![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۱/۴/۲۵ خب من باز حمله کردم به خونه اما ایندفعه با حضور همیشه د. در صحنه پسری... به خدا رسیدم اما تونستم... ![]() ![]() ... همه چی از چهارشنبه شروع شد... همسرم قفسه توی بالکنو برد انباری و خالی شد بعد تشکای مهمانو که از عروسیم توی کاور تو انباری بودو اورد بالا منم بعد از 6سال ملافه هاشو شستمو کشیدم بالشای شنبه یشنبمو روکش ست روی تشکام که دوخته داشتم و شستمو کشیدم و شد 4تا بالش و تشک ست و مرتب رو بالشیا و روکش تشک تختو شستمو کشیدم، یکی از لحاف روتختیامو جمع کردم بدم خشکشویی (3روزه دمه دره) اتاق خودمون و پسری رو زیر و رو تمیز عمیییییق کردم، جارو و گردگیری کردم اینه دراورو ثابت کردم با چسب دوطرفه چون یاد گرفته کشوهارو با شدت باز میکنه و لباسارو میریزه بیرو ترسیدم بیوفته رو سرش موکت اتاق خودمونو شامپو فرش کشیدم تلویزیون رو زدیم به دیوار که آقا از هر جایی بتونه حتی از زیر میز میره و پایشو میکشه مبل سه نفره رو کشیدیم جلو میزش و اینور و اونورشم نیز عسلی گذاشتیم (یعنی باید توی مجلات مدل خونه منو بذارنااااااااا) فرش سالنو شامپو فرش کشیدم جارو و تی و گردگیری سالن و آشپز خونه فریزرو ریختم بیرون و تنیز کردم و یکم چیزی میز ریختم دور یخچالم همینطور لوازم برقی روی کابینتو دستمال کشیدم گازو عمیییییق تمیز کردم و برق انداختم پرده های آشپز خونه رو شستم و همسرم زد بالای یخچالو دستمال کشیدم لباسشویی رو تنیز کردم چون هربار چیزی میخوره میره به اونم میده و در نتیجه گند گرفته بود سرویس غذاخوری مهمانم رو توی کابینت جا دادم و اون سرویس لاروسه که میخواستم بفروشم رو توی کنسول گذاشتم روکش کوسنای مبلامو شستم چند تا ملافه و شمد شستم سازهارو عمیق گردگیری کردم کشو میز تی وی رو مرتب کردم حمامو دستشویی رو شستم تا بالا الان یه سری کار دیگه مونده که خدا بخواد انجام شد میام میگم ... اهان ابرو ها و صورتمم صفا دادم و 6 صبح رفتم حمام تا پدرو پسر خواب بودن ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - tinaaa91 - ۱۴۰۱/۴/۲۵ منم 5شنبه و جمعه خونه بودم به کارای خونه رسیدم یخچال و تمیز کردم و چیدم دستشویی رو شستم خونه رو جارو طی زدم کاشی کنار گاز و شستم خیلی جای روغن داشت کمد لباسامو مرتب کردم و لباسارو شستم گاز هم تمیز کردم گرد گیری هم کردم والا در برابر کارای شما من اصلا کاری نکردم ولی اون حس تمیزی و خیلی دوست داشتم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۴/۲۵ یا ابل فرررررض یوتاب. بعد بچه ها به من میگن چقدر کار میکنی!!!! تو که رسما خونه تکونی کرددددی. ماشالله بهت. آفرین. ایشالله همیشه تنت سلامت باشه بتونی هی بشوری بسابی ![]() تینا جون شما هم ماشالله ترکوندی. خسته نباشی RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۱/۴/۲۵ عاشقتم ماهوری منم عین تو یهویی کار میکنم بعد من یهویی کار نمیکنم تا گند از سروکول خونم بپاچه ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - 2015 - ۱۴۰۱/۴/۲۶ دوستتون ندارم دیگه...باهاتون قهلم...اصن بدین افسرده شدم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۴/۲۶ عین خودمی یوتاب جونی فاطمه بیخیااااال بابا. هروقت حال داشتی کار کن. منم عشقی کار میکنم. حسش نباشه دست به هیچی نمیزنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیم64 - ۱۴۰۱/۴/۲۶ یوتاب تو رو هم خوندم خسته شدم مثل ماهور RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۴/۲۷ خسته نباشی الهام جان میگم عزیزم،وایتکس ب شیرآلات بزنی،طوری نمیشه؟ کدر نمیشن؟ اخه من یه اسپری تمیزکننده سطوح گرفتم اشتباهی توی ترکیباتش وایتکس هست و بوی وایتکس هم میده نمیدونم کجا ها میتونم ازش استفاده کنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۱/۴/۲۷ قربونتون بچه ها ![]() نسیمه جون منم برای شیر الات و هرچیز استیلی وایتکس و پودر میزنم با اسکاچ خودمم میتونم توش ببینم عالیه الهامی منم اسپری شیرالات گرفتم مثل این ترکیب وایتکس و پودر نیست اصلا RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - شیدا - ۱۴۰۱/۴/۲۷ من به سینکم وایتکس زدم لک کدر افتاد البته یکم زیاد موند فکر کنم |