دورهمی خانم ها
خواب کودک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: خواب کودک (/showthread.php?tid=543)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: خواب کودک - youtab - ۱۴۰۲/۲/۱۲

اخه ما گناهمون چی بوده Huh

RE: خواب کودک - liyane - ۱۴۰۲/۲/۱۲

يوتاب پسر من تا دوماه ماه بعد شيرشب اوضاع خوابش خراب بود
ولي الان ديگه خوب شده
زمان ميبره ولي بعد درست ميشه

RE: خواب کودک - B and I - ۱۴۰۲/۲/۱۲

من چند ساعت نبودم. نونا جان همونطوری که میس شین هم اشاره کرد وقتی کودکی بدخوابه اول باید یه سری علت ها رد بشه،مثلا رفلاکس،دمای محیط و... خب من همه این راه ها رو رفتم و بی فایده بود. دیگه دکتر مغز و اعصابش گفت باید توی خواب ازش نوار مغز بگیرن،گفته بودن از ۶ساعت قبلش نخوابیده باشه و فلان و بیسار. ما این پسرو بردیم و منشی گفت اگر بدمیخوابه تا همین اول دوز دارو را زیاد بدم،ما هم گفتیم اره زیاد بده،گفت بعده ۲۰ دقیقه باید بخوابه،آقا این بچه تا ۱ ساعت بعد هم نخوابید! میخوام بگم این بچه چقدررر داغونه اوضاع خوابش ها، تا دوباره یه دوز دیگه دارو داد تا خوابش برد
نوارمغزشو که گرفته نوشت : mild abnormal
درجه بندی ابنورمالیتی ها،مایلد،مُدریت و سیویر هست که خب پسر من مایلد بود،یعنی شدید نبود شکر خدا ولی به هرحال ابنورمال بودش...
دیگه الان چندماهه داره شربت و قرص میخوره، از شبی مثلا ۲۰ بار رسیده به شبی ۷ بار مثلا

RE: خواب کودک - nona - ۱۴۰۲/۲/۱۲

الهی بهار جان چه سخت Sad بجز بحث هورمون رشد که خود من واقعا نگرانشم این وسط مادر پدر هم داغون میشن

وقتایی که دختر من پا میشد گاهی تا بک ساعت بعدم نمیخوابید و فقط گریه بود همسرم راش میبرد واقعا من توان نداشتم حالا خود همسرمم یک صبح میخوابه پنج پنج و نیم پا میشه میره سرکار
فکر کن این وسط یبارم اینطور پا میشد دیگه فاجعه بود
باز خدا رو‌شکر اکثرا اون بلند شدنای مکرر رو خودم میتونستم مجدد بخوابونمش برای یک ربع نیم ساعت و گاهی یک ساعت که برام رویایی بود

RE: خواب کودک - nona - ۱۴۰۲/۲/۱۳

ای بابا سخته که کارت
والا بگو اون طول روزی که شما فکر میکنید میخوابیم مشغول مرتب کردن خونه منفجر شده ، شستن ظرفا یا حاضر کردن عصرونه و شامیم یا از زور گردن درد کمردرد خوابمون نمیبره یا از فشار خستگی واقعا نمیتونیم بخوابیم
الان که سرکارم میری که واقعا خسته ترم میشی بخوایی همه کارهای بچه رو انجام بدی Sad
اره دیگه بچه های بدخواب متاسفانه خوش خوراکم باشن این بحث هورمون رشد خیلی روشون مخصوصا قدشون اثر خواهد گذاشت حالا بگم وزن مهم نیست چندان اما خیلی حیفه ، پاکسازی مغزشونم انجام نمیشه درست کلا وضعیت جالبی نیست براشون متاسفانه کاریم واقعا ازمون برنمیاد
از دخترم تازه امروز تعریف کردم همین چند دقیقه پیش خوابید تازه بجز صبح یک ساعت حوالی عصر بک ساعت و نیمکه خودم بردم، شب هم ساعت ۸ تا ۹ باباش برد پیاده روی ولی اصلا انگار نه انگار شارژ شارژ بود

RE: خواب کودک - B and I - ۱۴۰۲/۶/۲۶

علی رغم سوت و کور بودن اینجا من تجربه م را باهاتون به اشتراک میذارم اگر حتی یک نفر هم بتونه با این تجربه من بهش کمک بشه برای من کافیه چون من پسری داشتم به شدت بدخواب که دوسال تمام خواب شب رو بر من حرام کرده بود و من دائم توی مطب های مختلف بودم و واقعا تاثیر شگفت انگیزی ار درمانها عایدم نشده بود تا اینکه یک عزیزی که خودشون هم پزشک متخصص هستن به من پیشنهاد دادن پسرم را روانپزشک مخصوص اطفال ببرم و گفتن رویکرد و دید روانپزشک ها خیلی متفاوت از متخصصان اعصابه. من با همون جلسه اول مراجعه و با یک چهارم قرص معجزه دیدم! باور کنین اینکه میگم معجزه اغراق نمیکنم.
پسر من طی دوسال زندگیش برای اولیییین بار شب تا صبح یکسره خوابید! منی که ارزوی محالم شده بود چنین چیزی!
و خداروشکر اوضاع خوابش ازین رو به اون رو شد.البته هنوز هم دارو مصرف میکنه تا هرزمان که پزشکش صلاح بدونه.ولی خواستم اگر کسی مثل من هست که خواب شب آسوده براش مثل رویا شده و همه راه ها رو رفتع و نتیجه ای نگرفته، این راه را هم امتحان کنه.