دورهمی خانم ها
برنامه ریزی بارداری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: برنامه ریزی بارداری (/showthread.php?tid=20)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: برنامه ریزی بارداری - مونا ۹۶ - ۱۴۰۱/۲/۶

سلام دوستای گلم
ی چیزی مدتهاس فکرمو مشغول کرده و واقعا نیاز به مشورت داشتم و اینکه نظر شما در مورد تک فرزندی چیه؟
من ی پسر ۴ ساله دارم و خودم هم ۳۴ سالمه بارداری اولم سخت بود و بعد ی سال درمان باردار شدم و حالا همسرم اصرار به بچه دوم داره و من واقعا نمیخام مدام در مورد مضرات تک فرزندی میگه و ی جورایی عذاب وجدان میده بهم? من الان با وجود میگرن و فکر کردن در مورد بارداری اولم و استراحت مطلقی که داشتم اصلن به بچه دوم فکر نمیکنم و از طرفی دلم به پسرم میسوزه که تنها میمونه نظر شما چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: برنامه ریزی بارداری - **ماهور** - ۱۴۰۱/۲/۶

مونا جون این واقعیته که تک فرزندی و چند فرزندی از نظر تربیتی و روند رشدی خیلی باهم فرق دارن و ۲ فرزندی رو بیشتر توصیه میکنن. ولی ولی ولی یادت باشه اولویت اول خودت و سلامت جسم و روان خودته نه خواسته و سلیقه ی همسر (اون که نمیخواد زایمان کنه، از بیرون گود میگه لنگش کن) نه نیاز بچت. این تصمیمیه که به نظر من اصلا ارتباطی به آقایون نداره و خودت باید براش تصمیم بگیری. اگه میبینی سختته یا آمادگی نداری یا کلا شرایط جسمی و روحی نداری زیر بار نرو و براش توضیح بده به این دلایل شرایطشو ندارم، اون بچه که هی بخاطر تنها بودنش بهت عذاب وجدان میده اول از هر چیز به یه مادر سالم و شاداب نیاز داره نه یه مادر خسته و مریض و افسرده.

RE: برنامه ریزی بارداری - youtab - ۱۴۰۱/۲/۶

مونا جان منم با ماهور موافقم

من خودم مشکل جسمی دارم اما اگذ نداشتم هم دیگه به بچه دومفکر نمیکردم، شاید خودخواهی باشه اما از نظر روحی اصلا نمیتونم و یه دونه برام کافیه
اول باید بتونی مادر خوب و سالمی باشی چه روحی چه جسمی تا بچه خوب و سالمی تربیت و بزرگ کنی

RE: برنامه ریزی بارداری - 2015 - ۱۴۰۱/۲/۹

موناجان من ولی چرا،خودم هم بچه دوم رو میخواستم جدااز جنسیت، حس مادرانه م سردخترم انگاری سیراب نشد و واقعا بچه دوم میخواستم و هم نمیتونستم ببینم بعدا بدون من دخترم تنها باشه باز این نظر منه
ولی اگر حاملگی سخت داشتی و خیلی اذیت شدی باز اول به خودت و جسمت نگاه کن اونو اولویت‌ بذار.من خداروشکر سردخترم خوب بودم سرپسرمم فقط تهوع ها اذیتم کردم و بقیه ش خوب بود

RE: برنامه ریزی بارداری - Targol - ۱۴۰۱/۲/۱۰

وقتی به بارداریم فکر میکنم حالم بد میشه واقعا. چقدر من استرس کشیدم تا باردار شدم، چقدر کشیدم تا زایمان کردم، چقدر کشیدم تا مرخص شن، چقدر کشیدم تا اینقدری شن.. گاهی باورم نمیشه تا ابد باید استرس بکشم..

RE: برنامه ریزی بارداری - Nedaa28 - ۱۴۰۱/۲/۱۰

ترگل گل گفتی
همینکه تا ابد باید استرس بکشیم
اتفاقا دیروز دوستم گریه میگرد میگفت بچه ام درس نمیخونه آرمی شده طرفدار یه گروه کره ای
گفت خوشبحالت که مشکلت غذا نخوردنه بچه اته
با خودم فک کردم آخ آخ تا کجاها باید حرص خورد
کارمون تمومه دوستان Smile

RE: برنامه ریزی بارداری - Targol - ۱۴۰۱/۲/۱۰

وای خدا هر چی نوجوون‌ها میکشن از این کره‌ای هاست Smile)

RE: برنامه ریزی بارداری - Almam - ۱۴۰۱/۲/۱۳

این گروه کره ایا چی ان! همه بچه ها و بدبخت کردن :|
همون روش قدیمیارو باید پیش ببریم انگار! امکانات میدی بچه ها جوگیر میشن :| همون باید بزنیم کله شون بگیم غلط کردی گوشی و تبلت خواستی ،بتمرگ درستو بخون :|

RE: برنامه ریزی بارداری - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۲/۱۳

آلما چند روزه حس میکنم اعصابت خورده Smile) ؟

RE: برنامه ریزی بارداری - Almam - ۱۴۰۱/۲/۱۴

صنوبر Big Grin خسته م چند روزه Big Grin مهمون داشتم ، این هفته هم کلا با م ش دست به گریبان بودم یکم نِروِسم Big Grin
بچه هم داشتم الان مطمئن باش امکاناتشو گرفته بودم و گفته بودم بتمرگ درستو بخون بی شعورِ بی جنبه! :|