![]() |
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269) |
RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۱۴ نه ندا جون همیشه ویزیت نمیکنه حتما باید وقت بگیره من خیلی مریضا رو دیدم که منشیش برگردونده ( اون منشی جدیده که شما دیدید منشی اصلیش بچه دار شده فعلا مرخصیه اون اصلا وقت غیر رزرو نمیده) RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Nedaa28 - ۱۴۰۰/۹/۱۵ من نمیدونستم نونا جان چون تو این ماه سه یار رفتیم و بین مریض فرستاده داخل باز این هفته هم دایی بزرگم میخوام بفرستم بره چون دکتر زمانی گفت این بیماری ممکنه واسه اعضای دیگه خانواده هم خدایی نکرده پیش بیاد میخوام همه چک بشن پس حتما وقت میگیرم RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۱۵ اره ندا جون حتما ما دکتر زمانیو سی ساله میشناسیم البته قبلا چون زییس بیمارستان بودن کم مطب میومدن چند ماهه بازنشست شدن که خب من مطبشون نرفتم نمیدونستمم عر روز مطبن که شما گفتی ولی همسرم همچنان وقت میگیره شما هم ریسک نکن یهو دیدی منشی قبلیش برگشت الان دیگه بچش بزرگ شده اره ندا حون حتما به توصیه عاش گوش کنید ببین واقعا یک گوارش بزرگسالان ایرانه RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۰ بچه ها بابای همسر من از وقتی واکسن زده یعنی اوایل سال، کلا دستش از جایی که واکسن زده درد می کنه... و کل بازوش این درد ادامه داره... اصلا نه می تونه تکون بده نه کاری باهاش بکنه و وقتی دست هم میزنه که مثلا تکونش بده، درد می گیره... نکته ی عجیب اینه که کارهاش رو راحت انجام میده، ولی شب که میشه دردش میگیره و از خواب می ندازدش... با گرما (مثلا کنار شوفاژ بودن) یا با یوکویوکو یا اون کرم هایی که عکس عضلات آدم داره و بوی شدید میده یکم دردش رو کم میکنه ولی درمان نمی کنه و مسکنه براش... به نظر شما چیکار کنیم؟ چه دکتری باید مراجعه کنیم؟ دکتر خوب در این زمینه می شناسید؟ توی شهرشون هر جا رفته گفتن هیچی نیست و میگه درمان نمی کنن! RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۰ رز جون باید ام آر آی بدن این مشکلی که میگی بنظر من اصلا به واکسن ربط نداره و دقیقا شبیه مشکل چند سال قبل منه، که طول روز کاملا خوب بودم شب درد اذیت میکرد و از خواب بیدارم میکرد که تسخیص هم درگیری تاندون های شونم بود. بهتره پیش فوق دست یا متخصص ارتوپد برن اگه از شانه به پایینه اگه کمی بابای شانه هم هست مغز و اعصاب ام آر آی بدن همون رادیولوژیست هم اگه تبحر داشته باشه میگه RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۰ خیلی خیلی مرسی نونا جانم ![]() ![]() دکتر خوب توی این دو مورد می شناسید معرفی کنید؟ پیش کی بریم به نظرتون؟ RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۰ تهران عزیزم؟ بهت میگم گلم حتما RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۰ (۱۴۰۰/۹/۲۰، ۰۷:۴۱ عصر)nona نوشته است: تهران عزیزم؟ بله عزیزم اینجا بهتره به نظرم. میاریمشون اینجا مشکلی نیست. متاسفانه امکانات توی تهران متمرکزه دیگه... چاره چیه... RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۰ دقیقا واقعا از لحاظ تشخیص و درمان هیچ جا مثل تهران نیست RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۰ (۱۴۰۰/۹/۲۰، ۰۷:۵۲ عصر)nona نوشته است: دقیقا واقعا از لحاظ تشخیص و درمان هیچ جا مثل تهران نیست آره واقعا... من توی یکی از شهرستانها چشمم دچار مشکل شد... دردش رو که اصلا نتونستن خوب کنن... تا برسم نور 1 روز از حادثه گذشت... رسیدم پیش متخصص، میگفت چیکارت کردن داشتی کور میشدی..... مردم همون منطقه هم از همه چی راضی بودن فقط میگفتن شرایط بهداشتیمون خوب نیست... که واقعا چند ساعت بعدش سرم اومد و فهمیدم چقدر مهمه و متاسفانه چقدر برای مسئولین بی اهمیته که مردم کل ایران باید بیان تهران تا درمان بگیرن... (جز چند تا مرکز استثنایی توی شهرستان ها البته که مثلا توی یه زمینه های خاصی مثل ناباروری متبحرن...) |