![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ندایا - ۱۴۰۲/۱/۲۲ خوش بگذره یوتاب RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۲/۱/۲۲ (۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۳:۰۶ صبح)youtab نوشته است: وااای عاطی بیا بغلم عشششقممممم عاشقتم یوتاب ![]() مرسی که انقدر خوبی ی دونه ای مهمونت کیه؟ RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۲ عزیزمییییی ![]() دو عدد خش و یه نی نی 5ماهه ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - B and I - ۱۴۰۲/۱/۲۲ من تو طول هفته دانشگاه بودم در نتیجه تو خونمون بمب ترکیده بود ![]() از صبح که بیدار شدم دو دور لباس ریختم ماشین لباسشویی،یه سری ظرف گذاشتم ماشین ظرفشویی یه سری هم با دست شستم کل خونه را جارو برقی کشیدم و گردگیری کردم کلی هم جمع و جور کردم تا خونه شکلِ آدمیزادی به خودش گرفت ![]() طی هم هنوز نکشیدم تو فکر شام همهستم نمیدونم چی بپزم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ستیلیته - ۱۴۰۲/۱/۲۲ (۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۹:۴۶ عصر)mahtakhanoum نوشته است: آقا من یه دوست دارم جوراباشم میده خشکشویی مهتا جووون، نگفته بودی دور از چشمم با شوهرم دوست شدی! ![]() ماهور ۶۰ تا لباس بده اتوشویی نه تنها قبول میکنن، بلکه از این به بعد «خانوم مهندس صنوبر» هم از دهنشون نمیفته. خشکشویی قبلی ما (باهاش قهر کردیم) به شوهرم تو تلگرام مسج میده که چیزی شده دیگه به ما سفارش نمیدین؟ من اگر دو روز خونه نباشم برمیگردم میبینم شوهرم تمام روبالشیهامون رو هم داده خشکشویی (اتو پرس هم داریما، که تو یک دقیقه روبالشی رو صاف تحویل بده). RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۲/۱/۲۲ وای ستی ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۱/۲۲ نه همسر شما نیست نینی داره اوشون ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۲/۱/۲۳ خب من و کارای امروزم ... اتاقا رو جمع و مرتب ک دم تختو مرتب کردم اسباب بازیای پسرمو مرتب کردم گردگیری کردم جارو زدم سالن رو گردگیری و جارو و تی زدم سرویس رو شستم سطحی ظرفای صبحانه رو شستم ناهار رو گذاشتم گازو یه دور از روغنای پاشیده پاک کردم و غذارو باز گذاشتم برای ادامه پخت وسایل و ظروف ناهارو اماده گذاشتم ظرف میوه و اردور خوری رو پر کردم اشپزخونه رو دسته گل کردم و جارو و تی زدم بیرون یخچال و پاز و لباسشویی رو با شیشه پاک کن برق انداختم سینک رو برق انداختم چای دم کردم پسرو بردم حمام 3دقیقه ای خودمم دوش تنی گرفتم و حاضر شدیم مامان پسری 2و20 تموم شد و 2ونیم اومدن ![]() ... رفتن هم تندی مرتبی و تمیزی کردم الان خونم دسته گله کاش تا روز مهمونیم همینطور بماااند RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نورا بانو - ۱۴۰۲/۱/۲۳ دیروز یه تمیزکاری سطحی کردم جارو دستی کشیدم کلی ظرف شستم لباس شستم امروز هم تا الان باز یه گردگیری و جارو سطحی کردم کلی ظرف شستم لباس اتو کردم و تا کردم گذاشتم تو کمداشون ناهار رو دارم آماده میکنم سینک رو شستم یه سری اسباب بازی گل پسر رو شستم شیشه های گل پسر رو ضدعفونی کردم اتاق گل پسر رو مرتب کردم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نورا بانو - ۱۴۰۲/۱/۲۳ یادم رفت بگم دیروز حموم و سرویس فرنگی رو هم شستم و ضدعفونی کردم امروز گل پسر رو بردم حموم چون پ ی پ ی کرده بود در حقیقت همون اش و همون کاسه شد عصری باید برم حموم و دوباره همه ما رو بشورم ناهار رو درست کردم کلی ظرف دراومد خدا میدونه اونا رو هم شستم و یه دستمال دور و بر سینک کشیدم و دستمال رو شستم و الان اومدم تازه دراز کشیدم |