![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۱/۲۱ آخیششش خیالم راحت شد پیام لیانه رو خوندم با ترس و لرز باز کردم گفتم الان گفته عجب شتره شلخته ایه این بشر ![]() حالا شایدم تو دلش گفته ها ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Mari90 - ۱۴۰۲/۱/۲۱ صنوبر منم بعضی از لباس ها را میدم بیرون اتو کنن اونایی که خوب اتو میشن خودت اتو کن اون چقر های بداتو را بده بیرون ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۱ صنوبر ما هم همیشه میدیم خشکشویی بقیه رو هم همسرم اتو میکنه ولی خب در ماه هزینه زیادی بابتش پرداخت میکنیم چون اغلب هم شستشو هم اتو من بچه بودم اتو کردن دوست داشتم پیراهن های بابامو اتو میکردم کیف میکردم هیعععع ولی تو الان بشین تفکیک کن بر اساس الویت بده خشکشویی تعداد مهم نیست کارتو انجام میدن RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - سِودا - ۱۴۰۲/۱/۲۱ بچه ها ممنون از جواباتون منم خیلی از این کارایی که گفتین رو انجام میدم پس اوضاعم خوب هست و حتما نباید تایم خاصی داشته باشم من ۲ سال اول تو خونه قبلی کثیف نبودما ولی خیلی هم در قید و بند تمیز بودن همه چیز نبودم یا میدونستم اونجا احتمال سر زده اومدن کسی زیر یک درصد هست، بیشتر وقتا ظرفا تو سینک ریخته بود، بند رخت دیر به دیر خالی میشد و ...... واسه همین الان حس تازه عروس رو دارم که انگار تازه وارد این چیزا شده ![]() ما چرا هیچی واسه اتو نداریم. شلواره شوهرمو میدیم بیرون، پیراهنش یا خودم، یا خودش یا هیچکس :| شال رو هم فقط دفعه اول بخرم بقیه لباسا شاید چند ماه یک بار بخواد، مثلا لباسی مثل وست یا شلوارای خودم رو خیلی دیر به دیر میشورم که :| راستی از یه سری لباسا مثل هودی و تیشرت و اینا چه جوری نگه داری میکنین چروک نشه؟ من همیشه دوس دارم چند تا نو داشته باشم برای مواقع مهم ولی از رگال آویزون میکنم شوهرم میگه اوف چقد لباس داری :| تو کشو میزارم چروک میشه میره رو مخ RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - liyane - ۱۴۰۲/۱/۲۲ صنوبر چه حرفايي ميزنيااااا تو برام دوست باارزشي هستي هيچوقت جسارت نميكنم من از اتوكاري بيزارم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۲ بفرما لیانه ام بیزاره فکر کنم من یه چیم میشه خخخخخ اره صنوبر به نظر منم اویزون کن توی کمد توهم کمدات مثل من تنگه دیگه موقعی که میخواین بپوشین یا بدین اتوسویی یا خودت یه هوشتی بزن تمام اما من همچنان عاشق اتو کشیم خصوصا با موزیکای مورد علاقم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۲/۱/۲۲ یوتاب تنها نیستی منم عاشق اتو کردنم ولی وقتشو ندارم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۲ وااای عاطی بیا بغلم عشششقممممم خداروشکر پس من مریخی نیستم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Heven - ۱۴۰۲/۱/۲۲ امروز از ساعت ۷ که از خواب بیدار شدم تموم خونه رو جارو و طی کشیدم گردگیری کردم سرویسا رو شستم غذامم گذاشتم الانم برم یک ساعت ورزش و بعدم یه دوش بگیرم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۲ من ظهر مهمون یهویی دارم کلی کار دارم انجام بدممیام گزارش میدم ![]() |