دورهمی خانم ها
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44)
+--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62)
+--- موضوع: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ (/showthread.php?tid=269)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۹/۲۳

منم مام صابونی رکسونارو میزنم ولی الان سرچ کردم دیدم آلومینیوم داره که

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - nona - ۱۴۰۰/۹/۲۳

من ۸*۴ میزنم آلومینیوم نداره
امااااا به چیزی اولا اصلا مطمئن نیستم این برچسبی که روش زدن فاقد آلومینیوم چقدر واقعیه
احتمال میدم همینجا پر میشن و آلومینیومم داشته باشن
خوشبینانه واقعی هم باشه
دوستان تو همین تعران مدام داریم انواع فلزات سنگین رو تنفس میکنیم هوا تو فصلای پاییز زمستون افتضاحه چند ساله، بنظرم روی مام اینقدر حساسیت نشون ندید
خواهر خودم که مدام به من تذکر میداد سر مام والا یه چهارساله رها کرده میگه هوا رو بچسبید ماسک فیلتردار بزنید بیرون، فقط سر بارداری اکیدا ممنوع کرده بود. الان جلوش میزنمم چیزی نمیگه

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Donya - ۱۴۰۰/۹/۲۴

(۱۴۰۰/۹/۲۱، ۰۲:۱۶ عصر)youtab نوشته است: اما به خدا رو دستش ندیدم
هعییییی ترگلی
سوختیم رفت تو این مملکت خار و کرکس ( وی با کنایه ای از گل و بلبل این جمله را بیان کرد)  Big Grin

یوتاب جون چه جالب گفتی... مملکت خارو کفتار!

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - ترانه خانوم - ۱۴۰۰/۹/۲۴

سلام دوستان
بچه یه راهنمایی میخواستم واسه دوستم.جریان از این قراره که پسر دوستم که حدودا دو سال و نیمه هست، دو هفته پیش تب کرده و یهو تشنج کرده و بیهوش شده بعد بردن بیمارستان که دکتر گفته تو کما رفته و باید اول از کما در بیاد ببینیم مغزش آسیب ندیده باشه که بعد از اینکه به هوش اومده چند ساعت بعد.دکتر گفته احتمالا اوتیسم داره(البته نمیدونم احتمال داده یا قطعی گفته)بعد تا چند روز پیشم همش تبش بالا بوده و چندبار دیگه بیمارستان بردن که الان تبش خوب شده ولی دو بار دیگه دیشب تشنج کرده که بردن بیمارستان گفته باید بستری کنیم و آب نخاع بگیریم که همسر دوستم نذاشته و گفته اول ببریم دکتر مغز و اعصاب خوب که ام آر آی از مغزش بگیره ببینیم مغزش سالمه.بعد دوستم میگه از اونموقع بچه از سایه از در و دیوار از همه چی میترسه.میگه انگار شبا یکی ازیتش میکنه همش میترسه و تیک گرفته.(بچه با اینکه دوسال و نیمه هست ولی تکلم زیادی نداره یادمه چند ماه پیش دوستم میگفت مامان بابا هم نمیگه حتی).حالا میخواستم ببینم شما یه دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب میشناسید که ببره پیشش.میگه تو این مدت خیلی دکتر برده ولی تغییری نکرده.بنظرتون باید روانشناسم ببره؟امکان داره از چیزی ترسیده باشه اینطوری شده؟دوستم خیلی ناراحته.کارش شده گریه.

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۴

وای ترانه جان چقدر وحشتناک!!!!
دلیل کما چی بوده؟
کی گفته اوتیسم داره؟ چه تخصصی داشته؟
شرمنده من اطلاعاتی ندارم فقط محض اطلاعات خودم می پرسم حواسم باشه...

آره رز جان واقعا وحشتناکه.خدا خودش کمکش کنه
راستش من تخصص اون دکتر رو نمیدونم دوستم خیلی حالش بده زیاد نمیتونم باهاش صحبت کنم یه بار تماس گرفتم اینقدر گریه کرد اصلا نمیتونست صحبت کنه.اطلاعاتی که ازش داشتم همینا بود.شاید متخصص مغز و اعصاب بوده.بخاطر نداشتن تکلم و تشنجش گفته احتمالا اوتیسمه.حالا من گفتم روانشناس ببره فک کنم اونا با گرفتن تست و شرح حال بیمار متوجه اوتیسم میشن.
از قبل بچه جز تکلم هیچ مشکلی نداشت.یهو با یه تب و تشنج اینطوری شد

فقط تبش بالا رفته و تشنج کرده و بعدش تو کما رفته

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۹/۲۴

ترانه جان من چند روز پیش یه لایو در مورد اوتیسم میدیدم توی اون داشتن میگفتن که تشخیص قطعی اوتیسم با روانپزشکه و میگفتن دکتر اطفال اگه خیلی حواس جمع و خوب باشه ممکنه شک بکنه و ارجاع بده یا مادر اگر شک کنه با دکتر اطفال میتونه در میون بذاره ولی تشخیص قطعی رو روانپزشک باید بذاره انگار بعد اوتیسم مریضی نیست که از روی نوار مغز و ام ار ای و این چیزا معلوم باشه یه جور ویژگی و حالت هست برای همین با معاینه بالینی مشخص میشه.

مرسی صنوبر جان.درسته.منم بهش گفتم ببره روانشناس ولی فعلا خودش از آسیب مغزی میترسه میگه اول ببینم مغزش آسیب ندیده باشه.بهش گفتم با یه تشنج که نمیشه تشخیص اوتیسم داد.
اگه دکتر مغز و اعصاب و روانشناس خود در این زمینه میشناسین ممنون میشم راهنماییم کنین.خیلی ناراحتم واقعا کاری از دستم بر نمیاد براش انجام بدم.دوستم خیلی شاد و با انگیزه بود همیشه الان دو هفته س داغونه

RE: با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟ - Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۴

ترانه جون شرمنده من کسی رو نمی شناسم... باز نونا جون واردتره، ان شاءالله زودی میاد و کمکت می کنه... امیدوارم پسر دوستت مشکلی نداشته باشه...

فدات شم رز جان.دشمنت شرمنده دوستم