![]() |
لوازم ضروری سیسمونی - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: کودکانه (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- موضوع: لوازم ضروری سیسمونی (/showthread.php?tid=50) |
RE: لوازم ضروری سیسمونی - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۱ رخشید پتو من تازه پاییز خریدم براش جون بچه منم مردادی قرار بود بشه تیری شد من کلا خشک کن انداختم روش و بیرونمکه گرم بود پتو دورش نپیجیدم، سرهمی یا بادی شلوار پوشوندم رخشید مال من دلیحان مدل ویرا هست بیا بگو کجا برات بفرستمش باور کن اصلا تعارف نیستا نوی نوهم هست رنگشم طوسی تیرس RE: لوازم ضروری سیسمونی - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۱ یوتاب اتفاقا به ذهنم رسید یه پارچه نازک بخرم برای دورش ... بچه بخار میشه داخل این پتوها فدای تو بشم مرسی عزیزم ![]() RE: لوازم ضروری سیسمونی - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۱ اره گناه داره، بچه رو با دمای خودتون تنظیم کنین راحتی رخشید ما اخر هفته کولرمونو راه میندازیم، بچم تا صبح از گرما هلاکه ... باور کن بی تعارف بودا گفتم تختو منکه دیگه نمیخوام خووش سایت نداره دلیجان؟ بهار و عبدل اباد هست RE: لوازم ضروری سیسمونی - Rose - ۱۴۰۲/۱/۲۱ (۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۱:۴۵ عصر)رخشید نوشته است: مامانا من چند روز پیش میخواستم پتو دورپیچ بخرم همشون ضخیم و گرم بودن مدلی هست برلی بچه های تابستون یا کلا همشون همینه ؟ رخشید آقابزرگ رفتی؟ برای خرده ریزها و جنس های ایرانی اگه بخوای، کمترین قیمت رو همین داره و فکر کنم یه جای دیگه همون نزدیکا... انتظار جای لوکس و اینا هم نداشته باش چون یه سوله اس کردن فروشگاه... ولی خب خنزرپنزر و چیزای ساده و ایرانی اگه بخوای اونجا خوبه چون خرید هم ازش زیاده، تاریخاشون خوبه... من خودم 3 ماه به زایمان، به زور و بدبختی توی یه داروخانه موستلا پیدا کردم و کلا 6 ماه از انقضاش مونده بود اگرچه خریدمش چون خانمه گفت که زود تموم میشه و ال و بل، ولی خب استفاده نشد و کامل بی مصرف شد... حیف پول شد... اما جایی که خرید زیاده معمولا جنسا تاریخ خوبی دارن از این جهت هم ضرر نمی کنی... بعدش جمهوری مناسبترین قیمتا رو داره چیزای درست و حسابی و عمری و خارجی یا جوندار هم بخوای، بهار اکیه... ولی اینو باید کامل قیمت بگیری... من یه لانچ باکس مشخص می خواستم، تقریبا از 1 تا دو تومن متغیر بود... یا مثلا صندلی ماشین خیلی خوب اگه بخوای، تقریبا هیچ جا قوی تر از بهار توی ایران نداریم مگه از خارج برات بیارن... RE: لوازم ضروری سیسمونی - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۱ یوتاب اومدیم بچه دوم خواستی ![]() رز نمی شناسم برم سرچ کنم من گفتم فعلا علی الحساب اینو بگیرم اگر دوست نداشتم یا تخت خوب دیگه ای دیدم بخرم اینو بذارم مثلا خونه مامانم اینکه قابل حمل هست بنظرم یه آپشن خوبیه مقایسه کردم با مدلهای خارجی خیلی اختلاف قیمت داشتن در صورتی که بنظر نمیاد تکنولوژی خاصی داشته باشن البته از نزدیک ندیدم حقیقتا حالا اگر فرق خیلی خاصی دارن بهم بگید رز ما یکبار بهار رفتیم چند ماه پیش گیج شده بودیم ![]() RE: لوازم ضروری سیسمونی - Sufii - ۱۴۰۲/۱/۲۱ رخشید پارچه موسلین پفکی بگیر دورشو نوار بزن خیلی خوب و خنک و شیک هم میشه، من برا پسرم اینکارو کردم هرچند از زمین و اسمون برا پسرم پتو رسید... حالا فرصت شه مال خودمو عکس میدم ببینی RE: لوازم ضروری سیسمونی - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۱/۲۱ سوفی ،موسلین چه نوع پارچه ایه؟ همین نخی ها ک تار و پود پارچه مشخصه ؟ RE: لوازم ضروری سیسمونی - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۱ چه جالب سوفی الان سرچ کردم موسلین یا ململ تو کتابها بیشتر ململ نوشته میشه من که هنر خیاطی ندارم عکسشو تونستی بذار بدم بیرون بدوزن RE: لوازم ضروری سیسمونی - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۱ همووون فرار کن تا فراریت ندادمممممم ![]() RE: لوازم ضروری سیسمونی - Sufii - ۱۴۰۲/۱/۲۱ ![]() من چون پسرم پاییز بود تولدش دولا دوختم شماها یک لا بدوزید. دوتا هم دوختم اونیکی نوار دورش ابیه |