![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Minoo1121 - ۱۴۰۱/۴/۱۵ عزیزان لکه آلبالو از روی لباس با چی میره؟؟؟ روی تیشرت زرد نازنینم دو قطره آب آلبالو پاشیده RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۱/۴/۱۵ کژال منم همینم بچم ۶ ماهشه بشدت وابسته من جمعه خونمو جارو کشیدم اونم بغل همسرم بود کلا میگه بیا منو سرگرم کن بیا منو راه ببر آویزونه همش شیر میخواد همش گریه میکنه همش نق میزنه وقتی میخوابه رو پا میخوابه بزاری زمین نهاااایت ده مین بخوابه چجوری اینکارارو میکنین؟ من گوشه گوشه خونم تار عنکبوت بسته امروز نشستم زااااار زدم ک چرا باید اینجوری بشه شوهرم صبح تا شب سرکاره منم واسه کارای شخصی باید بگم یکی بیاد بچمو نگه داره خسسسسسسسسسسسستم دلم خونه تر و تمیزمو ک همش مشغول بشور بسابش بودمو میخواد الان نمیدونم چی کجاست اصن تنها ذوقم اینه زودتر ۴ دست و پا بره خانوما من لباسشویی آزمایش دارم نمیدونم چرا هی هنگ میکنه هی میره رو قفل کودک بعدشم هرکار کنم باز نمیشه باید نصاب بیاد دوبار اوایل اینجوری شد زنگ زدم گفتن فلان کارو بکن کردم درست شد بار آخر یکی اومد گفت باید باز بشه قطعاتش برنامش بهم ریخته باز یکی دیگه اومد درستش کرد همین ک رفت دوبار لباس شستم بااااااز همون شد رو دفترچشم نوشته ولی اونکارو هم میکنم جواب نمیده اوووف نمیدونم چرا نوشتم و سوالم چی بود !!!!! RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۴/۲۰ بنده امروز صبحانه و قهوه رو که خوردم افتادم به جون خونه. اول ظرفا رو شستم. سینک رو برق انداختم گاز رو تمیز کردم کاشی های پشت گاز و هود رو برق انداختم ناهار خورشت کرفس بار گذاشتم کانترها، پاسماوری ها، کتری برقی، ماکروفر، یخچال، لباسشویی تمامشو برق انداختم زیر پرنده هامونو تمیز کردم خونه رو مرتب کردم و همه چیزو سرجاش گذاشتم لباسای شسته رو تا کردم جا دادم ملافه ها و روبالشتی هارو کندم انداختم ماشین و پهن کردم خشک بشه تمام آینه هارو تمیز کردم گل هارو آب دادم دستشویی رو مواد ریختم و شستم همه جارو گردگیری کردم همه خونه رو جاروبرقی کشیدم همه جارو تی کشیدم، حتی زیر تک تک مبل ها و ناهارخوری رو. کف آشپزخونه رو دستمال کشیدم چندتا پتو داشتم دادم خشکشویی حالام میخوام برم دوش بگیرم و ماسک صورت بزارم. بعدشم دراز بکشم یکم کتاب بخونم. بعدشم ناهار/شام بخوریم ![]() آها باید مانتومو هم اتو کنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Almam - ۱۴۰۱/۴/۲۰ وای ماهور مگه ساعت چند از خواب بیدار شدی؟!!! :| خسته نباشی واقعا منم جدیدا هر روز گازو یه دستمال میکشم تا همیشه تمیز باشه، قبلنا گازم وبا میگرفت :||| RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیم64 - ۱۴۰۱/۴/۲۰ ماهور تو گفتی من خسته شدم? RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۴/۲۰ آلما ساعت ۱۱ ![]() نسیم خودمم هنوز خستگیم در نرفته ![]() من کار نمیکنم نمیکنم، وقتیم میکنم یه کوزت واقعی میشم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Almam - ۱۴۰۱/۴/۲۱ باریکلا دخترم ![]() وای من خیلی یواشم :| حالا یکمی هم زیاد کار کنم ، فشار خونم بالا میره سر درد میگیرم :|||| RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - 2015 - ۱۴۰۱/۴/۲۲ ماهورخداقوت کدبانو...چه خبره خب...اصلن الان که فکرمیکنم به قول ترگل دوست ندارم...یعنی چی اخه این همه کار!! الما گاز من الان وبا گرفته!!! من به هیچ کاری نمیرسم،دیشب یه کابینت رو ریختم بیرون که مرتب کنم بچه ها هرکدوم از یه ور دست انداختن و هرظرف و شیشه ای رو برداشتن اصلا یه وضعی شد منم عطاش رو به لقاش بخشیدم و دوباره همونجوری شلوغ جمع کردم... من فقط به کارهای روزمره م میرسم که به قول شوهرم بتونیم زنده بمونیم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۴/۲۲ فاطمه من شاید ۱۰ روز یکبار از این ان*قل*اب ها تو خونه راه بندازم. بقیه مواقع به تنبلی و گشادی میگذره دخترم ![]() شماها که بچه دارین واقعا سختتونه. با خودتون مهربون باشین. وقت واسه کار کردن زیاده. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Heven - ۱۴۰۱/۴/۲۴ حیاط و سریس بهداشتیشو شستم کل خونه رو گردگیری کردم و جاروبرقی و طی کشیدم یخچال رو هم مرتب کردم یک کابینت رو هم ریختم بیرون دستمال کشیدم مرتبش کردم تمام لباس ها رو شستم دوتا پیراهن و کاور تشک تخت رو هم اطو زدم سرویس بهداشتی داخل خونه رو پودر ریختم شستم گاز و هودم تمیز کردم سینک رو پودر زدم شستم و شیرالات رو اسپری زدم برق انداختم دوتا درای ورودی رو هم دستمال کشیدم یه عروسی من میخوام برم نمیدم چرا من به خودم افتادم دارم خونه میسابونم |