دورهمی خانم ها
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52)
+--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54)
+--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106)

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۱/۲۱

بچه ها شما لباس هایی که شستین رو وقتی جمع میکنین همون موقع اتو میزنیو تا میکنین میذارین توی کمد یا فقط تا میکنین میذارین کمد بعدا هروقت لازم داشتین اتوش میکنین؟

من این سوالو هدچند وقت یه بار میپرسم Smile)

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نورا بانو - ۱۴۰۲/۱/۲۱

صنوبر من جمع میکنم هفته ای یک روز اتو‌ میکنم یا ۱۰روز یه بار ،بستگی به این داره چقدر لباس جمع شده باشه
مگه اینکه فردا لازم داشته باشم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۱/۲۱

چه خوب نرگس جان

من شوهرم زیاد بلد نیست

منم خیلی بدم میاد از اتو

مرسی نورا جان برای ما سه تا نیلون لباس اتو کردنی جمع شده انقدرزیاده که میترسم برم طرفش.هروقت لازم باشه یه چیزی ازش اتو میکنم.البته لباسای همسرمو چند وقت یه با چندین تا اتو میکنم براش.

حالا به نظرتون من با این حجم چه کنم Smile ؟ همسرم میگه بدیم بیرون اتو بشه

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ندایا - ۱۴۰۲/۱/۲۱

عاطفه مگه بقیه از روز اول با خانواده بودن ؟ از ابتدا بچه و خونه زندگیشونو و بعضیا هم شاغلن همه رو دارن اداره میکنن - خداروشکر که شما چنین فرصتی داشتی تا ی کم تنها باشی - بنظرم این چالش هرچی زودتر انجام بده هم مستقل میشی هم به خودت نشون میدی که بله میتووووونی شما هم - وگرنه بچه تا دانشگاه بره هر روز ی داستانی داره و شما زمان مناسب نمیبینی که جابجا بشی

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۲/۱/۲۱

نوراجان آفرین بهت واقعا
واقعا من مدیریتم سخته
ندایا آخه دخترم چندبار از دستم افتاده در صورتی ک واقعا تمام حواسم پیشش بوده ک نیفته و همین باعث شده ک بخودم اعتماد نکنم
فقط بچه منو میترسونه
از ی طرف بچم کلا تنبله باید حسابی حواست بهش باشه ک کار خطرناک نکنه و یا یهو بلند نشه ک راه بره و بیفته
شوهرم هم بشدت بدغذاس حس میکنم باید یکم قلق آشپزی دستم بیاد
از طرفی خییییلی دوس دارم مستقل بشم واقعا از نگهداری بچه میترسم
مثلا یهو مهمون بیاد بچم آخه خیلی بهم میریزه گاهی آنقدر کلافه میشم ک هرچی ریخته رو تا شب ک بخوابه نمیتونم مرتب کنم
بقول شما هرچی بزرگتر بشه بدتره واقعا
شوهرم الان میگفت این ماه بریم من گفتم حداقل بزار بچه یکم راه رفتن یاد بگیره

نورا دخترم اصصصلا خودش بازی نمیکنه آخه
باید باهاش بازی کنی کلا هم زود حوصلش سرمیره
بعدم اینکه آدم سرکار بره درسته خسته میشه ولی اون حس نشاط هست چون بیرون رفتی چارتا آدم دیدی ولی همش خونه بودن آدمو بیشتر افسرده میکنه
از طرفی خونه خودمون کنارش پارکه میتونم روش حساب کنم ولی در کل یکم میترسم

صنوبر من قبلا خودم اتومیکردم تا میکردم
اما الان وقت نمیشه فقط تا میکنم جمع میکنم لباسای همسر ک خودش طفلی اتو میکنه گاهی هم من اتو میکشم
البته تا الان ک کت و کاپشن می‌پوشید معلوم نبود اتوی لباس از حالا ب بعد اتوی لباس معضل میشه

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - **ماهور** - ۱۴۰۲/۱/۲۱

صنوبر من لباس خونگی و ملافه و این چیزارو که کلا اتو نمیکنم. اصلا لازم ندارن. شلوارهای پارچه ای، پیراهن های همسر، تیشرت های همسر، مانتو ها و شال های خودمو اتو میکنم. که اونم اویزون میکنم توی کمد، هروقت بخوایم بپوشیم از قبلش حواسم هست که اتوشون کنم.
گشاد تر از این حرفام که همون موقع اتو کنم و آویزون کنم جارختی Big Grin البته کمد لباسای ما داره میترکه دیگه و تمام لباسا فشرده فشرده آویزونن. اتو هم کنم فایده نداره، دوباره تو کمد چروک میشه

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نورا بانو - ۱۴۰۲/۱/۲۱

ببین در حد یک ربع بازی میکنن خوب من تو اشپزخونه کار کردنی چندتا قابلمه میدم دستش میکوبه ذوق میکنه بعد خودم باهاش بازی میکنم یه ابکش میدم دوباره یه کم کار میکنم

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۱

صنوبر من خودم کلت عاشق اتو کردنم 
خونه قبلی کمد بزرگ داشتیم بعد از شستن اتو میکردم میزدم به چوب لباسی 
اما الان کمدم خیلی تنگ و کوچیکه اتو هن کنم بار فشرده و چروک مبشه پس بعد از شستن میزنم به چوب و موقع پوشیدن 2دقیقه اتوش میکنم
بیار بده من اون 3تا میسه رو برات اتو کنم بوی اتوشویی 10 میلیون میشه باباااااا Sleepy

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۱/۲۱

صنوبر من سعی می‌کنم لباسی که چروک میشه نخرم. ولی منم مثل ماهور فقط چیزای واجب و جمع میکنم ماهی یه بار میدم خشکشویی. یعنی میشورم میدم اتو کنه. اگر یه وقت لنگ باشیم دیگه مجبوری میزنیم البته بیشتر همسرم میزنه. 
من از دوخت و دوزم متنفرم دکمه ای چیزی لازم باشه اونم همسرم انجام میده‌‌.

RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ستی‌لیته - ۱۴۰۲/۱/۲۱

صنوبر اگر ۳ تا کیسه زباله جمع شده، بده بیرون اتو کنن. احتمالاَ بیشتر از ۱-۲ میلیون نمیشه اگر فقط اتو کردن دارن و شستن ندارن. ۱۰ میلیون که یوتاب گفت نمیشه، خیالت راحت.

تعدادشون رو بشمر و دقیق بنویس (۳ تا شلوار، ۱۲ تا پیراهن و ...) بعد بده اتوشویی. ۳۰ قلم بیشتره؟