![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Pari - ۱۴۰۲/۱/۲۳ اول روی کابینتارو با وایتکس یدور کفی کردم بعد با دستمال خیس و بعد با دستمال خشک تمیز کردم زیر تمام برقیارو تمیز کردم گاز رو تمیز کردم ظرفای ابچکون رو خالی کردم ظرفای ماشینو خالی کردم کتونیمو انداختم لباسشویی ظرفای کثیف سینک روچیدم تو ماشین کابینت دستمالارو کامل ریختمشون ببرون و مرتب کردم اشپزخونه رو جارو کردم تمام گوشه هاشو ملافه و روبالشیارو دراوردم روتختیو مرتب کردم میزارایش و پاتختیا و میز کار رو با وایتکس دوباره تمیز کردم دفترای اضافی رو جابه جا کردم کشوی شال و روسریارو دراوردم و مرتب کردم اشغالیه سطل اشغال اتاق خوابم خالی کردم اخرسر هم جارو کشیدم پذیرایی روکامل گردگیری کردم مرتب کردم جارو کشیدم اتاق مهمانو دستمال کشیدم لباسارو گذاشتم سرجاشون کتابارو سرجاشون گذاشتم کتابخونه رو گردگیری کردم جارو کشیدم و تمام الان میرم ویدیو ضبط میکنم بعدش لباسشویی رو میزنم سینک رو میشورم توی جادستمال کاغذی،دستمال کاغذی میذارم و تمامم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - New Mishool - ۱۴۰۲/۱/۲۴ دوتا کمد دیواری ریختم بیرون مرتب کردم سبزی شستم اتاق خواب خودمون گردگیری کردم اتاق خودمون جارو زدم رو تختی جدید پهن کردم آینه دوبلکس و جاکفشی و توالت رو تمیز کردم کف دوبلکس رو تی زدم گلدونام برداشتم زیرشون شستم کف پنجره ها رو دستمال کشیدم انباری رو مرتب کردم نشیمن و پذیرایی رو گردگیری کردم ظرف شستم سه دور لوازم برقی های روی کابینت رو تمیز کردم آشپزخونه رو گردگیری کردم اتاق مهمان رو گردگیری و جارو کردم ژله و سالاد درست کردم مرغ و گوشت و بادمجون سرخ کردم برنج پیمونه و پاک شد کابینت هامو با سیف حسابی سابیدم مرغ ها رو پختم لباس شویی و ظرفشویی و یخچال رو دستمال کشیدم کارهای فردا هم مونده آماده کردن ظرف و ظروف جارو پذیرایی نشیمن آشپزخونه شستن سینک نظافت هود و گاز نظافت سرویس بهداشتی ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۱/۲۷ خب من خونه رو از عید تقریبا تمیز نگه داشتم کارای امروز از ۷ تا ۱۲ صبحانه پسرم رو دادم ( حلیم از شب قبل بار گذاشته بودم ) لباساشو عوض کردم میوه و سبزیجات خریدیم و آوردم خونه همه رو شستم تو یخچال جابجا کردم ناهار عدس پلو گذاشتم در حین آماده سازی ناهار کل خونه رو جاروبرقی کشیدم دستشویی و حمام رو جرم گیر ریختم و شستم اتاق پسرم گردگیری کردم ناهارشو دادم تراس رو آب ریختم و دمپاییاشو شستم بیرون یخچال و لباسشویی رو دستمال کشیدم دو سری ظرف شستم سینک رو با دامستوس شستم و خشک کردم ناهار خوردیم و ظرفاش رفت تو ماشین RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نورا بانو - ۱۴۰۲/۱/۲۷ من دیروز سرکار بودم ساعت ۵رسیدیمخونه این وسط کلی هم با گل پسر بازی کردم یه پتو کثیف کاری مرده بود گل پسر شستم و پهن کردم اتاق گل پسر رو گردگیری اساسی کردم جارووتی کشیدم و داخل کمدها رو تمیز کردم اتاق خودمون رو دراور رو مرتب کردم اساسی گردگیری و جارو تی کشیدم یه راهرو مانند داریم اونجا رو جارو تی کشیدم انبار داخل خونه رو تمیز کردم ظاهر خونه رو مرتب کردم ظرفها رو گذاشتم ماشین ظرفشویی و تامام RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۲/۱/۲۷ نمیام ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Almam - ۱۴۰۲/۱/۲۷ =)))))))))) RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - سِودا - ۱۴۰۲/۱/۲۸ منم همچنان مثل مرغ پر کنده یا سر کنده تا وقتی کسی قدر تمیزکاریامو ندونه و هی پشت سرم بیاد گند بزنه، من انگیزه ای ندارم تو روح اونی که این روشویی های سنگی رو وارد بازار کرد RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۸ چه مشکلی دارن سودا ؟ زندگیه دیگه، ماها هم هروز دوش میگیریم ولی کلا سخت نگیر از همسرت کمک بگیر تا قدر تمیزی بدونه و رعایت کنه ... RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - سِودا - ۱۴۰۲/۱/۲۸ رخشید شوهر من هیچی از تمیزی نمیفهمه، البته حق هم داره چون اینجوری بزرگ شده هیچوقت از نظرش هیچی کثیف نیست که بخوام برای تمیزی ازش کمک بگیرم فکر کن کلا خانوادگی عادت دارن لباسای شسته شده رو مچاله کنن بزارن کشو شایدم من سخت میگیریم واقعا خودمم دلم نمیخواد ۲ روز دنیا در قید و بند این مسائل باشم. اصلا الان اومده بودم تو تاپیک جای من بودین چیکار میکردین بگم من اصلا نمیتونم صفر تا صد خودم انجام بدم و تازه بچه دار هم بشم. من از اول ازدواج به خودم قول داده بودم فقط همسرِ شوهرم باشم نه مادر متاسفانه تقصیر خودش هست و من بیشتر شدم مادر تا همسر اصلا سر همین چیزا همیشه یه خشمی نسبت بهش دارم. اگه من لباساشو نزارم برای شستن، خودش هرگزززز این کارو نمیکنه جوراباشو اگه من یه روز درمیون عوض نکنم هرگز نمیکنه. همه رو روش امتحان کردم وقتی هم انجام میدم میگه وای باورم نمیشه، این کارا رو مامانم هم نمیکرد. به نظر من که وظیفه مامانش هم نبود. ولی کی باید بهش یاد میداد هم سردرگم هستم و نمیدونم. نمیدونم از این به بعد چیکار کنم بهش کیسه زباله میدم سطل سرویسا و اتاق ها رو خالی کنه، شاید این پروسه ۵ روز هم طول بکشه و آخرش با بالا بردن صدای من انجام بشه... این وسط چقد من حرص میخورم و سلول سرطانی تولید میکنم فقط خدا میدونه RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - رخشید - ۱۴۰۲/۱/۲۸ سودا خب یک شبه همه چیز تغییر نمیکنه تغییر تدریجیه ولی نه با حرص خوردن کم کم روتین ایجاد کن اول ازش کارهای بزرگتر بخواه انجام بده مثلا تمیز کردن حیاط ، ماشین ... بعد تشویقش کن مثلا چقدر ماشینت تمیزه چه بوی خوبی میده وقتی میرین خرید برو قفسه شوینده ها مشتاقش کن برای خرید و امتحان کردن یا مثلا کت و شلوار(اگه میپوشه) جمع کن داخل یه ساک آخر هفته بهش بده ببره خشکشویی بگو لباسهای یک هفته اتو اتو کن |