![]() |
مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: سفر (اقامت، غذا، نحوه ی سفر) (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=60) +--- انجمن: مطالب مرتبط با اقامت و غذا (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=66) +--- موضوع: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب (/showthread.php?tid=229) |
RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی کیش و قشم - دژاوو - ۱۴۰۱/۱۲/۴ اومدم با چند پيشنهاد توي قشم صبونه و شام خوب نزديك خونگي توي بي بي گل بخوريد رستوران كردستان توي قشم غذاش عاليه قليه ماهي معركه انتظار ظاهرشيك نداشته باشيد كافه رستوران سالمونت توي بندرعباس صبحانه هاش عالي بود فضاش خععلي خوب ويو خليج فارس رستوران بندر تو بندرعباس پاتوق بازيگراست غذاهاشم خععلي تعريف مي كردن ما ديگه وقت نشد تست كنيم كيش رستوران دارچين خعععلي غذاهاش خوب بود و هر پرس براي يه نفر زياده دنيا پانوراما استخر داره ما سال ٩٨ استخرش رفتيم خعععلي بزرگ نيست ولي خوبه مربي هم داره استخرش RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی کیش و قشم - Pari - ۱۴۰۲/۱/۶ سلام خانومایی که قشم رفتید، هتلتون کجا بود؟چطور بود؟راضی بودید؟پیشنهاد خاصی دارید برای اقامت تو قشم؟ RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی کیش و قشم - Pari - ۱۴۰۲/۱/۶ دژاوو جان اقامتگاههای بومگردی که رفتید رو اسمشونو یادتونه؟به لحاظ تمیزی چطور بودن؟ RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی کیش و قشم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۱/۶ پری جان ما یه بار رفتیم خونه گرفتیم خیلی عالی بود ولی هتلی که همراهانمون گرفتن خیلی بد بود و کوچ کردن به خونه ما البته با اطلاع کسی که که بهمون اجاره داده بود خلاصه خوب تحقیق کن RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی کیش و قشم - mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۱/۷ هومسا خواستین استفاده کنید من یه کد تخفیف دارم تا آخر فروردین بگید براتون بفرستم RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب - Almam - ۱۴۰۲/۱/۲۰ یوتاب جان این تاپیک رو ویرایش کردم و شد جنوب ❤️ نسیمه همینجا بذار لطفا❤️ RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۱/۲۰ خب رستوران اینایی ک اینجا مینویسم تا حال حاضر غذا های خوبی ارائه دادن ۱_ریتاج :که کلا یه مجموعه تفریحی جذابه کافه و بستنی و سفره خونه به صورت فوق سنتی اگه رفتین اینجا حتما از سینی هاش سفارش بدید ک یه پکیج کامل داشته باشید حتما ،مفطح رو امتحان کنید ،بسیار لذیذی آدرس:اهواز ،گذرگاه کنار پل پنجم ۲-قصر ضیافت :غذاهای سنتی با کیفیت داره ادرس:اهواز،فلکه پادادشهر،روبروی شهربازی ۳_رستوران بابل :غذاهای اصیل عربی سرو میکنه اهواز،جاده ساحلی عامری ،بعد از پل هفتم ۴-رویال پارک :فضای باز وبسته داره ،فضای بازش توی هوای خوب واقعا محشره پشت سرت ویو رود کارونه آدرسش حدودا یکم جلوتر ،روبروی رستوران بابل میشه ![]() ۵-رستوران بازیل :دقیقا وسط رودخونه س ،یه پل میخوره میری اون بالا فضای بازش زیر پات آب جریان داره غذا هاش هم نمره ی قبولی میگیره تقریبا آدرس، ساحلی کیانپارس ۶-باغ رستوران برکه :اینجا هم سنتی و فست فود سرو میشه ولی پیشنهادم سنتی ش هست ،فضاش خیلی خوبه ،کاملا خانوادگی آدرس ،اهواز کیانپارس انتهای خ ۲ شرقی من جشن عقد خودم رو اینجا گرفتم و واسم همیشه خاطره انگیزه هربار برم RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۰ دستت طلا الما جونی ![]() ... نسیمه اینا همش توی خود اهوازن؟ RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۱/۲۰ اره عزیزم اینا اهوازن،بذار کنارشون یه آدرسم بزنم ![]() یه قسمتی از ریتاج ،به اینا میگن مظیف ![]() اینم سینی مفطح گوشت گوسفندی لذیذ RE: مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۰ وااای فقط نسیمه ![]() ![]() |