![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Heven - ۱۴۰۱/۹/۲۱ خدا قوت یوتاب جان از خودم خجالت کشیدم اینقد تنبلم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۹/۲۱ بنده امروز صبحانه همسرو اماده کردم ظرفای دیشب و صبحانه رو شستم تخت رو مرتب کردم ناهار گذاشتم خونه رو مرتب کردم و لباسای بیرونمون رو سرجاشون گذاشتم گاز رو پاک کردم دستشویی رو شستم ماکرو و چای ساز و لباسشویی و یخچال رو دستمال کشیدم آینه ها رو تمیز کردم کل خونه رو گردگیری کردم ناهار خوردیم بعد ناهار کتاب خوندم و دراز کشیدم. بعد پاشدم زیر پرنده ها رو تمیز کردم ظرفای ناهارو شستم کلی میوه و سبزیجات همسر خریده بود همه رو شستم و تو سبد های یخچال جا دادم همه خونه رو جارو برقی کشیدم. تی کشیدم یه سری لباس شستم. منتظرم تموم بشه ببرم پهن کنم. دیگه همین. شام هم حاضری میخوریم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۱/۹/۲۲ نه بابا ارزو جون من یهو به برق وصل نیشم و اسکیتامو پام میکنم ![]() ... امروز در ادامه دیروز تا حدود ساعت 4 با 1دست بعدش درست شدم ![]() صبحانه خوردیم ناهارو گذاشتم کلی ظرف که شسته بودمو جابجا کردم دوتا لگن سینک رو وایتکس و پودر ریختم و اب و یه سری ظرفارو انداختم که برق بیوفتن گاز افتضااااااح که پر از سبزی قورمه و سر رفته جو دیشب بودو حسااابی شستم و برق انداختم هودو دستمال کشیدم در یخچال و لباسشویی رو با اسپری برق انداختم (3 دقیقه بعد روی جفتشون جای انگشتان شازده پسر نمایان شد) سبنک و دیوارش و شیرش رو برق انداختم کتری رو شستم حسابی یه عالمه باز ظرف شستم و جابجا کردم اتاق پسر رو 6 بار مرتب کردم باهاش 2ساعت بازی کردم 3تا شام پختم که اخر سر چندتا دونه سیب زمینی دستگاهی خورد و اب همین RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۹/۲۲ یوتاب و ماهور حسابییی خدا قووووتتت. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Sepi - ۱۴۰۱/۹/۲۲ بچهها واقعا آفرین بهتون،در یک روز چقد فعالیت دارین! RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Elhamgoli - ۱۴۰۱/۹/۲۲ ی تاپیک بزنیم بیایید باهم خونه مون رو تمیز نکنیم من اونجا فعالیت کنم گزارش بهم ریختگی بدم ![]() خسته نباشبد دخترا RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - آیسان ۹۶ - ۱۴۰۱/۹/۲۲ الهام خوب بود احتمالا منم اونجا بتونم پست بذارم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Sepi - ۱۴۰۱/۹/۲۲ کامنتای بچهها رو خوندم بعد فکر کردم امروز چیکارا کرددم،دیدم کار خاصی انجام ندادم!سریع از تاپیک خارج شدم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۱/۹/۲۲ فداتون بچه ها. اشتباه نکنید هر روز از این خبرا نیستاااااا. هفته ای یکبار دیگه خیلی بخوام خانم باشم دوبار از این اتفاقا میفته ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - liyane - ۱۴۰۱/۹/۲۲ شب قبل كه تا ٥:٣٠ صبح بيدار بودم صبح ساعت ١٠ صبح روز من شروع شد صبحانه پسرم رو اماده كردم صبحانه شو دادم ظرفاي صبحانه رو شستم ميان وعده پسر رو دادم ناهار پسرم و ناهار خودمون رو درست كردم دوتا سينك ظرف شستم لباساي پسرمو شستم و پهن كردم دستگيره هاي شسته شده رو مرتب توي كشو چيدم كانتر رو تميز كردم يهو پسرم شربت گريپ ميكسچرشو شكست شيشه هارو جارو زدم زمين رو تي كشيدم ناهار پسرمو دادم ظرفاي ناهار رو شستم عصرونه پسر رو اماده كردم شام درست كردم و دوباره يه كوه ظرف شستم و درنهايت ساعت ١٠ شب تازه تميزكاري اصلي شروع شد سينك رو وايتكس زدم گاز رو برق انداختم سنگ پشت گاز و سنگ پشت سينك رو دستمال كشيدم ظرفاي خشك شده رو توي كابينتا چيدم كل خونه و آشپزخونه رو جاروبرقي كشيدم كل خونه و اشپزخونه رو بخارشور زدم كانتر رو دستمال كشيدم و تمام وسايل اضافه رو از روش برداشتم ميزهاي پذيرايي و ناهارخوري رو گردگيري كردم آينه ي اتاق خواب رو دستمال كشيدم شير اخر شب پسر رو دادم و خونه در نهايت تميزي و آرامشه و من چراغهارو خاموش كردم |