![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۰/۹/۲۸ سیما جان تهرانی؟ قیمتم بگین بچه ها فک کنم منم امسال کمکی لازم داشته باشم الان خونه زیر و رو نابوده قبلا یه مولکول گرد و خاکم نبود هیچ جا ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - sims s - ۱۴۰۰/۹/۲۸ نه عزیزم من تهران نیستم، خونه ما تو خیابونه همه جا گرد و خاکه همیشه RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - miss shin - ۱۴۰۰/۹/۲۸ کارایی که امروز انجام دادم صبح گوشیم رو روی الارم گزاشتم نیم ساعت زودتر بیدار شدم خونه رو قبل بیدار شدن پسرم ی کم مرتب کردم صبحانه خوردیم تخت ها رو مرتب کردم ظرفای صبحانه رو شستم تهار رو بار گزاشتم یک ساعت همراه پسری رقصیدیم و ورزش کردیم بعد باهاش بازی کردم حمام کردیم کتاب خوندیم نهار خوردیم الانم از چرت ظهرگاهی بیدار شدم کارایی که تا شب باید انجام بدم برای پسرم میان وعده درست کنم نیم ساعت وقت بازی نیم ساعتم کتاب بعدش شام بپزم موهام رو سشوار کنم شلغم و دمنوش اماده کنم اب پرتقال برای همسرم که میاد خونه نیم ساعت دیگه ورزش سعی کنم بعد شام تمام ظرف هارو بشورم و همه کارهامو بکنم که باز فردا وقت کم نیارم بچه ها راجع به نیروی کمکی منم قبلا که بچه نداشتم هر چند ماه یکبار ماه یکبار ی اقایی میومد برای نظافت که خیلی فرز و تمیز بود به شخصه نظافت اقایون رو بیشتر از خانم های کمکی قبول دارم تازه معمولا خانوم ها هی سعی به دردل و دل دلرن ک نصیحت و حرف زدن حین کار که دیگه اقایون همچین مشکلی ایجاد نمیکنن البته خوب ی اقا فقط برای نظافت ظاهر خونه خوبه نمیشه کابینت و کمد مرتب کنه من از وقتی کرونا اومد چون خیلی زیادی وسواسم بخاطر پسرم اصلا دلم نمیخواد فرد غریبه ایی که از بهداشتش مطمئن نیستم بیاد تو خونه دیگه خودم دارم کارا مو میکنم چیزی که خیلی کمکم کرده اینه که من هر ۵۰روز یکبار ۴ روز برای نظافت خونه وقت میزارم از اتاقا شروع میکنم کشو ها کمد ها رو مرتب میکنم گردگیری میکنم زیر تخت خواب هارو جارو میکنم طی میزنم پذیرایی هم حتی پنجره ها رو تمیز میکنم مبل ها رو سرویس ها رو میشورم آشپزخانه هن از هود تا کاشی و تو کابینت رو تمیز میکنم بار اول خیلی سخت بود کلی طول کشید اما الان نصف روزم هر کدوم زمان نمیبره چون تمیزن مثل پنجره چون دائم داره تمیز میشه یا هود یا کاشی فقط ی دستمال نمدار میکشم همین اصلا سابش و فشار لازم نیست که اذیت بشم پسرمم کلی لذت میبره دوتایی انگار داریم تفریح میکنیم اونم میارم کنار دستم هم سرگرم میشه هم کمک میکنه الان حتی برای عید هم خونه مثل هرسال به یک ماه شست و شو نیاز نداره االبته من خانه دارم شاید کسی که هم خانه داره هم درس میخونه یا شاغله وهسش سخت باشه RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Saghar685 - ۱۴۰۰/۹/۲۸ خسته نباشی عزیزم این همه کار تو دوروز کولاک کردی ![]() ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۹/۲۸ خانم فسقلی چقدر کار کردی خدا قوت RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaa28 - ۱۴۰۰/۹/۲۸ خانم فسقلی ماشالا داری دخترت چیکار میکنه ؟ چه جوری سرگرمش میکنی؟ من در حد یه غذا پختنم فقط در روز بقیه اش دارم با بچه سر و کله میزنم شبا هم ظرف میچینم تو ماشین و بیهوش میشم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Celin - ۱۴۰۰/۹/۲۸ از این شرکتای خدماتی تا حالا نیرو گرفتید؟ من هر کار میکنم باز کل خونه با هم تمیز نمیشه آشپزخونه تمیز میشه پذیرایی کثیف میشه و.... ![]() واقعا هم برای کارای روزمره دارم کم میارم چه برسه تمیزکاری کلی رو تمیزی هم یه جورایی وسواس دارم وقتی خونه اونجوری که میخوام تمیز نیست رو اعصابم اثر میزاره و بهم میریزم امروز یه کنسول امدم تمیز کنم همونجوری بهم ریخته ولش کردم پسرم ۲ دقیقه وقت نمیده ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۰/۹/۲۹ خب منم بگم امروز: اماده کردن صبحانه و رسیدگی به امور صبح گاهی پسری جارو برقی اشپزخونه ناهار و چیدن میز کارهای باقیمونده: جابجایی کوه لباسهای شسته سفر تمیزی اشپزخونه و کانتر و وسایل روش اب دادن گلدونا حمام جارو و تی و گردگیری کل خونه انشالاااااااااا تعااااالااااااااا RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۹/۲۹ کار های دیروز تمیز کردن کابینت زیر گاز و کابینت خوراکی ها ظرف شستن دستمال کشیدن کف خونه (حال نداشتم تی بکشم) مرتب کردن ظاهری شستن سرویس بهداشتی شب هم مهمون داری کردم امروز تا الان صبحونه درست کردم و سفره چیدم خمیر پیتزا درست کردم همین RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - miss shin - ۱۴۰۰/۹/۲۹ خوب من به تمام کارایی که عصر قرار بود انجام بدم رسیدم جز ورزش چون همسرم خرید کرده بود شستن و ضدعفونی و جابه جایی کلی وقتم رو گرفت اما امروز صبح نه حوصله ورزش داشتم نه سرحال بودن پس صبحانه خوردیم ظرفاروشستم خونه رو مرتب کردم ی عملیات انتحاری زدم اتاق خودمو و پسری رو عمیق مرتب و گردگیری کردم بعدشم نهار و خواب ظهرگاهی برای عصر هم حاضر کردن میان وعده پسری بارگزاشتن شام بازی و کتاب با پسرم شستن خرید های امروز درست کردن خوراکی ها برای یلدا |