![]() |
خرید ماشین❤ - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: خرید ماشین❤ (/showthread.php?tid=626) |
RE: خرید ماشین❤ - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ ر..رخشید جان البته بر عما.. ون RE: خرید ماشین❤ - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ بچه ها عرضه یه سری ماشین مثل ۲۰۷ تو بورس زیاد شده دوهفته قبل ۴۱۰ بسته شد ما ۳۹۰ زده بودیم بهمون نرسید این هفته رو ۴۰۰ بسته شد به ما رسید یعنی ده تومن از هفته قبلش پایینتر که باهزینه های مالیات و بیمه و... ۴۵۷ افتاد باز این هفته ۴۰۰۰ تا دیگه گذاشتن واسه فروش احتمال زیاد بین ۳۷۰ تا ۴۰۰ قیمت رومیبندن یعنی باز پایینتر که یعنی ما افتادیم تو ضرر چون یه دوره هی بالا میرفت نیبت به قبل یهو افتاد تو سراشیبی چون عرضه رو زیاد کردن شاهین هماین هفته ۴۰۰۰ تا میدن که اونم شاید پایینتر از دفعه قبل بیفته قیمت خلاصه ما انصراف ندادیم و نخواستیمخسارت بدیمولی سود چندانی نداره برامون و به نظرم این هفته میشخ ارزونتر خرید امروز من ۲۰۶ مدل ۸۹ خودم رو ۲۲۵ تومن فروختم اینماشین پارسال همین موقع ۱۲۰ فروش میرفت. مملکت رو به فنا دادن قشنگ RE: خرید ماشین❤ - lady - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ مهرسا جان من هیچ چی از نوشته هاتون نفهمیدم. یعنی ماشین ارزون می شه؟! بچه ها ممکنه برای دهه فجر نام نویسی خودرو و یا طرحی بزارن؟ RE: خرید ماشین❤ - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ لیدی جان حتما میذارن ولی من خودم ۳۰ بار شایدم بیشتر ثبت نام کردم ایران خودرو در نیومده پدرشوهرم دیگنیتی میخواست که هر کاری کرد نشد فقط سایپا یه تیبا در اومد واسشون که سه ماهه دادن RE: خرید ماشین❤ - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ لیدی جان گفتم بعضی ماشینها مثل ۲۰۷ تو بورس عرضه زیادشد اولش داشت زیادی میرفت بالا حالا یه کم موقت ممکنه پایین بیاد چون عرضه پشت هم و با تعداد بالا بوده بقیه ماشینها همچنان بخاطر نوسان دلار گرون تر شدن درکل تا زیرساخت اقتصاد درست نشه نه دلار و نه طلا نه ماشین و نه هیچی درست درمون پایین نمیاد شاید مثلا موقتی و دستوری ارز رو کنترل کنن اما باز یهو افسار پاره میکنه و بالا میره و باخودش موج گرونی تو همه بازارها از جمله خودرو میاره RE: خرید ماشین❤ - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ مهراسا من اصلا کد بورسی هم ندارم. حالا به نظرت با این دنگ و فنگهای بیشتری که بورس کالا نسبت به بورس داره در عرض یه هفته میتونم کارهاشو انجام بدم که ثبت نام کنم؟ من مصرفی میخوام برای فروش نمیخوام. این قیمت ۲۰۷ اتوماته؟ RE: خرید ماشین❤ - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ ترگل جان همسر من نه سجام داشن نه کد بورسی یکی دو روزه اینترنتی همه اش انجام شد حتی مثلا نمونه امضا هم اینترنتی درحالی که چندسال پیش من خودم برای سجام حضوری رفتم پیشخوان دولت منتها یه مرحله کار مراجعه به بانک هست که حسابتون رو وکالتی میکنید بورس در صورت برنده شدن خودرو پول رو از حسابتون برداشت کنه و شماره حساب رو تو کارگزاری ثبت میکنید تایید این پرپسه توسط کارگزاری معمولا دو سه روز کاری زمان میبره در مجموع کمتر از یه هفته احتمالا پیشنهاد میکنم فیلم اموزشی کارگزاری مفید برای خرید خودرو رو حتما ببینید مراحل کامل اومده تو فیلم عزیزم قیمت دنده ای فرمان هیدرولیک رو گفتم ترگل جان اتومات گرونتره RE: خرید ماشین❤ - Hamii99 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ ترگل ثبت نام سجام و دریافت کد بورسی و اینا، دو ساعت زمان میبره، همه چی هم الکترونیکی از طریق سایت، خیلی راحت احراز هویتش هم فقط باید یه متن رو بخونی و اسکن امضا RE: خرید ماشین❤ - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ ممنونم بچهها ازتون RE: خرید ماشین❤ - پروانه ابریشم - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ سلام عزیزان ما هم یه ماه پیش بود که تارا نوشتیم تو بورس و بخاطر تحویل 3 ماهه اش و بی ماشینی چون مجبور بودیم ماشین فعلی را بفروشیم کنسل کردیم و الان کلی عقب افتادیم ولی الان یه مقداری حقوق و وام داریم و میخواهیم این پول بی ارزشتر نشه ماشینمون L90 نظری ندارید که با 400 تومن و فروش ماشین که الان 250 هست چی میشه خرید |