![]() |
تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44) +--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- موضوع: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط (/showthread.php?tid=185) |
RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - رخشید - ۱۴۰۱/۱۲/۳ الهام جان قسمت اول سوالتو نمیدونم ولی در مورد قسمت دوم چند سال پیش درد سمت راست بالای شکم داشت به پزشک داخلی م اجعه کردیم معاینه کرد و سونو هم نوشت انجام داد و دیگه پیگیری نکرد ورزش جدی ادامه داد و تغذیه رو خیلی سعی کردیم اصلاح کنیم ولی الان جدیدا حس خستگی و ریزش مو و ... داره و یه جورایی من مطمئنم ربط به کبدش داره خصوصا وقتایی که استرس کاریش بالاست و تغذیه اش رو رسیدگی نمیکنه حالش بد میشه .. نکته عجیبش وزن متعادل هست ولی خب آپنه خواب هم داره و این افراد بیشتر در معرضش هستن ولی کلا آدمهایی که مستعد هستن به هر دلیلی سالیانه یه چکاپ بشن عالیه RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - nona - ۱۴۰۱/۱۲/۳ بله الهام جان ممکنه تازه ممکنه آز خوب باشه سونو هم وضعیت رو خیلی بد نشون نده در حد کرید یک و دو نسون بده اما فیبرو اسکن نشون بده وضع خیلی افتضاحه، ( اینا رو نگفتم استرس بگیریا صرفا جواب سوالت بود تازه اگه چربم باشه درمان داره ) من همسرم انزیماش خوب بود سونوش یکم چرب نسون داد اسکن وضعیتحاد نشون داد که دکترگفت ظرف دوماه باید ۱۵ کیلو کم کنی وگرنه از دست میره کبد که همسرم ۲۰ کیلو از ترسش کمکرد ![]() این مشکل هم بعد ابتلاش به کرونا ایجاد شد درگیری ریه پیدا کرد یاید رمدسیویر میگرفت که اونم گاهی رو کبد اثر میذاره وگرنه سابقه نداشت خدا لعنت کنه هم چین رو هم اونایی که واکسن رو دیر وارد کردن RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - شیدا - ۱۴۰۱/۱۲/۳ رخشید احساس خستگی و ریزش میتونه به خاطر کمبود ویتامین ها و مواد معدنی بخصوص ویتامین دی باشه . یا بالا بودن قند خون. یا ژنتیک RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - Paula - ۱۴۰۱/۱۲/۳ نونا جان کلاً هرچی شر در دنیاست زیر سر این چپ هاست ، کرۀ شمالی، چین، روسیه و ایران که هم چپه هم بنیادگرای مذهبی RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - nona - ۱۴۰۱/۱۲/۳ واقعا پائولا جان درسته RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - Targol - ۱۴۰۱/۱۲/۳ نونا همه رو میشناسه ادمین سایت نظام پزشکیه که اطلاعات رو از حافظه وارد سیستم میکنه RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - رخشید - ۱۴۰۱/۱۲/۳ نونا جان بجز کاهش وزن، دارو هم دادن ؟ RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - artatam - ۱۴۰۱/۱۲/۳ کاش نونا جون بیاد و لطف کنه تو یه پست بهترین های هر فیلد رومعرفی کنه برامون یه جا سیو کنیم و در مواقع لازم استفاده کنیم RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - سحری.... - ۱۴۰۱/۱۲/۳ سلام خوبین.بچه ها من دست چپم الان 2 ماهه درد میکنه یه بار رگمه یه بار استخونمه .اوایل گفتم خوب میشه هی روغن زیره زدم کم شد ولی خوب نشد دیگه رفتم ام ار ای دادم هنوز جوابش نیومده کسی مشابه داشته؟ خیلی میترسم چیزی باشه.اصلا نمیتونم بند سوتین ببندم یا دستمو پشتم کنم .نمیدونم چیه RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - nona - ۱۴۰۱/۱۲/۳ الهام جان اسکن همه گوارشا تو مطب ندارن ولی وزن کم کنن حتما خوب میشن نگران نباش اما تری کلیسیریدوجدی بگیرید آرتاتام جان مه مناسفانه نمیشناسم ترگل جان و آرتاتام جان صرفا پزشکایی رو میشناسم که کار خودم اطرافیانم دوستام بهشون خورده مثلا یه مورد حادی بوده از اطرافیان براش پرسیدم به یادم مونده رخشید جان بله قرص ساده ای بود شب میگم چی بود اما مهمش وزن بود (۱۴۰۱/۱۲/۳، ۱۱:۳۳ صبح)artatam نوشته است: کاش نونا جون بیاد و لطف کنه تو یه پست بهترین های هر فیلد رومعرفی کنه برامون یه جا سیو کنیم و در مواقع لازم استفاده کنیمصرفا مسایی رو که واقعا قبول دارم: کلیه: دکتر سید سعید مدرسی کبد و کلا دستگاه گوارش: دکتر فرهاد زمانی جراح کبد، پانکراس،پیوند: دکتر منصوریان حراح زانو لگن: دکتر سرزعیم زنان: دکتر آقاحسینی و آل یاسین، دکتر عارفی، دکتر رحیمی شعرباف دکتر لواسانی و خیلیای دیگه البته خیلی از دکترای جوون حتی ریه: دکتر مجید ملک محمد قلب: دکتر سلیمانپور اهری چشم: بسته به مورد دکتر پروش شبکیه، دکتر سلطان سنجر اعصاب و هر نوع اختلالات چشمی و هرچیزی که هیچکس نمیتونه تشخیص بده و درمان کنه از استاد یه چیزی اونورتره، دکتر رضا اسدی ( کودکان) دندان: دکتر ترابزاده، دکتر اقبال، دکتر جعفریان ( به ترتیب ترمیم: ریشه: جراح فک و ایمپلنتولوژیست) روماتولوژ: دکتر امام پوست: دکتر رضا رباطی، دکتر پروین منصوری، دکتر باریک بین با اجازه رخشید دکتر ایفا اعتصام، دکتر ذوالفن و دکتر … جراح غدد درون ریز مخصوصا تیرویید: دکتر علی بخشی دکتر شیرزاد نصیری انکولوژیست: دکتر حمید رضوانی |