![]() |
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: تهیه و نگهداری مواد اولیه (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=56) +---- موضوع: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه (/showthread.php?tid=121) |
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۷ به جز خشک کردن این سه ریشه، اونها رو پوره کرد و روشون روغن ریخت و در یخچال نگهداشت بصورت درسته: ![]() بصورت خرد شده با روغن یا همراه با هرب ها: ![]() در کره همراه با هرب های دیگه در کره ![]() پوره شده و فریز شده: ![]() در عسل (برای زنجبیل): ![]() این 3 تا می تونن دوتا دوتا باهم یا سه تایی باهمدیگه هم نگهداری بشن و توی غذا براحتی استفاده بشن... زردچوبه ی تازه خیلییییی عالیه برای سیستم ایمنی بدن و آنتی اکسیدان هاش... من فقط توی پالادیوم پیدا کردم که خیلی گرونه... اگه جایی می شناسید که قیمتش منصفانه باشه، لطفا معرفی کنید ![]() معجون عسلی رو من برای زمستون ها درست می کنم بخصوص توی این کرونا به نظرم خیلی مفیده... میشه زنجبیل رو با لیمو و عسل جا انداخت... اینجوری برای سرماخوردگی و گلودرد عالی میشه. عسل یا روغنشون که تموم میشه روی ظرف رو پر می کنم تا هم مواد اصلی خراب نشن هم روغن طعم دار داشته باشم... RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ با توجه به اومدن فصل سرما، من این معجون زنجبیل رو که خیلی قبول دارم رو مجدد میذارم چون داره تموم میشه و باید دوباره درست کنم... شاید کاری از گره کسی باز کنه... برای تقویت سیستم ایمنی عالیه... خالی، توی دمنوش آویشن یا دمنوش های مناسب فصل خیلی خوب میشه... حتی توی آب گرم با لیمو هم مثل شربت رنجبیل میشه... مزه ی بدی نداره... البته اگه با خود زنجبیل مشکلی ندارید... زنجبیل رو خیلی ریز کردم (میشه رنده ی ورقه کرد)، روشو با عسل پوشوندم و مدتها هم توی یخچال می مونه... ![]() RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - Heven - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ رز جان مثلا توی نیم کیلو عسل چقد زنجبیل باشه؟ بعد این ترکیب داخل یخچال باید نگاه داریم چون عسل خیلی سفت میشه بزاریم یخچال RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ (۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۹ صبح)Heven نوشته است: رز جان مثلا توی نیم کیلو عسل چقد زنجبیل باشه؟ عزیزم اول زنجبیل رو توی ظرف مناسب میریزیم (باید یه جوری باشه که مقدار زنجبیل ظرف رو پر کنه، سر ظرف هایی که مدت زیادی می خوان بمونن بهتره که خالی نمونه...) و روی اون رو با عسل می پوشونیم و میذاریم کامل به خورد مواد بره.. زنجیبل بهتره که همیشه توی عسل باشه که خراب نشه... به نظرم نیم کیلو عسل خیلی زیاده... اره بهتره توی یخچال نگهداریم آرزو جون... چون زنجبیل توی خودش آب داره، باعث شل شدن عسل میشه... از این جهت نگران مصرف کردنش نباش ![]() |