![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۴/۳۱ امروز: روبالشی ها و جلد تشک ها و پتوهای دخترم و روفرشی ها دوتا شستم کلی ظرف شستم صبحانه و ناهار و شام درست کردم غذا برای دخترم چند مرحله درست کردم کلی لباس اتو کردم همسرم گلدان هارو اب داد و جاروبرقی عمیق کشید کل خونه رو کلی اسباب اضافی رو همسرم جمع کرد و بسته بندی کرد خریدارو جابه جا کردم و شستم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - سِودا - ۱۴۰۲/۵/۵ بچه ها به نظرتون داخل فر رو میتونم با اسکاچ و مایع ظرفشویی تمیز کنم یا حتما باید جوش شیرین و سرکه باشه؟ RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - شیدا - ۱۴۰۲/۵/۵ سودا من یه بار خونه نبودم، همسرم داخل فر رو با مایع جرمگیر تمیز کرد! ![]() از اون وقت تا حالا روشنش نکردم ![]() شاید یه بار خالی روشنش کنم ببینم چطور میشه ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Pari - ۱۴۰۲/۵/۵ سودا فکر کنم میتونی تمیز کنی فقط بعدش حسابی دستمال بکش RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - سِودا - ۱۴۰۲/۵/۵ ای وای شیدا ![]() مرسی پری، پس امتحان میکنم یه کلیپ دیده بودم گاز رو گذاشته بود وسط آشپزخونه و توشو کف میزد و با شلنگ آب میگرفت توش، انقد بهم چسبید دوس دارم منم همون کارو بکنم خیالم راحت بشه ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - مینو - ۱۴۰۲/۵/۵ سودا من اون تستر رو اینجوری شستم،چند روز ازش استفاده نکردم ولی بعدش اوکی بود.با این حال توصیه نمی کنم. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - سِودا - ۱۴۰۲/۵/۵ ای بابا ![]() پس روش سالمتر همون سرکه و جوش شیرین هست؟ یادمه یه بار نسیمه گفته بود ولی من ترکیبش دیگه یادم رفت چقد باشه. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۶/۱۸ دیروز: صفحه کابینت ها و درب هاش رو دستمال کشیدم با شیشه پاک کن تمیز کردم گاز تمیز کردم شش مدل غذا درست کردم که ۴ تاش مال دخترم بود دوتا واسه خودمون ابمیوه طبیعی گرفتم کیک پختم یخچال تمیز کردم لوازم برقی بزرگ تمیز کردم ظرف چای خالی شده بود شستم و خشک کردم و پرش کردم کوهی از لباس شستم و اتو کشیدم روبالشی و تشک ها و پتوهارو شستم گلدون هارو اب دادم تراس شستم راه پله ها و نرده هارو تمیز کردم سینک شستم سرویس هارو شستم عمیق پنجره هارو تمیز کردم روفرشی رو شستم دخترمو حموم بردم و ناخن هاشو چیدم ( سخت ترین کار دنیا چیدن ناخن هاش) خرید رفتیم و کلی وسایل خرید شستم و جا به جا کردم وسایل مهد و امروز خودم رو حاضر کردم الانم یک ماشین لباس دیگه گذاشتم بشوره پهن کنم بعد با دخترم بریم مهد و سرکار RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۲/۸/۱۵ دیروز مرخصی گرفته بودم: 1. کلی ظرف نشسته رو شستم و خشک کردم 2. سینک و شیرالات و سرویس ها و گاز و هود شستم. 3. 3 تا ماشین لباس شستم + پتوهامون و ملحفه و روبالشی هارو شستم. 4. لباس هارو پهن کردم خشک بشن برای شب اتو بکشم. 5. رفتم خونه ی مادرم سرویس هارو شستم 6. صبحانه درست کردم و ظرف هارو شستم 7. غذای بابارو دادم و ریشش رو تراشیدم و دندون هاش مسواک زدم و نخ کشیدم. بعدم سفید کننده زدم 8. جای بابارو تمیز کردم. لباس هاش رو عوض کردم و ماساژش دادم. 9. خونه رو جارو و تی کشیدم 10. اتاق هارو سطحی مرتب کردم 11. گردگیری کردم و کمد کتابخونه رو تمیز کردم. 12. وسایل های پخش و پلا شده رو سر و سامون دادم. 13. غذای هلیارو دادم 14. خونه ی خودمو جارو زدم. 15. گلدان هارو آب دادم 16. وسایل روز بعد کیف مهد دخترم و خودم رو حاضر کردم. 17. بینابین این همه کلی کار اداری و دادگاهی انجام دادم ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - خانم فسقلی - ۱۴۰۴/۱/۱۲ امروز شستن تراس جاروبرقی مرتب کردن لباس های خودم و دخترم مرتب کردن کشوی مدارک آب دادن به گلدان ها زباله هارو بیرون بردم جمع کردن اسباب بازی های بلااستفاده و پاکسازی شون ( مثل ظرف لپ لپ و یکسری چیزای ریز که به هفته نکشیده دخترم خرابشون میکنه) |