![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۲/۲۶ ادامه ی امروز یخچال و فریزر رو پاکسازی عمیق کردم تمام وسایل اضافی رو دور ریختم و ظروف پلاسکو رو شستم طبقات یخچال و فریزر رو شستم بدنه داخلی و بیرونی رو با سیف و دستمال نانو تمیز کردم وسایل مرتب چیدم الانم وسایل فریزر میخوام بچینم اضافی هارو هم دور ریختم. ( تمیز کردن کل خونه یک طرف تمیز کردن یخچال یک طرف) البته بعد اینکه مرتب میشه لذت میبری. اینم عکس جهت انگیزه ![]() ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Pari - ۱۴۰۲/۲/۲۷ اول ماشین ظرفشویی رو روشن کردم اشپزخونه رو روی کابینتهارو قشنگ تمیز کردم گاز و هود رو تمیز کردم زیر وسیله برقیارو تمیز کردم سینک رو شستم بغل گاز رو با سیف تمیز کردم پاتختیارو تمیز کردم میزارایش روش رو خالی کردم تمیز کردم و دوباره چیدم کل وسیله های پذیرایی رو گردگیری کردم جلومبلی،عسلیا،جاکفشی،کنسول،میز ناهارخوری لباسهای شسته شده رو تا کردم کتابخونه رو دستمال کشیدم کل خونه رو جارو کردم و طی کشیدم کلی لباس برای فردا اتو کردم وسیله هامو جمع کردم فقط بدنمو شستم الانم مبخوام حاضر شم برم ناخونمو درست کنم و بعدش برم خونه مامانمینا فقط موند ظرفای ابچکون و ماشین ظرفشویی که بذارم سرجاشون اونم موند برای همسرم که انجام بده RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۲/۲۸ صبح من امروز ساعت ۵ شروع شد و کوهی از ظروف شستم کدر شده بودن توی کابینت امروز اشپزخانه رو میخوام بسابم دوتا کابینت که خیلی بهم ریختن و چند طبقه ست باید مرتب کنم لباسشویی رو دیروز زدم جرمگیری بشه امروز دستمال کشی و فیلترش تخلیه کنم یکسری ظروفم داخل کابینت جا بدم سه مدل غذا درست کردم برای دو روزم ظروف کریستال میخوام بذارم ماشین برق بیفته بعد ظرفشویی رو دستمال بکشم خشک بشه بوگیرش رو عوض کنم نمکش رو بریزم اب طالبی بگیرم کیک بپزم صبحانه بچینم دخترم بیدار بشه میل کنند دخترم ببرم پارک به گلدان های جدیدم برسم که بوش دیوانه کننده ست اگر فرصت شد حموم رو هم بشورم. سطل زباله رو بشورم تی ها و فرچه هارو دیروز شستم لباسای خودمو دخترم اتوکشی کنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۲/۲۹ ![]() همزمان صبحانه و ناهار حاضر کردم، کلی سیب زمینی سرخ کردم دخترم عاشقش D بعد ظرف هارو شستم تراس شستم تمیز بود یک لایه خاک میشینه هر روز با آب پاش کف تراس رو آب می ریزم که یک من خاک نگیره بعد اون لباسای کثیف انداختم ماشین که هر وقت پر شد روشن کنم مواد حلیم سیستانی گذاشتم خیس بخورن { بلغور گندم مخصوص خود همون شهر، لوبیا چیتی، نخود، عدس } آخر شب ساعت های ده این حدود میذارم حبوبات نیم پز بشن بعد می کوبم! گلدون های خوشگلمو آب دادم و دنبال چندتا گل قشنگ دیگه هستم اضافه کنم ( همسایه طبقه بالایی ما چندتا پسر جوان هستن به شدت سیگار میکشن طوری که تو خونه ی ما بوش میاد نمیدونم چطور زنده هستن این ها یا حداقل تهویه هوا بزنن یک حرکتی کنن بوش ملت اذیت نکنه! اقا دوست داری سیگار بکشی بدن خودت هست ولی مراعات حال دیگران رو بکن بقیه قرار نیست بیهوش بشن تو خونه هرچی اسپری و اسپند و تهویه هوا و گل و گلدون میذارم باز هم اثری نداره بوش میاد و منم نگران دخترم ریه اش آسیب نبینه ![]() راه پله هارو میخوام تمیز کنم یکم اسپری و خوش بو کننده بزنم پنجره هارو باز بذارم بوی دود زودتر بره ![]() الانم در حال استراحت هستم که بعد بیدار بشم درس بخونم و برسم به راه پله و کارای دختر ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - بارون - ۱۴۰۲/۳/۲ ما یه روز درماه اف داریم بجز مرخصی از انجایی که خونه کثیف بود امروز اول ماه استفاده کردم گردگیری جارو تی تمیزی گاز بردن لباسا به خشک شویی جمع کردن لباسایی که با ماشین خودمون شسته بودم(یک کوه بزرگ بود توی پذیرایی!) خونه بوی گل میده دستم درد نکنه D: RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۳/۳ دوتا کشو پاتخت تمیز کردم جارو زدم تی کشیدم شام پختم کلی ظرف شستم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۳/۲۴ دیروز: حمام و توالت سابیدم از در و دیوارش تا کف و… بعد چندماه نبودنم کلا چرک بود ![]() دو تا گلدون خوشگل خریدم برای پاگرد همسر جاروبرقی کشید من تی زدم کابینت هارو دستمال کشیدم کوهی از ظرف شستم کتری رو رسوب زدایی کردم دو ماشین لباس شستم لباسشویی رو تمیز کردم و ضدعفونی گاز سطحی دستمال کشیدم امروز: کوهی از لباس های شسته شده رو باید اتوکشی کنم از ۶:۳۰ صبح دارم اتو میکشم هنوز تموم نشدن اتاق خواب مرتب کنم لباسارو بچینم توی کمد دکور اتاق عوض کنم ناهارم حاضری باید بخوریم پاگرد بشورم نرده های راه پله رو دستمال بکشم شیشه هارو با شیشه پاک کن تمیز کنم بالکن رو بشورم وسایل اماده کنم امشب خونه مادرم شام میریم و میخوابیم به گلدون ها رسیدگی کنم گاز و هود و دیوار پشت گاز عمیق تمیز کنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۳/۲۴ نتیجه شستشوی راه پله ها و حیاط ![]() گلدان های جدیدم ![]() ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ستیلیته - ۱۴۰۲/۳/۲۴ ماهرخ یه لحظه فکر کردم اون مربع کوچولو نارنجیهای زمین غنچهی گل رز هستن که واسه آشتیکنون تو راهپله ریختین! RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۳/۲۴ ستی لیته عزیزم ![]() آره حق داری تو نگاه اول شبیه گل هستن اتفاقا دارم میرم گل و گلدون جدید بخرم با دخترم چندتا کاکتوس رنگی کوچولو هم حس می کنم برای پنجره ها قشنگ بشه همسر عصر میاد شگفت زده میشه انقدر تمیز شده ![]() |