادم میرسه یه پنگوئنه که اهنگ میزنه چپو راست میره بعد اهنگش عین فیلم ترسناکه در حد روزی 2بار فقط جوابه یکیم یه دایناسوره برای شرکته هولا
سبزشو داره انقدر بانمکه من خودم عاشقشم با چرخای اون بازی میکنه اونم روزی یکی دوبار یه ربعی دمش گرم کارسازه
ببین پسر من عاشق چرخه امتحان کن ببین جواب میده
هرچیزی که چرخ داره
برم 10 میلیون اسباب بازی بخرم چپش میکنه و چرخاشو میچرخونه
بعد جوری اخم میکنه و لباشو قلوه میکنه و جدیه موقع اینکار که انگار داره کشف تازه ای میکنه
میره زیر صندلی اپن یه حلقه داره هی اونارو میچرخونه
توهم ببین علاقه مندیش چیه در حده دو سه تا نیم ساعتم به ادم وقت بدن ما راضی ایم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۳/۲۷

سلام
امروز من رفتم سبزی خریدم
ظرفا رو شستم
آشپزخونه و کل خونه رو مرتب کردم
ناهار گذاشتم
سبزی خوردن رو پاک کردم و شستم و آبکشی کردم واسه ناهار
کانتر ها رو دستمال کشیدم
گاز رو پاک کردم
خریدهای دیروز رو که هنوز کف آشپزخونه مونده بودن شستم و جابه جا کردم
کل خونه رو جاروبرقی کشیدم
کف آشپزخونه رو دستمال کشیدم
دوش گرفتم
بعدش یکبار ماشین لباسشویی روشن کردم و لباسارو پهن کردم
چندتا تیشرت و پیراهن اتو کردم
همسر میوه خریده بود شستم گذاشتم یخچال.
بعدشم به فیلم و سریال دیدن و وقت گذرونی دونفره گذشت.