دورهمی خانم ها
تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: معرفی مراکز بهداشتی، درمانی و پزشکان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=44)
+--- انجمن: تبادل نظر درباره ی پزشکان مختلف (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=62)
+--- موضوع: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها (/showthread.php?tid=148)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۸

اینجا می تونید درباره ی دکترهاتون، بیمارستان هایی که توش زایمان انجام میدن، بیمه های بیمارستان ها، مامای همراه و خصوصی و تجربیاتتون صحبت کنید Heart

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Celin - ۱۴۰۱/۶/۱۳

دکتر زنان که ویزیت آنلاین داشته باشه سراغ دارید؟

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - شیدا - ۱۴۰۱/۶/۱۳

سلین جان سایت دکتر ساینا رو نگاه کن. اونی که تجربه و ریت بهتری داره رو انتخاب کن.

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - رخشید - ۱۴۰۱/۷/۷

کاش این تاپیک راه می افتاد
اسم پزشک زنان و بیمارستانی که عمل میکنه و هزینه هارو میگفتین

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - (کژال) - ۱۴۰۱/۷/۷

من بیمارستان آبان زایمان کردم
دکتر خودم نازنین نویدی بود که خیلی دوسش دارم. آروم و مهربونه و با اینکه عملم سخت بود و دکترای دیگه میگفتن باید رحم رو دراریم لازم نشد اصلا.
هزینه بیمارستان تا جایی که یادمه 16_18 تومن شد. البته چون دو تا دکتر زنان تو اتاق عمل بودن دستمزد اون دکتر دومی هم اضافه شد
از بیمارستان آبان هم راضی بود. نو و لوکس نبود ولی خلوت و تمیز بود و رسیدگیشون خوب بود.

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - رخشید - ۱۴۰۱/۷/۷

مرسی کژال
خود دکتر مبلغی جداگانه از بیمارستان ازت نگرفت؟
از ابتدای بارداری تحت نظرش بودی ؟

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - (کژال) - ۱۴۰۱/۷/۷

نه عزیزم. مبلغی نگرفت
کل تسویه ما با بیمارستان بود
بله. از اول بارداری

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Celin - ۱۴۰۱/۷/۷

دکترم لیلا محمدی بود مطبش میدان نوبنیاده
دکتر خوبیه صبوره ،استرس الکی نمیده مهربونه و ترجیحش زایمان طبیعیه
تنها ایرادی که داره دو نفره ویزیت میکنه و مطبش شلوغه
دو سال پیش تو بیمارستان نیکان و محب کوثر و چمران بود
زایمانم هم بیمارستان نیکان بود،کادرش فوق العاده بودن و رسیدگیشون خوب بود
تو شرایطی که برام پیش امد و بخاطر کرونا همسرمو راه نمیدادن واقعا پرستارا خیلی کمک کردن که روحیه ام خوب بشه و استرسم کم بشه

سلین در مورد هزینه ها هم میشه لطف کنی بگی ؟

چه بد که دونفره ویزیت میکنه

RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - Sufii - ۱۴۰۱/۷/۷

دکتر من ملیحه پورزمانی هست که یکی از دوستام معرفی کرده بود که همکارشون هستن و پیش خودش هم سزارین شدن، دیگه منم اعتماد کردم و رفتم...خیلی صبور و آروم و مهربون هستن و با حوصله جواب میدن، سرشون هم شلوغ نیست و کامل هر ویزیت وقت میزارن. بیمارستانهای بهمن و نیکان غرب هستند و کلا ویزیتشونم همونجاست( مطب ندارن). تاکیدشونم روی زایمان طبیعیه و انگار خیلیا برای زایمان طبیعی پیششون میرن، اما من میخوام سزارین بشم، ان شالله دو هفته دیگه...