دورهمی خانم ها
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106)

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۹/۲۷

مامانم یه کم دامستوس میریزه تو آب با طی میکشه برق میوفته ولی من به خاطر بچه اصلا اینکار نمیکنم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Hamii99 - ۱۴۰۱/۹/۲۷

ممنون نداجان، دامستوس مخصوص سرامیکه، یعنی نوع خاصی؟ ممنون میشم اگر یادت شد ازشون بپرسی

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۹/۲۷

حامی جان
شیشه پاک کن چند منظوره بردار با دستمال
اول جاروبرقی بکش
بعد با شیشه پاک کن و دستمال تمیز کن مثل شیشه چطوری میسابیم
بعد که لک ها پاک شدن در نهایت یک تی دسته دار اغشته به اب خالی که ابش رو هم بچلونی نمناک بشه
بکش روی سرامیک ها
یک تی دیگه خشک روش بکش یا با دستمال!
دمپایی روفرشی پات کن حتما اگر کمر درد داری دستمال بنداز کف زمین با پات بکش

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۹/۲۷

عاطفه بخارشوت چیه؟ اول همه قطعات رو به هم وصل کن. حوله رو به نازل بخار وصل کن. تو محفظه اش ترجیحا آب جوشیده یا تصفیه بریز. یه دکمه داره که روشن شه و شروع کنه به جوشوندن آب. هر وقت قابل استفاده شد احتمالا یه چراغی داره که سبز میشه. بعد هم رو دسته اش دکمه رو میزنی که بخار بیار بیرون. کلا سر جمع دو تا دکمه مکمه بیشتر نداره Big Grin

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Hamii99 - ۱۴۰۱/۹/۲۷

ممنون هلیاجان

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۹/۲۷

(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۲:۲۶ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: بچه ها برای ماشین ظرفشویی نمک چه مارکی خوبه؟ شما جلا دهتده هم میریزین و اگر نریزیم چی میشه؟ از جرمگیرم استفاده میکنین؟
ظرفهای منو آنتونی میشوره ولی آره همه اینا رو بریزی بهتره. نمک که واجبه. جلا روی ظروف شیشه ای خودشو نشون میده که چه برقی میفته و بعدش قیژ قیژ میکنه. من نمک فینیش میگیرم. مدل 1200 گرمیش فقط آلمانیه. ترجیحا اینو بریز. اگه نیافتی فیری. جرمگیر هم من فینیش میخریدم. البته خیلی وقته جرمگیری نکردم.

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۹/۲۷

Dodgy حالا هی با استفانو انتونیت پز بیا ترگل خانم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Rose - ۱۴۰۱/۹/۳۰

من امروز مهمون دارم Smile به دلیل پریود اینجانب، برنامه از شام تبدیل شد به پس از شام تا پاسی از شب Smile
خلاصه امروز ساعت 6 صبح پسرم بلندم کرد که آآآآآآییییییی من گشنه ام Sad پاشدم تا 7 بهش غذا دادم، بعد همینجوری غش کردم... یهو ساعت 11 از خواب پریدم دیدم پدر و پسر نیستن Smile برای اولین بار بدون دیدنش رفته بودن مهدکودک و باباش براش میان وعده هاشو گذاشته بوددددددد Smile وای اصلا یه جوری شدم که کی این بچه اینقدر بزرگ شد آخه... الانم دلم داره غنج میره براشون Smile

خلاصه از 11 من ظرفا و ظرفشویی رو تمیز کردم
خونه رو تمیز و مرتب کردم
دستمال کشی سطوح
تمیز کردن گاز
شستن لباس و پرده های پذیرایی و آشپزخونه
مرتب کردن کتابخونه
آوردن و شستن ظرفای پذیرایی و دسته بندی کردنشون

کارهای در شرف انجام:
درست کردن لبو
شیرکاکائو
درست کردن چیز برد
شستن و چیدمان میوه ها
درست کردن شام

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۱/۹/۳۰

وای مهمون میخواد بیاد خونت پرده‌ها رو میشوری؟ خیلی شما تمیزید بابااا

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Rose - ۱۴۰۱/۹/۳۰

آره خب ببین پرده توی پخش کردن بوی خوب خیلی مهمه Smile بعد پرده های من از این حریرای شفافه، شستنش کاری نداره، دوست دارم پرده بشورم Smile حس خوب تمیزی بهم میده Smile